|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kołodziej - Nicholls 1 @ 1,9 8/10 Obecnej formy zawodnikow przedstawiac nie trzeba, kto jest w temacie ten wie  Koldi jest zawodnikiem conajmniej o klase wyzszym niz Scott ktory najlepsze lata ma juz za soba.. Dodatkowo Nicholls ma na kim tracic punkty - Crump, Hampel, Koldi, a nawet Lee  Uwazam kurs za zachecajacy sprobowania  Koldi  Powodzenia! GT
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj.. teraz spojrzalem ze Scott jedzie z pozycji mlodziezowca  troche to zmienia postac rzeczy.. hmmm... teraz to juz nie ma co plakac nad rozlnaym mlekiem  Koldi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio nieco się wygłupiłem stawiając mocno Piratów - jednak LA to zdecydowanie liga gospodarzy - dziś liga Szwedzka - i spróbujemy powalczyć wybrałem dubelek: Lejonen v Vastervik Lejonen(-14) 1.875 Vargarna v Vetlanda Vetlanda(-2) 1.925 SB stawka średnia /powiedzmy 100/
Nie wiadomo jak Nicki ale i bez niego przewiduję +20 - jedyny in minus nie lubię stawiać na druzyny lubiane - a do takich zaliczam zespół Bombera i Goloba - bo praktycznie oprócz nich ktop ma punktować - a i oni nie zawsze jadą na maxa Mimo że team Miedziaka ostatnio bardzo ładnie wypada o tyle VET jak dla mnie ma skład na MSzw - dlatego dzis nie sądzę aby mieli problemy z wyjazdowym zwycięstwem
Co do Nikusia - jak trafi z przełożeniem z pozycji z której startuje + jakaś rezerwa - może powalczyc z Januszem - jak zacznie od 0 lub 1 Kołodziej go pokona
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taki tripel z Tobetu: Lejonen -14,5 Koldi over8,5 Hancock under 11,5Powodzenia 
|
|