|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Małecki prawdopodobnie będzie gwiazdorował w Turcji 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kto w 1 szóstce Waszym zdaniem skończy ligę ? Bo zakłady całosezonowe już się pojawiają  Lech, Legia, Wisła, Polonia W., Jagiellonia i ... ?  Cracovia Mi po głowie chodzą Miedziowi jednak 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Craax a jeśli chodzi o spadek ?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Dla mnie extra ze Zuraw jest. Od goscia emanuje taki spokoj boiskowy. Malecki niech patrzy i sie uczy. Choc w sumie brakuje jeszcze zeby do Zurawskiego powiedzial 'kim ty kurva jestes smieciu?' A ten Małecki to ponoć miał odejść po tej aferze kiedy odmówił wejścia na boisko. Już Wisła Kraków zmieniła zdanie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto o utrzymanie? Bytom, Zabrze ?:)
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
zgadzam się, też sądzę, że Miedziowi na 6 miejscu. Jaga przed Polonią. A Bełchatów jak będzie ?  Wystrzeli ta wasza ponoć bardzo utalentowana młodzież ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie extra ze Zuraw jest. Od goscia emanuje taki spokoj boiskowy. Malecki niech patrzy i sie uczy. Choc w sumie brakuje jeszcze zeby do Zurawskiego powiedzial 'kim ty kurva jestes smieciu?' A ten Małecki to ponoć miał odejść po tej aferze kiedy odmówił wejścia na boisko. Już Wisła Kraków zmieniła zdanie ?  No sam sobie wybral kare finansowa (mowi sie o 15 tys zl) i niby jest. Ale gosc juz zaszedl tyle razy za skore, ze kto wie czy nie odejdzie do Trabzonu jeszcze w tym okienku. Tata, mama, wujek przebacza, ale Cupial podobno nie.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
ciekawe czy młody gniewny już wrzucił mi ignora ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Luvstruck patrz : obrona : Mierzejewski ( reprezentant ) ,Wasiluk,Kosanovic (Serb ),Derbich,Polczak( epizod w reprezentacji ),Sasin ,Janus ( z Belchatowa ) ( na dniach przyjdzie gosc z Czech albo Serbii nowy stoper ,o Czecha walczymy z Leeds ) pomoc : Radomski,Golinski,Suvorov,Sacha,Pawlusinski,Ntibazonkiza ,Klicz ( to bedzie gwiazda ligi za rok ) , Szeliga napad : Slusarski ,Matusiak trener Ulatowski , nowy stadion - Cracovia bedzie wyzej od Zaglebia
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zgadzam się, też sądzę, że Miedziowi na 6 miejscu. Jaga przed Polonią. A Bełchatów jak będzie ?  Wystrzeli ta wasza ponoć bardzo utalentowana młodzież ?  Nie z tym trenerem. Po 5 max. 6 kolejkach i jednym z ostatnich miejsc w tabeli zmiana trenera i powrót na właściwe tory, tak to widze niestety. Ciekawe czy Nowak rozwiąże kontrakt z Polonią ?, bo podobno chodza takie słuchy:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@młody gniewny jakie Zaglebie , co Wy mi tu gadacie spadek dla mnie bardzo klarowny , 3 ekipy walczace : Bytom , Zabrze , Slask , z naciskiem na Slask i Zabrze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Luvstruck patrz : obrona : Mierzejewski ( reprezentant ) ,Wasiluk,Kosanovic (Serb ),Derbich,Polczak( epizod w reprezentacji ),Sasin ,Janus ( z Belchatowa ) ( na dniach przyjdzie gosc z Czech albo Serbii nowy stoper ,o Czecha walczymy z Leeds ) pomoc : Radomski,Golinski,Suvorov,Sacha,Pawlusinski,Ntibazonkiza ,Klicz ( to bedzie gwiazda ligi za rok ) , Szeliga napad : Slusarski ,Matusiak trener Ulatowski , nowy stadion - Cracovia bedzie wyzej od Zaglebia  a kibiców ile bedziecie mieć na meczach?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
fakt, Ulatowski może wreszcie uporządkować i nadać styl tej drużyny, ale wymienianie Mierzejwskiego w kontekście reprezentacji to kpina Craax, wszyscy wiemy jak to wygląda. Klich zgadza się, ma papiery na wielkie granie. Kobe, nie :*  ale nie zgadzam się z twoją wypowiedzią, ja się na Realu wychowałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Luvstruck patrz : obrona : Mierzejewski ( reprezentant ) ,Wasiluk,Kosanovic (Serb ),Derbich,Polczak( epizod w reprezentacji ),Sasin ,Janus ( z Belchatowa ) ( na dniach przyjdzie gosc z Czech albo Serbii nowy stoper ,o Czecha walczymy z Leeds ) pomoc : Radomski,Golinski,Suvorov,Sacha,Pawlusinski,Ntibazonkiza ,Klicz ( to bedzie gwiazda ligi za rok ) , Szeliga napad : Slusarski ,Matusiak trener Ulatowski , nowy stadion - Cracovia bedzie wyzej od Zaglebia  a kibiców ile bedziecie mieć na meczach? hmm nie wiem jak to wplynie na lokate w tabeli , ale sadze ze wystarczajaco duzo i jakosciowo tez dobrych fanow i wiernych mamy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Luvstruck patrz : obrona : Mierzejewski ( reprezentant ) ,Wasiluk,Kosanovic (Serb ),Derbich,Polczak( epizod w reprezentacji ),Sasin ,Janus ( z Belchatowa ) ( na dniach przyjdzie gosc z Czech albo Serbii nowy stoper ,o Czecha walczymy z Leeds ) pomoc : Radomski,Golinski,Suvorov,Sacha,Pawlusinski,Ntibazonkiza ,Klicz ( to bedzie gwiazda ligi za rok ) , Szeliga napad : Slusarski ,Matusiak trener Ulatowski , nowy stadion - Cracovia bedzie wyzej od Zaglebia  Ja myślę craax, że przez 2 ostatnie sezony właśnie Ulatowski był główną przyczyną tego, że nie graliśmy ponownie w europejskich pucharach. Ten trener od przygotowania fizycznego też do was przyszedł od Nas ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
111 korea pieknie  po moj over 5,5 marsz! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
5 gol juz, ładnie się sypie u dziewczyn 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Luvstruck nie wiem skad jest trener przygotowania fizycznego , niejaki Lukasz Bortnik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a swoja droga, Smuda powiedzial podczas meczu w ubieglym tygodniu, ze na tyle co zna Cupiala i Basalaja, to dopiero zimą zrobia prawdziwa ofensywe transferowa  Strach sie bac co to bedzie  ale to tak pol zartem pol serio, bo Smuda jak dla mnie to jeden z wiekszych bajkopisarzy z polskiej pilce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mamy juz oficjalny sklad Jagi ? na dzisiejsz mecz ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|