|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
co taka cisza:)??gil takim faworytem od razu??ja bym pogral przeciwko niemu bo ladnym kursie.kazach lubi cos wykrecic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
faktycznie kurs kusi, a kazach grać potrafi  pytanie tylko czy Gilowi się chce? bo jeśli tak to pewnie trzy sety będą. ja pewnie zagram Schukina ale dopiero na lajfie, 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Sadecky plus 1.5 seta 3.4 przeciw Youznemu wygląda ciekawie!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a ja się zastanawiam czy Sadecky nie ugra seta  Mikhail dotychczas (w poprzednich latach) na tym turnieju nie zachwycał a dzisiaj przeciwko zawodnikowi gospodarzy gra, qrde te +1,5 seta wygląda zachęcająco ale już sam nie wiem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
o marciano nie zauważyłem Twojego posta  to widzę, że chyba spróbować można za niską stawkę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja się zastanawiam czy Sadecky nie ugra seta  Mikhail dotychczas (w poprzednich latach) na tym turnieju nie zachwycał a dzisiaj przeciwko zawodnikowi gospodarzy gra, qrde te +1,5 seta wygląda zachęcająco ale już sam nie wiem kiedyś nawet widziałem mecz tego Sadeckiego i poza walecznością to nic ciekawego nie pokazał  nie ruszam tego
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
buki wystawiajac kurs pwnie zasugerowali sie zwyciestwem z robredo ktory jest bez formy i pewnie tylko oprzyjechal poo wpisowe.dla mnie szanse 50:50
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
buki wystawiajac kurs pwnie zasugerowali sie zwyciestwem z robredo ktory jest bez formy i pewnie tylko oprzyjechal poo wpisowe.dla mnie szanse 50:50 nie przesadzaj z tą formą Robredo, polfinał w Szwecji a w niemczech dostał od Starace ktory akurat jest w optymalnej dyspozycji bo był tam wysoko i to po 3 setach. dla mnie ten schukin to nieporozumienie. golubev bardziej sie zmeczył pomagając mu wygrac mecz ze sobą niz ten pajac co walil wszystko po autach. imo gil.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Borwell/Kop-Jones
Daniilidou/Woehr
Kondratieva/Uhlirova
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
buki wystawiajac kurs pwnie zasugerowali sie zwyciestwem z robredo ktory jest bez formy i pewnie tylko oprzyjechal poo wpisowe.dla mnie szanse 50:50 nie przesadzaj z tą formą Robredo, polfinał w Szwecji a w niemczech dostał od Starace ktory akurat jest w optymalnej dyspozycji bo był tam wysoko i to po 3 setach. dla mnie ten schukin to nieporozumienie. golubev bardziej sie zmeczył pomagając mu wygrac mecz ze sobą niz ten pajac co walil wszystko po autach. imo gil. z ta forma robredo moze troche przesadzilem al na pwno nie jest to jego optymalna forma a z drugiej strony to faktycznie golubev przegral mecz a nie schukin wygral
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
buki wystawiajac kurs pwnie zasugerowali sie zwyciestwem z robredo ktory jest bez formy i pewnie tylko oprzyjechal poo wpisowe.dla mnie szanse 50:50 nie przesadzaj z tą formą Robredo, polfinał w Szwecji a w niemczech dostał od Starace ktory akurat jest w optymalnej dyspozycji bo był tam wysoko i to po 3 setach. dla mnie ten schukin to nieporozumienie. golubev bardziej sie zmeczył pomagając mu wygrac mecz ze sobą niz ten pajac co walil wszystko po autach. imo gil. Anflast popieram twoją wypowiedz. golubiew gdyby tylko chciał to odprawiłby go 2 setach (5-4 40*-0)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Schiavione-Baltacha, szybki kort w Istambule powinien być atutem Brytyjki a 4,73 to lekka przesada  mecz o 19 jest więc czas na głębszą analize..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Starace dzis mysle, ze zostanie. bedzie uciekal do neapolu w nastepnej rundzie. z phauem bedzia mial latwo to dlaczego nie wykorzystac szansy na zarobek do tego gil ze względu na rywala oraz Melzer. mysle, ze wypoczal i brata pomsci 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie co sądzicie to takim małym pociągu?
Gil + Larsson + Seppi + Schiavione
Gil - podobnie uważam że Golubev przegrał, a nie Schukin wygrał Larsson - oglądałem jej ostatnie mecze, dosyć regularna, a Cirstea ostatnio bez rewelacji Seppi - bardziej typ przeciwko Rochusowi Schiavone - większe umiejętności, no i męki Baltachy w pierwszym meczu
Jak to widzicie?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pierwszy raz (chyba) zdarzyło się żeby w ofercie doxxbet był mecz z poprzedniego dnia chodzi tu o mecz Andreev'a. Kursy na win Igora przed meczem był 1,53 dzisiaj jest 1,69. Czyżby wiedzieli o jakimś wałku, i wystawili ten mecz żeby ludzie pakowali siano w win ruska?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Schiavione-Baltacha, szybki kort w Istambule powinien być atutem Brytyjki a 4,73 to lekka przesada  mecz o 19 jest więc czas na głębszą analize.. twierdzę podobnie, +1,5 seta (lub +4,5 gema) dobra inwestycją, ale nie wiem czy szybkość kortu będzie atutem Baltachy, znaczy się tak będzie atutem, ale będzie on też dla Schiavone, więc to się niweluje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema - młody  A myślałem, ze Cię odstrzelili. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pierwszy raz (chyba) zdarzyło się żeby w ofercie doxxbet był mecz z poprzedniego dnia chodzi tu o mecz Andreev'a. Kursy na win Igora przed meczem był 1,53 dzisiaj jest 1,69. Czyżby wiedzieli o jakimś wałku, i wystawili ten mecz żeby ludzie pakowali siano w win ruska? przecież został tylko TB do rozegrania 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzisiaj Chardy, Groth i Larsson  bo debli chyba dzisiaj nie ruszam 
|
|