|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
i to pewnie jest  Może się powtórzę ale  Pamietam jak oglądałem mecz Arki z Wisłą chyba(?) na BF jak kiedyś mialem chwilę czasu we Francji i komentator w jęz ang co jakiś czas mowil: "Taszibamba' 'Taszibambo' kiedy ten gwiazdor miał gałkę. Myslałem, że tak nazywa Murzyna biegającego w Arce w jakimś slangu a tu później patrzę a koleś jakoś tak się nazywa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy bramkarz Sparty jest z tego samego szczepu co Radek Stepanek? Szczep Aryjski,krwi Słowianskiej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda , ze to nie jest 2-1 dla Sparty , ale druga polowa w Poznaniu i wszystko jeszcze jest mozliwe , jezeli pan Zielinski zagra troszke odwazniej ,moze kogos kto wspomoze Wichniarka w przodzie w koncu wystawi
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jakiś Czimbalala  Lech nie miał kogo wziąć aż takiego grajka ?  Z Rooneya Lech zrezygnował po Mundialu. Messi jest za niski, Klose miałby przesrane u kibiców, Villa za słaby, a przeciwko pozyskaniu Forlana zaprotestował Kriwiec - nie chce brata bliźniaka w klubie. Został tylko Tschibamba. Nie, no rozwaliłeś mnie tym  Wielkie  za poprawę humoru
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze dobrze sezon się nie zaczął, a Lech już siada kondycyjnie  wlasnie dlatego siada kondycyjnie , to proste jak konstrukcja cepa A mnie się wydaje, że za Smudy to już od początku dawali radę przez 90 min. Chociaż mogę się mylić, bo to dawno było 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolton jak go lubie generalnie tak jak miazdzy mnie jak on jest zakochany w Lechu i jest Anty-Wisla haha. Posluchajcie co bedzie mowil w czwartek  Jakby Lech zrobil tyle transferow co Wisla to by ich chwalil, a o Wisle powiedzial, ze same dziadowskie ruchy transferowe  Ze Zuraw juz stary i wypalony itd 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Benfa po rozne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax na tą chwilę Lech nie jest przygotowany by grać na wyższym poziomie. Wydaje mi się,że taki sam błąd popełnił jak Skorża. A po odpadnięciu w lidze będą lać wszystkich. Ehh
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Zejście Friedla i już 2-1 AV
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Ten mecz mi przypomina mecz Beitar - Wisła. Tak samo frajerska porażka. Tak jak Wisła wtedy, tak Lech teraz "bał się zwyciężyć". Raczej nie ma co liczyć na 5-0 w rewanżu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LECH +2.0  IZI 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax na tą chwilę Lech nie jest przygotowany by grać na wyższym poziomie. Wydaje mi się,że taki sam błąd popełnił jak Skorża. A po odpadnięciu w lidze będą lać wszystkich. Ehh pisalem juz w temacie , ze bardzo szkoda ze mecz ze Sparta juz jest za tydzien ( po meczu z Baku ) bo by to inaczej wygladalo , ale teraz kolejne pare dni a Sparta jest w zasiegu , najwiekszym problemem jest brak gola na wyjezdzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax na tą chwilę Lech nie jest przygotowany by grać na wyższym poziomie. Wydaje mi się,że taki sam błąd popełnił jak Skorża. A po odpadnięciu w lidze będą lać wszystkich. Ehh pisalem juz w temacie , ze bardzo szkoda ze mecz ze Sparta juz jest za tydzien ( po meczu z Baku ) bo by to inaczej wygladalo , ale teraz kolejne pare dni a Sparta jest w zasiegu , najwiekszym problemem jest brak gola na wyjezdzie problemem jest to ze gramy jednym cenkim napastnikiem ktory zgrywa gorne pilki go goscia za plecami ktorego nie ma bo przeciez on jest ostatni zielinski to frajer ktoremu jakas taktyka konczy sie na pomocy ale za tydzien tez jest mecz i ludze sie ze cos sie zmieni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten mecz mi przypomina mecz Beitar - Wisła. Tak samo frajerska porażka. Tak jak Wisła wtedy, tak Lech teraz "bał się zwyciężyć". Raczej nie ma co liczyć na 5-0 w rewanżu. Wiesz, daleko mi do stwierdzenia że w rewanżu będze 5-0 (bo tamten wynik był tyle zasłużony co bardziej fartowny) ale chodzi mi stricte o pierwszy mecz. Mecz w obu przypadkach układał się jak na tacy i zamiast dać kropkę nad i (tam strzelić na 2-0, tutaj strzelić na 1-0) to przegrywamy mecz będąc lepszym zespołem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Anderlecht+Sparta izi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sparta zagra w rewanżu ostro na 0:0 i po ptakach  jeszcze jak będzie przypadkowa konta to po dupie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz tylko Sparta strzela gola w rewanżu i po herbacie. Niestety.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jest bardzo smutne że mistrz polski przegrywa z tak słabo grającą Spartą. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Benfa po rozne  z tego co woidze moze byc cienko..  jaka linia byla?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uwaga!!! Nie wiem czemu tak się dzieje, np w Expekcie mecz SL Benfica Lisbon _ Sunderland początek meczu jest o 22:15 i faktycznie np na livie jest w tej chwili 23 min meczu, ale ja ten meczogladam juz od 72 min i jest wynik 2:0 dla Benfici. Informacja dla tych co chcą cos z tym zrobić 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|