|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
do 16 zleconą wypłatę zawsze miałem następnego dnia dzieki za info 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cześć. Musicie się wyrobić dzisiaj w 19 postach  20 post powoduje skok na drugą stronę i Pani zniknie, a nie chciałbym być w skórze delikwenta który napiszę ten 20 post  Tylko czemu ta Pani jest tak łudzącą podobna do Pani z działu siatkówki  ?? Zasługuje na to. 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
[ Linked Image] Odpuszczę Wam 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Cześć. Musicie się wyrobić dzisiaj w 19 postach  20 post powoduje skok na drugą stronę i Pani zniknie, a nie chciałbym być w skórze delikwenta który napiszę ten 20 post  Tylko czemu ta Pani jest tak łudzącą podobna do Pani z działu siatkówki  ?? Zasługuje na to.  A ja myślałem, że każdy dział zasługuje na "swoją" Panią 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@tito ciesz sie ,ze masz takie zdjecie bo od jutra ma byc w kazdym temacie i na kazdej stronie zdjecia Pudziana
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
@tito ciesz sie ,ze masz takie zdjecie bo od jutra ma byc w kazdym temacie i na kazdej stronie zdjecia Pudziana Pudziana to już chyba wszyscy mamy nawet jak lodówkę otwieramy więc to chyba nie najlepszy pomysł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszło Igor i Andrey na początek dnia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszla narazie tasiemka Na Li Vesnina Wickmayer Morita Hanescu almagro Lu ako 54,77 stawka 20 jutro do kasy po 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodig, melepeto, oddać serwis na 5:7  mogłeś o tb powalczyć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszla narazie tasiemka Na Li Vesnina Wickmayer Morita Hanescu almagro Lu ako 54,77 stawka 20 jutro do kasy po  jak wczoraj Viktor pogrywał? bo ja myślę żeby Polańskiego zagrać 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Co tu dużo mówić, Czołg do gry. Pokazała niezłą formę, mocny serwis i return, trochę to jednostrzałowiec z Kleyby, a Aga ma często patent na takie zawodniczki, ale jak będzie trafiać to będzie Isi bardzo ciężko, przecież jak ona z Villiams trafiała to czasem nie ma co zbierać. Aga jest po dwóch turniejach z dobrymi wynikami, ale tu nie broni punktów, do tego jakieś problemy były ze stopą, wiadomo na meczu w finale nie było bardzo widać by coś dokuczało, ale takie rzeczy lubią się odzywać na drugi dzień, no i zmęczenie się też odezwie, Aga sporo biega. Do tego za chwilę Rogers tam broni ćwierćfinału, nie będzie żalu wielkiego jak sobie tu leckiutko odpuści i odpocznie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszla narazie tasiemka Na Li Vesnina Wickmayer Morita Hanescu almagro Lu ako 54,77 stawka 20 jutro do kasy po  jak wczoraj Viktor pogrywał? bo ja myślę żeby Polańskiego zagrać  Polański set na pewno trzeba pograć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Azazel nie ogladalem meczu ale z tego co czytalem po roznych forach to zagral dosc solidnie serwis siedzial sporo ruchu po korcie ... Polansky niby jakies tam treningi pred turniejem z samym Ferdkiem napewno troche podnioslo jego ego o czym moze swiadczyc zwyciestwo z Melzerem ( tyle ze ten akurat mase bledow popelnial wiekszosc punktow Kanadyjczyka byla po jego bledach aut/siatka i tak w kolko) osobiscie gram Hanescu co do tasiemki zapomnialem tam dopisac Pavluchenkova ...  z dogow mysle ze Dolgopolov Kirilenko De Bakker i Kleybanova warta przemyslen 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Azazel nie ogladalem meczu ale z tego co czytalem po roznych forach to zagral dosc solidnie serwis siedzial sporo ruchu po korcie ... Polansky niby jakies tam treningi pred turniejem z samym Ferdkiem napewno troche podnioslo jego ego o czym moze swiadczyc zwyciestwo z Melzerem ( tyle ze ten akurat mase bledow popelnial wiekszosc punktow Kanadyjczyka byla po jego bledach aut/siatka i tak w kolko) osobiscie gram Hanescu co do tasiemki zapomnialem tam dopisac Pavluchenkova ...  z dogow mysle ze Dolgopolov Kirilenko De Bakker i Kleybanova warta przemyslen  dzięki za info 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Bammer broni punktów za ćwierćfinał, w pierwszej z Cirsteą dała rade, nie oglądałem, ale statystyki wyglądają obiecująco Wozniacki też była w ćwierćfinale, ale nic tu nie grała rok temu, męczarnie z Wozniak, krecz Czink i out po 3 gemach zdobytych z Dementievą, myślę że handi gemowe na Austriaczke to dobre rozwiązanie. do tego mój bet dnia Wickmayer 2:0  myślę też nad: mysle tez nad czym z: Klejbanova - Radwańska 2? / over? Petkovic over? / handi? Shvedova - Ivanovic over ? Llodra 2.53 ? De Bakker 2.62 ? / over ? Anderson - Querrey over ? co sądzicie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie zastanawiam nad zagraniem dubelka Wickmayer + Hanescu dosc grubo 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Weź ten pierwszy na dwójkę  I co wy z tą Wickmayer macie. Mnie kusi wbrew mojej własnej logice MariKiri o której mam niskie mniemanie, a gra z Verą czyli wiecznie niespołnioną i jedną z moich ulubionych zawodniczek. Do tego H2H jest jednoznaczne, 3-0 dla Very. A jednak, kusi mnie Kirilenko. No i jak Dolgo będzie tak serwował jak z Peczą to Miszy może seta urwać, on może ograny na hardzie nie jest, ale warunki w miarę ma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dżem dobry 
|
|