|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co ludziom kombi? Ziemniaki chcecie wozić? Próbuję nabyć samochód, ale 70% ofert to kombi, sick 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co ludziom kombi? Ziemniaki chcecie wozić? Próbuję nabyć samochód, ale 70% ofert to kombi, sick  mam dwójkę dzieci i kombiaka,a teraz jescze chce kupic "trumne" na dach bo sie zwyczajnie na wypady nie mieszcze, poza tym w robocie tez sie przydaje ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co ludziom kombi? Ziemniaki chcecie wozić? Próbuję nabyć samochód, ale 70% ofert to kombi, sick  Szukaj w pozostałych 30%  Mi też kombi się nie podobają. Jedyny wyjątek to Volvo. Nawet jeżeli mi się powiększy rodzina, w nieokreślonej przyszłości, to oprócz samochodu rodzinnego (czyt. kombi lub van) na pewno nie pozbędę się swojego, prywatnego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiadomo ze nie mam kombi dla jego uroku osobistego  a idealem dla mnie byłby LR discovery + np audi a4 ale jakos nie bardzo mi na tych zakladach idzie wiec czekam na lepsze czasy ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://opomarket.pl/polecam szczególnie takie opony jak goodyear albo continental  zamawiałem sobie we wtorek dziś doszły już smigam. Dziś zamówiłem kolejne Ojcu do Cmaxa bo tam też z 400zł za sztuke urwali do 250 na goodyear.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczór,
poszukuję samochodu do 15k zł przy założeniu, że przez najbliższy rok będę nim przemierzał ok 4000 km miesięcznie tak więc przede wszystkim zależy mi na ekonomice oraz bezawaryjności. Dodatkowe wymagania to:
- 4/5; - klimatyzacja, - co najmniej 4 poduszki powietrzne, - ABS, - wspomaganie kierownicy.
Najbliżej mi do Stilo JTD jednak posłucham chętnie opini od bardziej doświadczonych użytkowników.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczór,
poszukuję samochodu do 15k zł przy założeniu, że przez najbliższy rok będę nim przemierzał ok 4000 km miesięcznie tak więc przede wszystkim zależy mi na ekonomice oraz bezawaryjności. Dodatkowe wymagania to:
- 4/5; - klimatyzacja, - co najmniej 4 poduszki powietrzne, - ABS, - wspomaganie kierownicy.
Najbliżej mi do Stilo JTD jednak posłucham chętnie opini od bardziej doświadczonych użytkowników. seat ibiza. ja zakupilem niecaly miesiac temu...odpukac..jest b. zadowolony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co ludziom kombi? Ziemniaki chcecie wozić? Próbuję nabyć samochód, ale 70% ofert to kombi, sick  A po co ludziom hatchback ? Ziemniaków nie jadasz? 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Przymierzam się do zmiany samochodu na Golfa V ale takiego z pierwszych wypustów 2003 rok ktoś takim się porusza i podzieli się swoimi wrażeniami?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczór,
Najbliżej mi do Stilo JTD jednak posłucham chętnie opini od bardziej doświadczonych użytkowników. seat ibiza. ja zakupilem niecaly miesiac temu...odpukac..jest b. zadowolony Z jakim silniczkiem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co ludziom kombi? Ziemniaki chcecie wozić? Próbuję nabyć samochód, ale 70% ofert to kombi, sick  A po co ludziom hatchback ? Ziemniaków nie jadasz?  No też nie wiem po co. Za darmo bym hatchbacka nie chciał  Sedan panie, sedan, a nie jakieś wynalazki, heczbeki dla bab co to nie umieją cofać  Samochód jak kobieta musi mieć rozumisz i przód i tył, że tak powiem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie mam 13-17 tysięcy na zakup auta. Na razie wytypowałem dwa auta, Audia a3 i Alfa Romeo 147. Czy ktoś może się wypowiedzieć o tych samochodach  ? Lub zaproponować coś innego w tym typie ;> ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Alba od zawsze ma renomę Auta stojącego więcej w warsztacie niż jeżdżąc po drogach. Nawet kiedyś słyszałem to w Tvn Turbo a dużo wcześniej od innych ludzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam 13-17 tysięcy na zakup auta. Na razie wytypowałem dwa auta, Audia a3 i Alfa Romeo 147. Czy ktoś może się wypowiedzieć o tych samochodach  ? Lub zaproponować coś innego w tym typie ;> ? mowa o diselku ? seat ibiza  Golf 4  Polo 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Panowie mam 13-17 tysięcy na zakup auta. Na razie wytypowałem dwa auta, Audia a3 i Alfa Romeo 147. Czy ktoś może się wypowiedzieć o tych samochodach  ? Lub zaproponować coś innego w tym typie ;> ? Dlaczego posiadacze Alf nie mówią sobie dzień dobry? ..... Bo zawsze z rana widzą się w warsztacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczór,
Najbliżej mi do Stilo JTD jednak posłucham chętnie opini od bardziej doświadczonych użytkowników. seat ibiza. ja zakupilem niecaly miesiac temu...odpukac..jest b. zadowolony Z jakim silniczkiem? 1.4 benzyna. pali 7l/100 w cyklu mieszanym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile teraz wynoszą wszystkie opłaty dla samochodu sprowadzonego z zagranicy? rocznik 2003-2005?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczór,
Najbliżej mi do Stilo JTD jednak posłucham chętnie opini od bardziej doświadczonych użytkowników. seat ibiza. ja zakupilem niecaly miesiac temu...odpukac..jest b. zadowolony Z jakim silniczkiem? 1.4 benzyna. pali 7l/100 w cyklu mieszanym dlatego takie male silniki są bez sensu. 1.8 16v Vectra B 2001 mojego Taty paliła 8/100 w cyklu mieszanym btw mam taką Vectre ale ma kilka koni wiecej i moja z moją nogą pali niecałe 10L ale nie można porównywać mojej jazdy do zwykłej jazdy. Ja czerpie przyjemność z jazdy 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|