|
|
Krecik
|
|
Krecik
o 11 nawet wg OOP, debel i gospodarze
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie a macie jakies peffki na jutro??? Ja zaraz tez sie podziele tylko lukne w oferte  i powiedzcie mi jeszcze o ktorej startuja jutro w gstaad i umag bo stanford i los angleses to juz chyba pozniej?? Na bet365 znowu z godzinami cos mi sie nie zgadza  takie rzeczy sprawdza sie wg OOP na atpworldtour Tak wiem ale nie chcialo mi sie tego szukac bo wrocilem 30minut temu i musze pare rzeczy ogarnac jak np cos zjesc a z reszta zmeczony jestem i do tego tutaj taka niespodzianka, najpierw rano kuznetsov cudem wyciagnal a teraz fish i jeszcze moze brazylia po winn, w kazdym badz razie dziekowac tobie i mlodemu gniewnemu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Widze ze wszyscy poszli juz spac i nie racza podzielic sie swoimi typami dlatego i ja zawijam bo mecze od 11 wiec zdarze puscic, mysle ze tak dlugo nie bede spal ale na pierwszy rzut oka wpada mi: brown - lammer 1 jamajczyk po kursie 1,65 do wziecia jak dla mnie bo mysle ze nie odpusci tego turnieju jak w Poznaniu a ostatnie mecze Lammera to nie zachwycaja delikatnie mowiac  fognini - phau 1 kurs takze w granicach 1,65 wiec atrakcyjny jak dla mnie robredo - gil 1 jak zagra tak jak w Poznaniu to robredo po zwyciestwo raczej jutro rano jeszcze cos wymysle, tymczsaem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Browna bym uważał. Dzisiaj grał jeszcze mecz w Bundeslidze. Będzie troche zmęczony po podróży. Do tego gra z gospodarzem. Moze i Lammer forma wynikowa słaba ale napewno zagra na 120% jutro. Rok temu go oglądałem z Belluccim i grał świetnie. A też wyniki były kiepskie. Jutro całkiem inna motywacja. Pozatym Brown i ziemia to nie idzie razem w parze. Ja bym tutaj polecał Lammera +1.5.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a macie jakies peffki na jutro??? Ja zaraz tez sie podziele tylko lukne w oferte  i powiedzcie mi jeszcze o ktorej startuja jutro w gstaad i umag bo stanford i los angleses to juz chyba pozniej?? Na bet365 znowu z godzinami cos mi sie nie zgadza  takie rzeczy sprawdza sie wg OOP na atpworldtour Tak wiem ale nie chcialo mi sie tego szukac bo wrocilem 30minut temu i musze pare rzeczy ogarnac jak np cos zjesc a z reszta zmeczony jestem i do tego tutaj taka niespodzianka, najpierw rano kuznetsov cudem wyciagnal a teraz fish i jeszcze moze brazylia po winn, w kazdym badz razie dziekowac tobie i mlodemu gniewnemu  nie wiedzialem, ze wiesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a macie jakies peffki na jutro??? Ja zaraz tez sie podziele tylko lukne w oferte  i powiedzcie mi jeszcze o ktorej startuja jutro w gstaad i umag bo stanford i los angleses to juz chyba pozniej?? Na bet365 znowu z godzinami cos mi sie nie zgadza  takie rzeczy sprawdza sie wg OOP na atpworldtour tzn te peffki ??
|
|
|
Link skopiowany do schowka