|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafik widze, ze napina cie rozpiera. No i co z tego, ze bedziemy mieli walke o byt? My przynajmniej bedziemy mieli ta elige, a wy...moze za rok  Mnie nic nie napina. Po prostu trzeba zmienić przepisy by nie było takiej różnicy w ekstraklasie. Start nie ma pieniędzy na awans i spokojnie będzie jeździł kilka lat w 1 lidze. Gdyby przypadkowo awansowali byłaby to tylko tragedia dla klubu i większe zadłużenia.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
iti wygrana w grudziadzu nic nam nie dawała. I tak by nam te punkty odcieli w rundzie finałowej Ale wtedy gralem na foliowych, a dzisiaj przeciwko. Ja generalnie klade wielka lache na ten twor marty.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Rafik widze, ze napina cie rozpiera. No i co z tego, ze bedziemy mieli walke o byt? My przynajmniej bedziemy mieli ta elige, a wy...moze za rok  przed chwila byles smutny z tego powodu ze E-liga w Rzeszowie  GEREMI ten post to tylko i wylacznie odpowiedz na post Rafika  Czytaj uwaznie, a nie wyrywasz mi post z kontekstu  No i bedzie eliga - przynajmniej beda przyjezdzac gwiazdy.
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
I w zasadzie iti tylko ote gwiazdy chodzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie kłóćcie się w swoim ogródku. My jako wieloletni kibice jeszcze oglądamy mecze na żywo i w TV. Jednak ci co oglądają po raz pierwszy to z czego mają się cieszyć wynikami 60-30?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra Panowie E-liga o ile Lotysze nie skomplikuja sprawy jest nasza. |Bo tylko oni sa w stanie dac na lupnia u siebie. A co samego spotkania. Od zawsze tor w Gnieznie lezal naszym i zawsze notowalismy tam przyzwoite wyniki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ci Łotysze nie powinni jeździć w polskiej lidze za baraże o ekstra to raz i dwa to nie jest Polski klub. No ale ktoś dostaje dużą kasiorkę za takie pomysły.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Po dzisiejszym występie w Gorzowie jestem dalej zdania że kurs 5.00 na Danie to dużo za dużo i myślę że będziemy mieć bardzo ciężko by wywalczyć złoto....
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
A co do obcych druzyn u nas to juz od dawna mowilem ze to bardzo zly pomysl ! jak chca jezdzic u nas to tylko w 2 lidze powinni i to z obowiazkiem odbywania zawodow w Polsce ! ale w PZM czy tam GKSZ wiedza lepeiej - zenada !
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
dobra Panowie E-liga o ile Lotysze nie skomplikuja sprawy jest nasza. |Bo tylko oni sa w stanie dac na lupnia u siebie. A co samego spotkania. Od zawsze tor w Gnieznie lezal naszym i zawsze notowalismy tam przyzwoite wyniki. Oni by musieli zrobic jakis wynik "ekstra" czyli wygrana w Gnieznie/Gdansku/Rzeszowie, a czy sa w stanie to zrobic? Chyba nie, bo Gniezno ich juz pogonilo parenascie dni temu. Jak dla mnie to promykiem nadziei moze byc dla nich zdobycie Gdanska na nas, ale czy Gdansk zrobi tutaj 40 oczek? Nawet bez angielskich gwiazd bedzie im ciezko - jezeli za ktoregos z nich bedziemy mogli zastosowac ZZ, a chyba bedziemy mogli.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po dzisiejszym występie w Gorzowie jestem dalej zdania że kurs 5.00 na Danie to dużo za dużo i myślę że będziemy mieć bardzo ciężko by wywalczyć złoto.... może i dużo, ale Polacy są w takim gazie że mało kto może im zagrozić. Inne reprezentacje ( pod nieobecnosc swoich liderow) kadrowo są po prostu za słabe. U nas Tomek mega forma, to co robi w tym roku to masakra jakaś (pokazuje rywalom palcem gdzie mają jechać  ) do tego Jarek podobie, na arenie miedzynarodowej swietnie smiga. Dodac do tego Ryśka który również w GP i dziś ladnie jedzie oraz Janusza, ktory tez jest w super gazie i Miedziak (on nie jest takim pewniakiem jak reszta ale swoje dolozy) i mamy 5 wyrownanych riderow na super poziomie i watpliwe jest zeby przegrywali z Klindtem, PUKiem czy Nermarkiem.
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
iti my mozemy zrobic z/z tylko czy Ziolkowski o tym wie  To jest dopiero pytanie hahaha
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
iti my mozemy zrobic z/z tylko czy Ziolkowski o tym wie  To jest dopiero pytanie hahaha Podejrzewam, ze nie wie. I pomyslec, ze to byly sedzia  Ale oni moga chciec oszczedzic i puszcza po 5 razy Lamparta i Lindgrena. Jezeli Lindgren wywinalby im numer we wtorek i nie przyjechal to zyskalby moj szacunek. Dozgonny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po dzisiejszym występie w Gorzowie jestem dalej zdania że kurs 5.00 na Danie to dużo za dużo i myślę że będziemy mieć bardzo ciężko by wywalczyć złoto.... dziwne jakies te wnioski ale co tam wolnosc Tomku w Swoim domku
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Moim zdaniem w finale polacy beda miec w kazdym biegu 3 rownych rywali i ten final bedzie ciekawy  i wcale nie sa takim faworyem na 1,5
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie jak dzis ? Australia po 3.00 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jakby co to sklady na dzisiejsze zawody from sportowefakty: Finlandia 0 pkt. 1. Timo Lahti - () 2. Joonas Kylmaekorpi - () 3. Juha Hautamaeki - () 4. Kauko Nieminen - () 5. Kalle Katajisto - ()
Australia 0 pkt. 1. Chris Holder - () 2. Davey Watt - () 3. Troy Batchelor - () 4. Rory Schlein - () 5. Darcy Ward - ()
Wielka Brytania 0 pkt. 1. Scott Nicholls - () 2. Lee Richardson - () 3. Tai Woffinden - () 4. Simon Stead - () 5. Chris Harris - ()
Szwecja 0 pkt. 1. Fredrik Lindgren - () 2. Jonas Davidsson - () 3. Antonio Lindbaeck - () 4. Magnus Zetterstroem - () 5. Daniel Nermark - ()
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
o 1 mecze powalcza kangury i angole , szwecja trzecia , finowie ostatni z moze 8pkt
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
angole win ze szwedami @1.65 (expekt) 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
o 1 mecze powalcza kangury i angole , szwecja trzecia , finowie ostatni z moze 8pkt No i wlasnie mnie tutaj zaciekawil kurs na Finlandie ze zdobeda ponizej 11punktow po kursie 1,90 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|