|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taki fajny meczyk w Bialymstoku dzisiaj to kolejny raz musimy ogladac Wisle w tv 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Ty widzę Bocian , znowu klekoczesz.
Czy wyrzucenie meczu z oferty, dla Ciebie nie jest nerwowym ruchem ?
A może na inny Dniepr patrzysz ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No coz, trzeba bedzie obserwowac do konca kursy. Co myslicie o Broendy i Sportingu? Broendy niby nie jest jakas mocna druzyna, ale na Buducnost, ktory przeszedl dalej tylnymi drzwiami powinno wystarczyc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruch tez gra o wiele ciekawszy mecz niz Wisla , no nie rozumiem jak mozna wybrac z tej trojki akurat mecz z Krakowa , kto to kur.. wybiera
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja osobiscie polecam granie Austrii Wiedeń. Nykiel i Straka nie zagraja a Sobiech jest juz myslami z Polonia W. do której ma niedługo przejść. Osobiście gram czysta 2 oraz handi
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Skoro ktoś przywalił to skojarzyło mi się z Ukraińcami. Ale z tego co widzę to ich wycofał bwin (zdaje się, że dwa dni już nie ma tego meczu w ofercie) i z bet-at-home, ale to raczej nie jest wyznacznik? Natomiast na Dnepr z Białorusi zakłady przyjmują wszyscy. Czegoś nie wiem? Ps. Spokojnie zapytuję, a Ty coś o klekotaniu wyjeżdżasz 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ruch tez gra o wiele ciekawszy mecz niz Wisla , no nie rozumiem jak mozna wybrac z tej trojki akurat mecz z Krakowa , kto to kur.. wybiera Basałaj? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker Austria widnieje w moich trzech glownych typach na dzisiaj , nawet pelnym skladem nie sadze zeby Ruch namieszal i zbiednieliscie przez ta LE strasznie
inna sprawa Polonia wyrasta na kandydata do tytulu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruch tez gra o wiele ciekawszy mecz niz Wisla , no nie rozumiem jak mozna wybrac z tej trojki akurat mecz z Krakowa , kto to kur.. wybiera Basałaj?  wkur... sie zaraz z rana  nosz niepojete kur.. , niepojete
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Te transmisje to taka rekompensata za zepsuta budowe stadionu :D:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czekam juz poltora godziny na rozliczenie zakladu z tenisa, w Unibecie tak zawsze sie czeka?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tak przy okazji jak ktos mysli o stawianiu HC na Wisle to radzilbym sie wstrzymac. Podobno boisko na Hutniku jest w fatalnym stanie, a to raczej nie bedzie sprzyjac.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
przeciez sa wszystkie mecze naszych druzyn w tv  wiec w czym problem nie bede cwaniakowal ale chyba 25 euro msc dla inwestorow na abonament polsatu i canalu plus to nie jest kwota ktora zniweczy budzet przeznaczony do typowania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skoro ktoś przywalił to skojarzyło mi się z Ukraińcami. Ale z tego co widzę to ich wycofał bwin (zdaje się, że dwa dni już nie ma tego meczu w ofercie) i z bet-at-home, ale to raczej nie jest wyznacznik? Natomiast na Dnepr z Białorusi zakłady przyjmują wszyscy. Czegoś nie wiem? Ps. Spokojnie zapytuję, a Ty coś o klekotaniu wyjeżdżasz  Zapewne wielu rzeczy nie wiesz ( ja też ). Chodzi oczywiście o Dniepr ukraiński, ale jeżeli Ty tam nic nie widzisz niepokojącego... Sorry za klekotanie, ale już kiedyś wyskoczyłeś w 100%, tak że zwróciłem uwagę, na kolejny wpis broniący buków Ale rozumiem, ze to może być Twoja praca i nic mi do tego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja osobiscie polecam granie Austrii Wiedeń. Nykiel i Straka nie zagraja a Sobiech jest juz myslami z Polonia W. do której ma niedługo przejść. Osobiście gram czysta 2 oraz handi Tyle, że grajki Ruchu na pewno zagrają dziś lepiej niż z maltańczykami (podobnie jak grajki Lecha ze Spartą).
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
aker Austria widnieje w moich trzech glownych typach na dzisiaj , nawet pelnym skladem nie sadze zeby Ruch namieszal i zbiednieliscie przez ta LE strasznie
inna sprawa Polonia wyrasta na kandydata do tytulu A pozostale dwa typy? Mozesz sie podzielic?;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja osobiscie polecam granie Austrii Wiedeń. Nykiel i Straka nie zagraja a Sobiech jest juz myslami z Polonia W. do której ma niedługo przejść. Osobiście gram czysta 2 oraz handi Tyle, że grajki Ruchu na pewno zagrają dziś lepiej niż z maltańczykami (podobnie jak grajki Lecha ze Spartą). w takim razie sugerujesz, ze under lepszym betem?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Skoro ktoś przywalił to skojarzyło mi się z Ukraińcami. Ale z tego co widzę to ich wycofał bwin (zdaje się, że dwa dni już nie ma tego meczu w ofercie) i z bet-at-home, ale to raczej nie jest wyznacznik? Natomiast na Dnepr z Białorusi zakłady przyjmują wszyscy. Czegoś nie wiem? Ps. Spokojnie zapytuję, a Ty coś o klekotaniu wyjeżdżasz  Zapewne wielu rzeczy nie wiesz ( ja też ). Chodzi oczywiście o Dniepr ukraiński, ale jeżeli Ty tam nic nie widzisz niepokojącego... Sorry za klekotanie, ale już kiedyś wyskoczyłeś w 100%, tak że zwróciłem uwagę, na kolejny wpis broniący buków Ale rozumiem, ze to może być Twoja praca i nic mi do tego. Sorry, ale bredzisz  Po pierwsze nie bronię buków tylko nie widzę nic niepokojącego. Podasz przykłady? Kto wycofał ten mecz? Bo na razie tylko puste - jest coś niepokojącego, ale nie powiem co.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko czy - kfjatek - Ruch ma tyle argumentów, żeby zagrać lepiej z Austrią. Ja wątpię.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pacyfista mam dwie platformy i naprawde kupowac i placic za trzecia byloby lekkim naduzyciem i pewnie by mi w domu tego nie wybaczono heh , ale zauwazylem , ze grajusa juz 'wysmiales' z Jego pensji i teraz znow chcesz pokazac jaki to Ty zarobas nie jestes wybor jest dramatyczny i tyle , po drugie mysl tez o ludziach , ktorzy maja tylko zwykla telewizje i ogladanie non stop Wisły z azerami , kazachami czy ch.. staje sie irytujace , gdy w tym samym czasie dwie inne polske druzyny walcza o puchary z Arisem i Austria Wieden
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|