Najpierw chciałem się spytać gdzie są kibice Wisły co tydzień temu szydzili z Lecha? Czekam na nich niecierpliwie A tak na poważnie to śmiejemy się z Lecha i Wisły, ale nie wiem czy wiecie, że rywal Lecha miał niewiele mniejszy budżet od Kolejorza. Nie wiem jak to wygląda w przypadku rywala Wisły, ale w Azerbejdżanie od pewengo czasu pompuje się niemało petro dolarów w futbol i wzorują się oni na Turcji. Było kilka artykułów na ten tema ostatnio choćby ten: http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Ekstraklasa/Lech-Poznan,artykul,81112,1,720.html
A co do Wisły. Sorry, ale każdą dobrą drużynę buduje się od obrony tymczasem Wisła sprzedała dwa mega filary obrony, a w ich miejsce zaangażowała niezłe drewno Bunoze czy jak mu tam (coś czuje, że dużo śmiechu przysporzy chłop kibicom rywali Białej Gwiazdy), który zagrał w parze z Kowalskim co Piasta spuśił klase niżej. Przecież to są kurwa kpiny...
jak pisałem wcześniej mam ziomka na studiach co tam mieszka i do krk na uczelnie jedzie z 3 przesiadkami w dodatku na poczatku musi podjechac samochodem,takie to zadupie z 700 mieszkańcami i mi wspomniał że będą grali w 1 lidze,mówie niemożliwe a tu faktycznie
jak pisałem wcześniej mam ziomka na studiach co tam mieszka i do krk na uczelnie jedzie z 3 przesiadkami w dodatku na poczatku musi podjechac samochodem,takie to zadupie z 700 mieszkańcami i mi wspomniał że będą grali w 1 lidze,mówie niemożliwe a tu faktycznie
moj kuzynek jest prezesem calej tej "wiochy"
a tak pozatym to kilka razy bylem na ich spotkaniach i graja calkiem calkiem
Nie ucz - Bullet - trenera Kasperczaka, jak się buduje drużynę.
Górnika już spuścił, może mu się też uda z Wisłą.
Oby (choć nie chcę się narażać kibicom Wisły bo i tak im wystarczy upokorzeń na dziś). A Kasperczak? No cóż, ewidentnie jego gwiazda trenerska gaśnie. W Górniku zostawił takie kontrakty gwiazdorskie niektórym patałachom pokroju Strąka, że będą po nim sprzątać latami, jak my w Gdyni po Stawowym. Obecnie nie ma już w Polsce, żadnego wolnego trenera, który z Wisłą by coś mógł zdziałać. Był Petrescu, pogonili chłopa, a fach zna co udowodnił w Rumunii. Tylko trenerzy zagraniczni mogą coś zrobić z tym zespołem.
Ale widzisz, jak w Polsce za autorytet trenerski był uważany Strejlau, dla którego jedynym osiągnięciem na ławce, był Puchar Polski z Legią, gdzie takiego samograja ( m.i. z Dziekanowskim, Koseckim )poprowadziłaby moja teściowa - to o czym my mówimy.
Dopiero co wróciłem do domu i jestem w szoku wszystkie porażki polskich ekip w LE. O ile porażki Ruchu i moze Jagi (choc w Nia wierzyłem ze urwie choc remis) mogłem sie spodziewac, o tyle porażka Wisły to juz jest kpina Nie oglądałem meczu Wisły...ale po wyniku i Waszych wypowiedziach moge stwierdzic, ze dobrze zrobiłem, bo chyba telewizor wyp..przez okno.