Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
addict
addict
Dla mnie kurs na Serbie @2,95 jest naprawde zadowalajacy.Buki nie doceniaja ich (chyba ze wzgledu na brak najwiekszej gwiazdy w zespole),a trezba przyznac,ze graja bardzo ladna siatkowke(minimalna przegrana z Brazylia oraz gladka wygrana z gospodarzami).Ruscy jak dla mnie mocna sa napaleni na final(jak na kazdym turnieju) i czesto sie spalaja w decydujacych meczach.Serbia bez zadnego nacisku,mysle ze moze sprawic dzisiaj niespodzianke.

Co do drugiego meczu to no bet z mojej strony,obie ekipy nieobliczane w tym turnieju(szczegolnie Kuba),jesli mialbym cos stawiac to jakis hc set na Kube.

Rosja-Serbia @2,95 5/10 Unibet

Bonus: Unibet
addict
addict
Originally Posted by Stik
Dla mnie kurs na Serbie @2,95 jest naprawde zadowalajacy.Buki nie doceniaja ich (chyba ze wzgledu na brak najwiekszej gwiazdy w zespole),a trezba przyznac,ze graja bardzo ladna siatkowke(minimalna przegrana z Brazylia oraz gladka wygrana z gospodarzami).Ruscy jak dla mnie mocna sa napaleni na final(jak na kazdym turnieju) i czesto sie spalaja w decydujacych meczach.Serbia bez zadnego nacisku,mysle ze moze sprawic dzisiaj niespodzianke.

Co do drugiego meczu to no bet z mojej strony,obie ekipy nieobliczane w tym turnieju(szczegolnie Kuba),jesli mialbym cos stawiac to jakis hc set na Kube.

Rosja-Serbia @2,95 5/10 Unibet

@3,15 w Betsafe

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Póki co idealny turniej dla grających pod kursy, wszystkie 6 meczów zakończyło się zwycięstwami faworytów wink

addict
addict
Dobra passa nigdy nie trwa wiecznie,zawsze sie kiedys konczy tongue

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by _Korver_
Póki co idealny turniej dla grających pod kursy, wszystkie 6 meczów zakończyło się zwycięstwami faworytów wink
ja nie grałem pod kursy a tez trafiłem 6 spotkań tongue dziś widzę Value po stronie Kuby, Brazylia forma średnia, oglądałem wszystkie mecze, po @2.50 Kubę sobie zagram, są nieobliczalni, piekielnie mocni w ataku, zagrywka też na dobrym poziomie, przy obecnej dyspozycji Brazylijczyków gram Kubę po ładnym kursie, liczę na finał KUBA-ROSJA

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wczoraj klapa, walczymy dalej. Dzisiaj na szybko. Kubańczycy mieli w tym turnieju namieszać, więc próbuję ich w starcie z bezbarwną Brazylią. Rosja z Serbią to reprezentacje, które lubią ze sobą powalczyć. Przy 4 wyrównanych setach over powinien być izi.

Kuba @2,80 3,5/10
Rosja-Serbia OVER 185,5 @2,00 6/10

D
stranger
stranger
D Offline
Ja złapałem w fortunie
Rosja-Serbia Over 182,5 @1.70 7/10

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Coz dodac do tego co juz napisaliscie. Ja tradycyjnie gram przeciwko Brazylii. Nudne to juz pewne sie staje ale napisze to kolejny raz , Brazylia nie przekonuje mnie zupelnie w tej edycji , nie graja tak jak nas przyzwyczaili , nie maja juz tej zabojczej kontry i zaskakujacego rozgrywania pilki. Kuba zrobila kolosalne postepy w sferze mentalnej i tu upatruje klucza do sukcesu, warto im zaufac bo maja atuty na Brazylijczykow zdecydowanie ,potrzebny im spokoj i konsekwencja na caly mecz a bedzie dobrze.

Kuba win

Co do drugiego meczu sie nie wypowiadam , bo Serbia zaskoczyla mnie in plus i jak zlapia wiatr w zagle od poczatku to moga nawiazac rowna walke z ruskimi.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wczoraj tez zgodnie z planem piwo
Taki ciezki w typowaniu mial byc ten FF a okazuje sie wrecz przeciwnie - ba w kazdym meczu faworyt wygrywa.

Dzis final Brazylia vs Rosja kursy z Sts'u 1,70-1,90
i mecz o 3 miejsce Kuba vs Serbia 1.62-2.02
Final raczej jedynie do ogladania, ewentualnie overek.
W 2 meczu przy podobnych (nieco wyzszych miejmy nadzieje kursach u internetowych) Kuba win do gry.

M
a.k.a. "coolbet"
a.k.a. "coolbet"
M Offline
Trudno sie nie zgodzic ze ten turniej finałowy bardzo prosty smile wiec szkoda by bylo na koniec przegrac wink

Mecz o 3 miejsce odpuszczam sobie ze wzgledu iz Kuba to bedzie juz zawsze dziwna druzyna wink Serbowie choc wczoraj pokazali ile im brakuje do Rosjan ( co bylo wiadome przed meczem ) to jednak mają 'zespoł', Kubanczycy niekoniecznie. Rok temu w Belgradzie w meczu o 3 miejsce malo co podjeli walke ....

Za to final gram smile

Najprawdopodobniej Rosja zagra dzis bez dwoch swoich pierwszych przyjmujacych z którymi tu przyjechala. Do kontuzjowanego w meczu z Wlochami Berezhko dołaczy wczoraj kontuzjowany w 3 secie Khtey. Jesli wychodzcy w pierwszym za Berezhko , Biryukov sprostal zadaniu w meczu z Kubą to wczoraj juz az tak dobrze nie wygladał . Do tego nieobecnosc Khtey'a a zastepujacego go Krasikova w kontekscie tak ciezkiego pod wzgledem 'gatunkowym' meczu jakim jest final wydaje sie sporym oslabieniem. ( Z Vissotto sprawa wyglada troche inaczej i jest duze prawdopodobienstwo ze dzis wystapi). Calego ataku Rosji sam Mikhajlov i 'srodek' nie pociagna na tyle by wygrac caly final. Murilo i Dante na swoich pozycjach stworzą przewage wystarczajaca do wygrania spotkania. Oczywiscie walka bedzie , ale finaly sa Brazyli :>

R
stranger
stranger
R Offline
I jak po Lidze Swiatowej???

Mnie sie udalo wytypowac wszystkie 8 meczy ktore gralam dobrze laugh CHociaz niektore wyniki wisialy na wlosku, jak chociazby Rosja-Wlochy, Brazylia-Argentyna (piecosetowe meczarnie Rosjan i Brazylijczykow). Nie typowalam dwoch ostatnich meczow, a wyniki byly do przewidzenia. Chociaz jak pomysle, to nie wiem , czy nie postawilabym na Kube w meczu o 3. miejsce. Ale to moze nie ze wzgledow czysto sportowych wink hahahahahahahahah

!!Visca el Barça!!
!!Visca el Barça!!
Originally Posted by ronaldinha
I jak po Lidze Swiatowej???

Mnie sie udalo wytypowac wszystkie 8 meczy ktore gralam dobrze laugh CHociaz niektore wyniki wisialy na wlosku, jak chociazby Rosja-Wlochy, Brazylia-Argentyna (piecosetowe meczarnie Rosjan i Brazylijczykow). Nie typowalam dwoch ostatnich meczow, a wyniki byly do przewidzenia. Chociaz jak pomysle, to nie wiem , czy nie postawilabym na Kube w meczu o 3. miejsce. Ale to moze nie ze wzgledow czysto sportowych wink hahahahahahahahah
Witamy na pokładzie, ale tak na przyszłość ... ten temat to miejsce do analiz, a to o czym piszesz to ... musztarda po obiedzie. Ten post bardziej się nadaje na wpis do blogu, ale do tematu nic nie wnosi. Na szczęście już niedługo MŚ i będziesz mogła udowodnić swoją wiedzę. Pozdrawiam i powodzenia piwo

Strona 9 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, 11kera11, ElNinho[mmdea], Sensei, alfa, burbon), 11,174 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,310
Posty5,841,855
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026