Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 17 1 2 13 14 15 16 17
C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
do maila z opisaniem problemu dołącz od razu skany, ja tak zrobiłem i zadziałało

Bonus: Unibet
Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Witam wypłacał ktoś z was ostatnio na mBank?Ile idzie kaska?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja wypłacałem w zeszłym tygodniu. Na drugi dzień kasa była na koncie.

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Ok dzięki Szewa czyli uporali się widocznie z problemami już smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Poprosili mnie o jakąś dodatkową weryfikację gdy chciałem wypłacic kilka stów. Mogłem to zrobic albo poprzez obciążenie karty kredytowej albo poprzez wypłacenie kwoty do 50 zł. Jako, że mam tylko kartę płatniczą, to wybrałem opcję drugą. Tylko teraz nie wiem na jakiej zasadzie ta weryfikacja się odbędzie, czy dostanę jakiś kod? Jeśli tak to kiedy i gdzie? I gdzie go potem wpisac? Dziwna sprawa, bo napisali, że to weryfikacja przed pierwszą wypłatą, a przecież już tam wypłacałem nie raz. Miał ktoś taką sytuację?

A
old hand
old hand
A Offline
Dlaczego nie moge zaplacic karta na stacji Neste, wszedzie dziala, tylko tam nie frown Mial ktos z Was podobny problem?

G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by arkadius
Dlaczego nie moge zaplacic karta na stacji Neste, wszedzie dziala, tylko tam nie frown Mial ktos z Was podobny problem?
Mnie też nie działa; być może dlatego, że płaci się tam nieco inaczej — wpisujesz PIN i podajesz maksymalną kwotę obciążenia, a kilka minut później z karty ściągana jest rzeczywista należność za paliwo. To zupełnie inaczej niż, w sklepach.

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
Originally Posted by kkslech
Poprosili mnie o jakąś dodatkową weryfikację gdy chciałem wypłacic kilka stów. Mogłem to zrobic albo poprzez obciążenie karty kredytowej albo poprzez wypłacenie kwoty do 50 zł. Jako, że mam tylko kartę płatniczą, to wybrałem opcję drugą. Tylko teraz nie wiem na jakiej zasadzie ta weryfikacja się odbędzie, czy dostanę jakiś kod? Jeśli tak to kiedy i gdzie? I gdzie go potem wpisac? Dziwna sprawa, bo napisali, że to weryfikacja przed pierwszą wypłatą, a przecież już tam wypłacałem nie raz. Miał ktoś taką sytuację?

z tymi kodami to jest lipa... teoretycznie kod powinien się znajdować w tytule przelewu jaki przyjdzie na twoje konto, ale banki najczęsciej ten kod obcinaja i nie widac go. Jeżeli jednak bedzie to wpisujesz go na swoim koncie moneybookers w takim okienku po kliknieciu w weryfikacje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@Gandhi
Ta weryfikacja to normalna rzecz. Zmieniali jakiś czas temu regulamin i też musiałem się ponownie zweryfikować. Wybrałem przelew bankowy wysłałem 8 euro i wspomniany kod miał być widoczny w polu "adnotacje/uwagi". Pieniądze doszły normalnie w ciągu 2 dni, ale niestety w moim banku nie ma przy historii transakcji miejsca na adnotację (chyba w żadnym polskim banku nie ma). Napisałem do supportu, wyjaśniając dokładnie sprawę braku pola na adnotację, a tym samym kodu. Na następny dzień odpisali abym przesłał skan/printscreen z historii konta banku potwierdzający, że pieniądze doszły. Sprawdzili to co im wysłałem i po chyba godzinie odpisali, że weryfikacja jest OK.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
odp oczywiście do postu kkslech

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
widze, ze wszystko juz ok z wyplatami zlecona rano juz na koncie BRAWO

A
old hand
old hand
A Offline
a niekoniecznie, zlecona w sobote rano i nadal brak. Z tego co pamietam powinna byc jutro, no, ale z drugiej strony jezeli ktos zleca dzisiaj rano i juz ma, to jezeli ktos zleca wczesniej ? ... trudno, ale trzeba sie przyzwyczaic. Ogolnie z karty korzystam od piatku i jestem bardzo zadowolony. Nawet myslalem, ze walutą rozliczeniowa karty jest EUR, a tu PLN, taka mila niespodzianka.
Wyplata z bankomatu ok, platnosci tez ok, oprocz stacji Neste. Tylko gdzie moge sprawdzic ten wyciag z karty, bo w historii nie widze konta.

J
newbie
newbie
J Offline
Jak wygląda w tej chwili wypłata z MB na konto w mBanku - jest w ten sam dzień jak kiedyś ??

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Przejrzyj temat od początku.

Były jakiś czas temu problemy z wypłatami z MB, ale w tej chwili jak widać z opinii innych userów jest wszystko ok. (słowem szybko).

U mnie na mbank ostatnia wypłata doszła na drugi dzień.

J
newbie
newbie
J Offline
Dzięki, wolałem się upewnić smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
oooo list weryfikacyjny doszedł, 3 tygodnie ale doszedł

J
newbie
newbie
J Offline
Znowu walą w ch... zlecenie z dzisiaj rana na mBank gdzie zawsze było w ten sam dzień kasy nie ma

S
addict
addict
S Offline
no to joker79 nie przesadzaj, jutro bedziesz mial, nie dajmy sie zwariowac.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by arkadius
Tylko gdzie moge sprawdzic ten wyciag z karty, bo w historii nie widze konta.

bedzie w historii konta z opoznieniem

S
addict
addict
S Offline
Nie wiedzialem czy umiescic to tu czy w mbanu ale chyba bardziej tutaj pasuje bo mam taki problem: Panowie cos mi tutaj nie gra bo przy wysylaniu pieniedzy z moneybookers do mojego banku jest napisane BRE BANK SA, AL.MICKIEWICZA 10, ŁÓDŹ a czy czasem na tej ulicy nie jest multibank?? bo ja mam konto w mbanku, czy czasem czegos zle nie wpisalem?? Pamietam ze mialem do wyboru opcja BRE BANKA i BRE BANK LODZ ale ta 2opcja to chya mbank??
z gory dziekuje

Strona 15 z 17 1 2 13 14 15 16 17

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników ($-man, betowiec, alfa, Sensei, aker, rafal08, wHiTe_StAr, latajaca_holenderka, 11kera11, Akhu), 1,463 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,327
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025