|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie interesuje ten AIK. Po pozycji w lidze widac, ze cos jest nie tak, ale nic znalezc nie moge. Niby graja u siebie, ale graja w druzyna z Norwegii, wiec Rosenborg sie bedzie czul prawie jak u siebie. DO tego dochodzi forma Rosenborgu, jeszcze w lidze nie przegrali. Mnie się w tym meczu under 2.5 widzi underek w meczu Hapoelu jak w morde strzelił  uwazam akurat naodwrot uwazam ze moga byc 3-4 gole? te aktobe jest lekcewazone a grac potrafia zwlaszcza na swoim terenie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie interesuje ten AIK. Po pozycji w lidze widac, ze cos jest nie tak, ale nic znalezc nie moge. Niby graja u siebie, ale graja w druzyna z Norwegii, wiec Rosenborg sie bedzie czul prawie jak u siebie. DO tego dochodzi forma Rosenborgu, jeszcze w lidze nie przegrali. Mnie się w tym meczu under 2.5 widzi underek w meczu Hapoelu jak w morde strzelił  uwazam akurat naodwrot uwazam ze moga byc 3-4 gole? te aktobe jest lekcewazone a grac potrafia zwlaszcza na swoim terenie.  Nie zgodze sie z Tobą  . Aktobe potrafi grac ?? Owszem nie mówie ze piłki kopac nie potrafią, ale naprawde te mecze które oni wygrali, to po pierwsze były to spotkania z ekipami amatorskimi. Nie ma co porównywac ekipy Olimi Rustavi która wyeliminowali z druzyna Hapoelu, która ma bardzo mocna linie defensywną, to jest ich atut. traca bardzo mało bramek. dodam jeszcze że tylko dzieki szczęsciu i niemocy napastników z Olimpii w meczu rewanzowym 2rundy tydzien temu, moga zawdzieczac awans. Bo w tamtym spotkaniu druzyna Aktobe powinna stracic przynajmniej z 3, 4 gole. Tyle ode mnie  Jak dla mnie Hapoel dzisiaj ten mecz wygra, owszme nie mówie ze bedzie tutaj pogrom lecz wynik 1-0, 2-0 jest wielce prawdopodobny. Do tego skłaniam sie ku underowi i temu ze Aktobe nie strzeli gola po kursie 2.40 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
hejka inwestorzy  co tam na dzisiaj gracie ? Ja same szaleństwo... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
az dziw bierze , ze nikt Bragi nie gra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
robben to sa moje tylko przypuszczenia nie zawsze jest tak ze mamy racje i wygrywamy wiec i tak wybierzesz co bedziesz uwazal za sluszne  ale uwazam ze bedzie ciekawy mecz 2-2 1-3 itp a debreczyn-basel jestem na 80% pewny ze basel jebnie gola w 1polowie kaleka obrona wegrow dlugo nie pociagnie "na zero" kazda strata pilki w srodkowej czesci boiska bedzie natychmiastowe wlaczenie sie 4-5 ofensywnych zawodnikow szwajcarow i 1-0! frei huggel chiperfield to mieszanka wybuchowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hejka inwestorzy  co tam na dzisiaj gracie ? Ja same szaleństwo...  Ajax 1 Hapoel 2 Rosenborg X Braga X Kopenhaga X Basel 2 to ode mnie ;P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
az dziw bierze , ze nikt Bragi nie gra no szkoda ,że to nie "masówka" ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
az dziw bierze , ze nikt Bragi nie gra no szkoda ,że to nie "masówka" ;p w pucharach a zwlaszcza LM zwisa mi czy masowka czy nie masowka , nie wierze w takie przesady w tego rodzaju rozgrywkach ale dziwi mnie ,ze tak male zainteresowanie tym meczem , dla mnie bardzo pewny typ
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
az dziw bierze , ze nikt Bragi nie gra no szkoda ,że to nie "masówka" ;p w pucharach a zwlaszcza LM zwisa mi czy masowka czy nie masowka , nie wierze w takie przesady w tego rodzaju rozgrywkach ale dziwi mnie ,ze tak male zainteresowanie tym meczem , dla mnie bardzo pewny typ Ja tam widze remisik w tym spotkaniu, choc ze wskazaniem na gospodarzy. Nie doszedłem jeszcze do składów Bragi, jeżeli wiele sie nie pozmieniało moze gdzies wrzuce na któymś kuponie czystą jedynkę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co do AIK  AIK vs. Malmö FF 2:0 AIK vs. Jeunesse Esch 1:0 AIK vs. Helsingborg IF 1:1 AIK vs. Åtvidaberg 4:1 AIK vs. Trelleborg 1:0 AIK ostatnio u siebie ciekawie ,hmmmm z ROSE chyba X
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co Ty Robben , Celtic na wyjezdzie w pucharach jest gowno wart , Braga bardzo mocna , ogladalem ich w sezonie kilka razy i fajna pilke graja a do tego dosc dobrze ulozeni w obronie , skrzydla stanowia o ich sile ofensywnej i Celtowie odpadaja juz teraz wg mnie a Braga pewnie swiadoma tego , ze u siebie musi robic wynik bo w Szkocji bedzie 3 razy trudniej jak to zwykle bywa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
az dziw bierze , ze nikt Bragi nie gra no szkoda ,że to nie "masówka" ;p w pucharach a zwlaszcza LM zwisa mi czy masowka czy nie masowka , nie wierze w takie przesady w tego rodzaju rozgrywkach ale dziwi mnie ,ze tak male zainteresowanie tym meczem , dla mnie bardzo pewny typ tak jak ci pisalem na priv typuje 0-0 ale mozesz liczyc na to ze uwazam spor braga za zespol moze malo efektowny ale za to.... prze mega "EFEKTYWNY" WIEC MOZE 1-0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
az dziw bierze , ze nikt Bragi nie gra no szkoda ,że to nie "masówka" ;p w pucharach a zwlaszcza LM zwisa mi czy masowka czy nie masowka , nie wierze w takie przesady w tego rodzaju rozgrywkach ale dziwi mnie ,ze tak male zainteresowanie tym meczem , dla mnie bardzo pewny typ Ja tam widze remisik w tym spotkaniu, choc ze wskazaniem na gospodarzy. Nie doszedłem jeszcze do składów Bragi, jeżeli wiele sie nie pozmieniało moze gdzies wrzuce na któymś kuponie czystą jedynkę  nowy skład CELTÓW kontra brazliana 100% hmmmm_ roznie to bywa ,moje biało-zielone serducho wiadomo...  HAIL HAIL HAIL THE BHOYS!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dodam jeszcze ,za graja paczka 4-4-2:
Załuska – Cha, Hooiveld, Loovens, Mulgrew– McGeady, Brown, Ki, Ledley, Maloney – Samaras
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
az dziw bierze , ze nikt Bragi nie gra ja gram  pytalem wczesniej czy to dobry kurs 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Patricius ale spojrz obiektywnie , beda mieli straszne klopoty z awansem dalej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra panowie wygra przegra strzeli nie strzeli under over dowiemy sie do 23.00 ja wypadam cza wyprowadzic wreszcie "monfilsa" na dwor 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
co do AIK  AIK vs. Malmö FF 2:0 AIK vs. Jeunesse Esch 1:0 AIK vs. Helsingborg IF 1:1 AIK vs. Åtvidaberg 4:1 AIK vs. Trelleborg 1:0 AIK ostatnio u siebie ciekawie ,hmmmm z ROSE chyba X skończ z tymi śmiesznymi statystykami bo one Ciebie wykończą ...
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Hertha dzisiaj wygra. 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
az dziw bierze , ze nikt Bragi nie gra ja gram  pytalem wczesniej czy to dobry kurs  Braga u siebie zawsze groźna zaraz zobaczę ''co w trawie piszczy'' 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|