Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 17 1 2 12 13 14 15 16 17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak długo idzie list weryfikacyjny ....dzisiaj bedzie 2 tygodnie jak zleciłem weryfikację
(założyłem drugie konto na inną osobę)

Bonus: Unibet
G
veteran
veteran
G Offline
Czasami nie dochodzi w ogóle. Jak nie doszedł 2 tygodnie to już raczej nie dojdzie. Zostaje Ci weryfikacja przez wysłanie im skanu dokumentu tożsamości.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by GBocian84
Czasami nie dochodzi w ogóle. Jak nie doszedł 2 tygodnie to już raczej nie dojdzie. Zostaje Ci weryfikacja przez wysłanie im skanu dokumentu tożsamości.

jak to zrobic?

enthusiast
enthusiast
Kontaktujesz sie z serwisem moneybookers (support czy biuro obslugi klienta) i opisujesz problem, zalaczajac w zalaczniku skan dowodu czy paszportu. Wowczas konto powinni na tej podstawie zweryfikowac i powinienes miec mozliwosc dzialania na koncie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
napisałem do supportu o problemie, czekam na odpowiedź i numer identyfikacyjny biletu przesłany w odpowiedzi, bo taki musi byc aby jakiś plik do nich wysłać....zobaczymy

enthusiast
enthusiast
Wzgledy bezpieczenstwa... Pewnie ten "bilet" jest unikalny, i przyporzadkowany wylacznie dla Ciebie... Ale pisz jak to dalej sie toczy.. Warto bedzie wiedziec..

G
veteran
veteran
G Offline
Originally Posted by imarcel
napisałem do supportu o problemie, czekam na odpowiedź i numer identyfikacyjny biletu przesłany w odpowiedzi, bo taki musi byc aby jakiś plik do nich wysłać....zobaczymy

Po wysłaniu pierwszej wiadomości ten numer biletu wyświetla Ci się na ekranie. Nie musisz czekać na odpowiedź tylko piszesz wklejając właśnie ten numer w kolejnej wiadomości do nich razem z dokumentem. Pozdro smile

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Panowie jedno pytanko. Jak traktowana jest wypłata z karty kredytowej na konto czy to moneybookers czy bezpośrednio buka? Chodzi mi o to, czy bank nie traktuje tego jak wyciągnięcie pieniędzy z bankomatu naliczając ogromne odsetki:>

A
old hand
old hand
A Offline

nie, transakcja bezgotówkowa ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Po wysłaniu pierwszej wiadomości ten numer biletu wyświetla Ci się na ekranie. Nie musisz czekać na odpowiedź tylko piszesz wklejając właśnie ten numer w kolejnej wiadomości do nich razem z dokumentem. Pozdro smile

masz racje jest taki numer.
dzięki

4
addict
addict
4 Offline

Jesli chodzi o list weryfikacyjny to bedziesz im musial wyslac skan dokumentu, ktory przychodzi poczta! Np. rachunek za gaz czy tez telefon. Sam dowod czy paszport wystarczy jedynie do odbokowania konta. Zapewne oni Ci to napisza jesli pytales co zrobic jesli list nie doszedl smile I jeszcze jedno. Jesli juz chcesz wyslac im dokument to nie przez e-mail tylko ze strony. inaczej nie dojda do nich. Musisz wejsc w zakladke na stronie "pomoc droga elektorniczna" tam wybierz, konto/bezpieczenstwo i bedziesz mial opcje , chyba " zostalem poproszony o przeslanie dokumentow. Nacisniesz to i bedziesz mial okienko na numer biletu i opcje do zalaczania plikow. To chyba tyle smile e(L)o

masz racje jest taki numer.
dzięki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wyplata zlecona wczoraj wieczorem dzis na koncie, pewnie juz wszystko ok gdzie sa te dupki co zamykali konta ?!

L
Pooh-Bah
Pooh-Bah
L Offline
a mojej dziewczynie juz od 3 dni weryfikuja konto- przeslal im wszystko co chcieli i cisza- zero odpowiedzi na maile...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
przesłałem im wczoraj skany...wysłać kasę na inny adrs mailowy teraz mogłem, przedtem nie...tylko nie moge wpłacic many do buka

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
przesłałem im wczoraj skany...wysłać kasę na inny adrs mailowy teraz mogłem, przedtem nie...tylko nie moge wpłacic many do buka

bo trzeba zweryfikowac adres....dziwne

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jeszcze 2-3 lata temu wszystko to szybko i bezproblemowo działało ....teraz to już kicha, dobrze że chociaż uporali się z wypłatami

G
addict
addict
G Offline
jak mozna zwiekszyc limit transakcji na koncie moneybookers???
Bo juz wykorzystakem te 60000pln na 90 dni - a nie wiem jak to zwiekszyc....

M
Didżej
Didżej
M Offline
Originally Posted by Golffour
jak mozna zwiekszyc limit transakcji na koncie moneybookers???
Bo juz wykorzystakem te 60000pln na 90 dni - a nie wiem jak to zwiekszyc....

E-mail wyślij na adres [email protected] i poproś o zwiększenie limitu, wówczas zapewne będziesz musiał im przesłać jakiś screen.

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Najlepiej poproś o upgrade do konta vip, wtedy nie będziesz miał żadnych limitów.

S
addict
addict
S Offline
Panowie nie moge doczekac sie tego listu weryfikacyjnego wiec planuje napisac prosbe do [email protected] o mozliwosc wyslania im skanow moich dokumentow i tutaj moje pytanie czy moge do nich napisac po polsku??

Strona 14 z 17 1 2 12 13 14 15 16 17

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa, latajaca_holenderka, forty, Sensei, betowiec, JelineK, aker), 1,831 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,610
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025