|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poda mi ktos jakis argumenty w strone tej Wisly ? różnica kadrowa. a w Krakowie przy dobrej pogodzie i swoim stadionie grali innymi kadrami ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poda mi ktos jakis argumenty w strone tej Wisly ? różnica kadrowa. a w Krakowie przy dobrej pogodzie i swoim stadionie grali innymi kadrami ?  jest kibic z Bytomia  a czy to nie jest obecnie ich stadion kolezko ? 4 tys widzow wiec , stadion w Krakowie wiec chyba grali na swoim stadionie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby grali przy Reymonta to była by inna bajka. Zresztą nie będę polemizował na ten temat. Widać było jak grali na stawach i Sosnowcu w zeszłych sezonach. Nie będzie dla mnie niespodzianką strata punktów z Arką w pierwszej kolejce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Ci z Sibiru to co ?
W dupach im się pogrzało ?
Ciągle leżą i narzekają , grając 11na10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze, że mi nie rozliczyli wygranej bo chciałem grac na gola w drugiej, a widze że się nie zanosi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Ci z Sibiru to co ?
Ciągle leżą i narzekają , grając 11na10 A niech leża, kwiczą, kopią się i narzekają  mam X w singlu wiec trzymac mi te 2-2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no juz raz z Arka przegrali na Suchych Stawach
po drugie to zawodowcy , a nie grali w Sosnowcu czy na SS po jednym meczu tylko cale rundy , nie rozumiem tego minimalizmu
niedlugo beda juz grali przy Reymonta jak dobuduja tam co trzeba w koncu , wiec wywalcza zapewne miejsce w pierwszej trojce i za rok beda znow reprezentowac kraj w pucharach - wtedy tlumaczenia z 'obcej ziemi' juz nie bedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Ci z Sibiru to co ?
Ciągle leżą i narzekają , grając 11na10 A niech leża, kwiczą, kopią się i narzekają  mam X w singlu wiec trzymac mi te 2-2  Tomsk po gola w 93 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no juz raz z Arka przegrali na Suchych Stawach
po drugie to zawodowcy , a nie grali w Sosnowcu czy na SS po jednym meczu tylko cale rundy , nie rozumiem tego minimalizmu
niedlugo beda juz grali przy Reymonta jak dobuduja tam co trzeba w koncu , wiec wywalcza zapewne miejsce w pierwszej trojce i za rok beda znow reprezentowac kraj w pucharach - wtedy tlumaczenia z 'obcej ziemi' juz nie bedzie co jak co ale jednak swój dom to duży plus  Lech we Wronkach też grał co innego jak u siebie, tak już jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wie ktoś jakim wynikiem skonczyło Molde 2 ?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
no ale teraz też nie zagracie u siebie tylko na dalekim Azerbejdżanie, mimo wszystko liczę, że skoncentrowani i zmobilizowani ( jak w tenisie, jak wyjdziesz za luźny to nawet chłopak z czelka Cię objedzie ) siądą i się Azerowie pogubią, trochę krakowskiej piłeczki niech Wisła pokaże  1.70 DNB 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
0-0 a widnialo dlugi czas 0-1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zobaczymy w czwartek , Karabakh jest bardzo dobrze poukladany a Wisla zupelnie bez wyrazu z kiepskim trenerem i do tego na obcym baaardzo trudnym terenie , ja gram awans Azerow i sadze, ze znow polska ekipa i kolejny raz Wisla "mnie nie zawiedzie"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Austria 1 Lech 1 Wisła 2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Austria 1 Lech 1 Wisła 2  Austria 1 Lech X Wisła X
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby rewanz byl za 2 tygodnie to bym moze predzej widzial szanse dla Wisly , ale w tydzien Heniu nic nie zmieni , zenady bedzie ciag dalszy
Lech tez mysle ,ze niestety nie awansuje choc rywala ma zdecydowanie w zasiegu ale brak strzelonej bramki w Prawdze zdecyduje o awansie wg mnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby rewanz byl za 2 tygodnie to bym moze predzej widzial szanse dla Wisly , ale w tydzien Heniu nic nie zmieni , zenady bedzie ciag dalszy
Lech tez mysle ,ze niestety nie awansuje choc rywala ma zdecydowanie w zasiegu ale brak strzelonej bramki w Prawdze zdecyduje o awansie wg mnie pozytywnie myślę, bo gorzej już chyba zagrać nie można
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Lech tez mysle ,ze niestety nie awansuje choc rywala ma zdecydowanie w zasiegu ale brak strzelonej bramki w Prawdze zdecyduje o awansie wg mnie to Lech ze Spartą może powalczyć, a Wisła z Karabaszami nie ? Moim zdaniem Karabach to dopiero czwarty do brydża w azerskiej lidze, chociaż o dziwo robi najlepsze wyniki w Europie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech tez mysle ,ze niestety nie awansuje choc rywala ma zdecydowanie w zasiegu ale brak strzelonej bramki w Prawdze zdecyduje o awansie wg mnie pozytywnie myślę, bo gorzej już chyba zagrać nie można najwieksze moim zdaniem szanse na Lech ew Jaga 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
że też przy takiej padlinie nie znudziło sie Wam nie tylko wierzyć, ale i ogladac naszych profesjonalistów, duże 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|