|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak Ci mielibyśmy pomóc ? Strona od wczoraj nie działa nikomu ...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
I ta informacja wlasnie mi pomogles. a wiadomo jaka jest tego przyczyna i czy dlugo beda mieli ta przerwe,
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie wiem jak Tobie/Wam... ale z ciekawości odpaliłem. I mi działa.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Ich serwery zostały zaatakowane. News and notes: We are sorry to inform you that www.betbrain.com [ betbrain.com] was unavailable to most users due to a malicious attack on our web servers. Our technical departments have solved this issue now, but it may reappear in case of continued attacks. Please accept our apologies for the inconvenience caused.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Czy teraz działają oni na dwóch stronach? Tj. betbrain i betonvalue? Warto zainwestować te kilka euro? Korzysta ktoś z tej stronki? Jak szybko pokazują surebety? Da się coś wyłapać? Betbrain chodzi w polskiej wersji, a betonvalue też? Bo nie widzę możliwości zmiany języka, a zawsze wygodniej jest po polsku
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
radze sie teraz rejestrowac w bov. dziala spoko, choc radze zainwestowac dopiero jak ligi sie rusza, teraz malo surkow jest
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
radze sie teraz rejestrowac w bov. dziala spoko, choc radze zainwestowac dopiero jak ligi sie rusza, teraz malo surkow jest Podaj pelny adres, Bo przez google znelsc nie moge
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Wyswietla Wam betbrain kursy z pinka? chodzi o mecz bayer - atletico, bo kursy z pinnacle w innych spotkaniach betbrain wystwietla normalnie.
I tak przy okazji. Jest jakaś darmowa i szybciej reagująca na zmiany kursów porównywarka?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dzis jak co miesiac chce odnowic abonament a tu zonk, przy probie zaplaty dostaje na meila odpowiedz ze "Your payment for Advanced, EUR 10.00, failed. Your subscription has thus not been upgraded. " Pieniadze na karcie sa zarezerwowane, ktos wie w czym problem ??
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dodam ze karta z inteligo
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Czy jest na forum grupa składająca się na abonament lub chętni do utworzenia takiej grupy?
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
Nie w tej epoce Domi. Ale sprawdź za 5 lat - wtedy już takie rzeczy mogą się zacząć pojawiać.
Ja byłbym bardziej zainteresowany dźwiękowym powiadomieniem o przyjęciu oferty na Betfair. Myślę, że tego doczekamy się wcześniej (o ile już nie ma takich narzędzi). Mogę się z Tobą tygrysku założyć ,że za następne 5 lat , czyli 2017 r, nie bedzie takich rzeczy jeszcze
|
|
|
Link skopiowany do schowka