|
|
member
|
|
member
jak chcecie cos napisac na temat transferow i zmian jakie zaszly w klubach to smialo ,jak ktos jest w stanie zredagowac grubsza analize na temat jakiegos klubu to super.
Na poczatek zmiany w Grecji: Olympiacos pozyskuje: Nesterovic(Toronto), Spanoulis(Panata), Nielsen(Valencia), traci: Kleiza(Toronto), Childress(Suns), Schortsanitis Sofoklis?, Beverley?, Penn Scoonie?, ktos wie co sie z nimi stalo niech napisze dla mnie strata tych 3ostatnich to na plus,niczym nie zaskoczyli caly sezon.Najlepszy z nich Sofoklis.Szkoda Kleizy i Childressa bo jeden sezon K i 2 Ch to troche malo zeby ogarnac sie w Europie!Z nimi bylaby szansa na sukcesy a tak zobaczymy.Nadzieja w trenerze Dusan Ivkovic i moze jakims dobrym transferze.Ciezko bedzie wygrac z Panata bo oni zrobili dwa bardzo dobrze wygladajace transfery
Sato Romain ze Sieny i Maric Aleks z Partizana +to co maja i trener to wygladaja bdb no i Siena bo mnie tez interesuje ze wzgledow na grane na nich handi Siena traci MC Intyre do Malagi(dobrze ze odszedl bo z noich obserwacji wynika ze ostatni sezon slaby czas na zmiany,3pkt rzuty wykonywal fatalnie) Sato do Panata duza strata i nie wiem co z Eze i Howkinsem pozyskani Hairston Malik z SaS Kaukenas powrot z Madrytu Mc Calebb z Partizana Milovan Rakovic z Petersburga szkoda Sato tak na pierwszy rzut oka
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Armani Jeans Milano signs David Hawkins As expected, David Hawkins is back to Armani Jeans Milano. The Italian club has officially announced the signing of the 27-year-old American guard, who already played for Armani Jeans during the 2008-09 season. Hawkins moved last season to Montepaschi Siena, where he averaged 12.0 points and 2.2 rebounds per game in the Lega A. duzo info: http://thehoopsmarket.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
N.Bjelica ----> Caja Laboral
|
|