|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=betowiec][quote=młody gniewny]chuj ci w dupe smieciu
może i będzie, ale co ? mam mu pójść i pogratulować ? jak przegrywam tez jestem zly ale co to do, ze napisze cos prostackiego i na dodatek wulgarnego? Lepiej pisać przez caly dzien: "bp" , "gsm" i tak do miliona  sa pewne reguly na forum, jak zmienia to i ja sie do nich dostosuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brali Cie koledzy na ostro? troche pacha, to do tego komiksu o tym jak przesrac cala kase i zadluzyc sie u rodziny dopisz rozdział o wsadzaniu szklanki w dupe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to za wychowanie na ulicy dostaje sie +15 do prawilnosci??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lepiej pisać przez caly dzien: "bp" , "gsm" i tak do miliona  zostaw go  ja razem z nim wygralem 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
brali Cie koledzy na ostro? troche pacha, to do tego komiksu o tym jak przesrac cala kase i zadluzyc sie u rodziny dopisz rozdział o wsadzaniu szklanki w dupe. kto mowil ze u rodziny u takich w ktorych strone bal bys sie spojrzec nie prowokuj mnie koleszko bo mozesz sam miec szklanke w japie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to za wychowanie na ulicy dostaje sie +15 do prawilnosci?? musisz miec jeszcze pas zręcznosci, buty +2 do siły i czapke +5 do charyzmy
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
brali Cie koledzy na ostro? troche pacha, to do tego komiksu o tym jak przesrac cala kase i zadluzyc sie u rodziny dopisz rozdział o wsadzaniu szklanki w dupe. Miał na myśli hardcorowe akcje typu: jak zajebać starszej pani torebkę w 4 pod blokiem Betowiec są reguły, jebej jebej allll in 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam takie pytanie: Nie możecie zignorować Szlagiera, sam do siebie pisał raczej nie będzie? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie czemu mozna wiele sie nauczyc o zyciu,bukmacherce,zasadach,prawosci,lojalnosci,przewidywaniu.....cala masa rzeczy jak widac
|
|
|
|
|
member
|
|
member
brali Cie koledzy na ostro? troche pacha, to do tego komiksu o tym jak przesrac cala kase i zadluzyc sie u rodziny dopisz rozdział o wsadzaniu szklanki w dupe. Miał na myśli hardcorowe akcje typu: jak zajebać starszej pani torebkę w 4 pod blokiem Betowiec są reguły, jebej jebej allll in  brali Cie koledzy na ostro? troche pacha, to do tego komiksu o tym jak przesrac cala kase i zadluzyc sie u rodziny dopisz rozdział o wsadzaniu szklanki w dupe. Miał na myśli hardcorowe akcje typu: jak zajebać starszej pani torebkę w 4 pod blokiem Betowiec są reguły, jebej jebej allll in  babcie to ty mozesz jak okrasc ja moge babci pomoc u mnie jak by okradli babcie na osiedlu znalazl bym lamusa i ....... nie jestem i nie bylem szczurem ostro nie znaczy zle,oj dzieci cale zycie na forum chyba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoda,że nie ma streamów do Babek,ale patrząc po statsach to Szara chyba w formie.... PS. minus 42 euro na tym rynku 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mam ostatnie pytanie dnia
to ja jestem dla was??? czy wy dla mnie???
mam wrazenie ze jestescie wy i ja, i odbiegamy od siebie poziomem
to znaczy wy odemnie, widze jak gracie co i za ile i za wielcy to nie jestescie ale za to bardzo madrzy no i rozsadnie gracie ze ja cie nie pie....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jazda benji 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam ostatnie pytanie dnia
to ja jestem dla was??? czy wy dla mnie???
mam wrazenie ze jestescie wy i ja, i odbiegamy od siebie poziomem
to znaczy wy odemnie, widze jak gracie co i za ile i za wielcy to nie jestescie ale za to bardzo madrzy no i rozsadnie gracie ze ja cie nie pie.... Pozwole sobie odpowiedziec za siebie jesli moge  Odbiegam od ciebie poziomem n (czyt. EN) lat świetlnych każdy swój kupon gram za min. stawkę (czyt. jeden złoty polski) z reguły jestem do tyłu a i tak jest super
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jestes ekscybicjonista to powiedz ile najwiecej wygrales z jednego kuponu?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobranoc 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
i tak nie uwierzysz jeden kupon z ktorego jestem dumny okolo 14 tysia za 150 zloty okolo chyba 4 lat temu
pamietacie jak azarenka wygrala z szarapowa to byly chyba wakacje ta pora roku
na azarenke byl kurs ponad 3, a reszta zdarzen byli faworyci kolo 1.6 nie pamietam kursu ilosci zdarzen kolo moze 9
a tak wugralem za 7 tysia ponad 40 tysia to moje maxy
ale to jest nie wazne lepiej regularnie wygrywac na tym wychodzilem lepiej
od roland gaross mam dobra passe chodz przez ostatni tydzien wjebalem 10 tysia i za ostatnie 900 wczoraj zagralem i wyjelem ponad 6 tysia dzis nic nie gralem
dobranoc
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Widzę że ciekawie tu u Was.  Nawet spokojnemu betowcowi się dostało.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobranoc  dobranoc 3bps benji
|
|