Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 19 z 62 1 2 17 18 19 20 21 61 62
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Małecki prawdopodobnie będzie gwiazdorował w Turcji smile

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by craax
Originally Posted by Luvstruck
Kto w 1 szóstce Waszym zdaniem skończy ligę ? Bo zakłady całosezonowe już się pojawiają smile
Lech, Legia, Wisła, Polonia W., Jagiellonia i ... ? tongue
Cracovia
Mi po głowie chodzą Miedziowi jednak smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Craax a jeśli chodzi o spadek ?

Io sono Interista
Io sono Interista
Originally Posted by Krystiann
Dla mnie extra ze Zuraw jest. Od goscia emanuje taki spokoj boiskowy. Malecki niech patrzy i sie uczy. Choc w sumie brakuje jeszcze zeby do Zurawskiego powiedzial 'kim ty kurva jestes smieciu?'

A ten Małecki to ponoć miał odejść po tej aferze kiedy odmówił wejścia na boisko.
Już Wisła Kraków zmieniła zdanie ? smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a kto o utrzymanie? Bytom, Zabrze ?:)

M
Krecik
Krecik
M Offline
zgadzam się, też sądzę, że Miedziowi na 6 miejscu. Jaga przed Polonią. A Bełchatów jak będzie ? smile Wystrzeli ta wasza ponoć bardzo utalentowana młodzież ? smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Kobe
Originally Posted by Krystiann
Dla mnie extra ze Zuraw jest. Od goscia emanuje taki spokoj boiskowy. Malecki niech patrzy i sie uczy. Choc w sumie brakuje jeszcze zeby do Zurawskiego powiedzial 'kim ty kurva jestes smieciu?'

A ten Małecki to ponoć miał odejść po tej aferze kiedy odmówił wejścia na boisko.
Już Wisła Kraków zmieniła zdanie ? smirk

No sam sobie wybral kare finansowa (mowi sie o 15 tys zl) i niby jest. Ale gosc juz zaszedl tyle razy za skore, ze kto wie czy nie odejdzie do Trabzonu jeszcze w tym okienku.

Tata, mama, wujek przebacza, ale Cupial podobno nie.

Io sono Interista
Io sono Interista
ciekawe czy młody gniewny już wrzucił mi ignora ? grin peace

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Luvstruck patrz :

obrona : Mierzejewski ( reprezentant ) ,Wasiluk,Kosanovic (Serb ),Derbich,Polczak( epizod w reprezentacji ),Sasin ,Janus ( z Belchatowa ) ( na dniach przyjdzie gosc z Czech albo Serbii nowy stoper ,o Czecha walczymy z Leeds )

pomoc : Radomski,Golinski,Suvorov,Sacha,Pawlusinski,Ntibazonkiza ,Klicz ( to bedzie gwiazda ligi za rok ) , Szeliga

napad : Slusarski ,Matusiak

trener Ulatowski , nowy stadion - Cracovia bedzie wyzej od Zaglebia smile smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by młody gniewny
zgadzam się, też sądzę, że Miedziowi na 6 miejscu. Jaga przed Polonią. A Bełchatów jak będzie ? smile Wystrzeli ta wasza ponoć bardzo utalentowana młodzież ? smile
Nie z tym trenerem. Po 5 max. 6 kolejkach i jednym z ostatnich miejsc w tabeli zmiana trenera i powrót na właściwe tory, tak to widze niestety.
Ciekawe czy Nowak rozwiąże kontrakt z Polonią ?, bo podobno chodza takie słuchy:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@młody gniewny jakie Zaglebie , co Wy mi tu gadacie tongue

spadek dla mnie bardzo klarowny , 3 ekipy walczace : Bytom , Zabrze , Slask , z naciskiem na Slask i Zabrze

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Luvstruck patrz :

obrona : Mierzejewski ( reprezentant ) ,Wasiluk,Kosanovic (Serb ),Derbich,Polczak( epizod w reprezentacji ),Sasin ,Janus ( z Belchatowa ) ( na dniach przyjdzie gosc z Czech albo Serbii nowy stoper ,o Czecha walczymy z Leeds )

pomoc : Radomski,Golinski,Suvorov,Sacha,Pawlusinski,Ntibazonkiza ,Klicz ( to bedzie gwiazda ligi za rok ) , Szeliga

a kibiców ile bedziecie mieć na meczach?

M
Krecik
Krecik
M Offline
fakt, Ulatowski może wreszcie uporządkować i nadać styl tej drużyny, ale wymienianie Mierzejwskiego w kontekście reprezentacji to kpina Craax, wszyscy wiemy jak to wygląda. Klich zgadza się, ma papiery na wielkie granie.

Kobe, nie :* grin ale nie zgadzam się z twoją wypowiedzią, ja się na Realu wychowałem wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kubi20
Luvstruck patrz :

a kibiców ile bedziecie mieć na meczach?
hmm nie wiem jak to wplynie na lokate w tabeli , ale sadze ze wystarczajaco duzo i jakosciowo tez dobrych fanow i wiernych mamy smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Luvstruck patrz :

Ja myślę craax, że przez 2 ostatnie sezony właśnie Ulatowski był główną przyczyną tego, że nie graliśmy ponownie w europejskich pucharach. Ten trener od przygotowania fizycznego też do was przyszedł od Nas ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
111 korea pieknie smile po moj over 5,5 marsz! smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
5 gol juz, ładnie się sypie u dziewczyn smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Luvstruck nie wiem skad jest trener przygotowania fizycznego , niejaki Lukasz Bortnik

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
a swoja droga, Smuda powiedzial podczas meczu w ubieglym tygodniu, ze na tyle co zna Cupiala i Basalaja, to dopiero zimą zrobia prawdziwa ofensywe transferowa grin Strach sie bac co to bedzie grin

ale to tak pol zartem pol serio, bo Smuda jak dla mnie to jeden z wiekszych bajkopisarzy z polskiej pilce

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
mamy juz oficjalny sklad Jagi ? na dzisiejsz mecz ?

Strona 19 z 62 1 2 17 18 19 20 21 61 62

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, rafal08), 2,700 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,614
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025