|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszyscy poszli pilnować krzyza ... dobre
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszyscy poszli pilnować krzyza ... w poniedzialek przed meczem wpadne tam pod ten krzyz kur.. witam witam Robben peffy peffy , Cypr -1.5 , Wickmayer , Wyspy Owcze , Polska under 1.5 ,Czarnogora w kosza i Niculescu gdzies upchalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
szkoda że nie ukrzyżowali tej babki tam...
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
jak czlowiek nie gra, to i analki robic mu sie nie chce, nawet plytkiej...
na siłę to Nalbi, Francje pilka
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Moze Dementieva na dzisiaj ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszyscy poszli pilnować krzyza ... w poniedzialek przed meczem wpadne tam pod ten krzyz kur.. witam witam Robben peffy peffy , Cypr -1.5 , Wickmayer , Wyspy Owcze , Polska under 1.5 ,Czarnogora w kosza i Niculescu gdzies upchalem jeżeli chodzi o tenis to mysle nad Hanescu tylko  kosza nie ruszam wogóle ;P z piły zas: W.Owcze mam pograne  do tego Estonie i Ukraine 1x. Mysle teraz solidniej nad tym iz Polska nie strzeli gola  no i oczywiscie na Kamerun 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tu nam Polacy tym skladem zrobia numer i wrzuca trojke Kamerunowi
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
dzis wszyscy jacys tacy nierozgadani , co jest z Wami ? zrobmy tu dziki szal  bo te mecze takie niby wszystko fajnie ale nie do końca, po kolei: drakula - forumowa peffa; ale ostatnio marna forma, z kolei polansky wczoraj zagrał dobry mecz kolja - kurs marny, seta moze przehandlowac juźny - dla mnie fajnie wygląda, najchętniej wziąłbym under 21,5, ale to ruski, kto wie czy seta nie sprzeda pierwszego i wygra 2:1 ? Murray- mecz wygra, ale kurs marny a hc 4-4,5 na styk Nalbandian - gdzie nie spojrzec owczy pęd na niego, ale Tommy ładnie wczoraj pograł, a kto wie czy David dziś nie zechce odpocząć ?  De Bakker - niby dog, ale cięzko znaleźć kogos kto gra Francuza, a takie popularne dogi rzadko siadają i tak można w koło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Valery juz niedlugo do 100 zawita a pamiętam jak dziś po zwycięstwie Zvereva nad Gineprim, gdy mówiłeś, że Niemiec będzie niedługo TOP-20  152 - aktualnie  nie smiej sie z niego! myslisz, ze nie chciałby byc normalny? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Danielsan nas zgasil , juz nawet nie ma co dyskutowac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis wszyscy jacys tacy nierozgadani , co jest z Wami ? zrobmy tu dziki szal  bo te mecze takie niby wszystko fajnie ale nie do końca, po kolei: drakula - forumowa peffa; ale ostatnio marna forma, z kolei polansky wczoraj zagrał dobry mecz kolja - kurs marny, seta moze przehandlowac juźny - dla mnie fajnie wygląda, najchętniej wziąłbym under 21,5, ale to ruski, kto wie czy seta nie sprzeda pierwszego i wygra 2:1 ? Murray- mecz wygra, ale kurs marny a hc 4-4,5 na styk Nalbandian - gdzie nie spojrzec owczy pęd na niego, ale Tommy ładnie wczoraj pograł, a kto wie czy David dziś nie zechce odpocząć ?  De Bakker - niby dog, ale cięzko znaleźć kogos kto gra Francuza, a takie popularne dogi rzadko siadają i tak można w koło  co do robredo to widziales jak grał czy sugerujesz sie wynikiem? po drugie. z tego co ja slyszalem to melzer grał tragicznie a nie polanski swietnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze grał Robredo, a Nalbi już ledwo dyszy.
warto handi na pussy.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
jak czlowiek nie gra, to i analki robic mu sie nie chce, nawet plytkiej...
na siłę to Nalbi, Francje pilka haku dobrze myśli z tym Boredo 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Danielsan nas zgasil , juz nawet nie ma co dyskutowac  e tam, chciałem pobudzić do dyskusji, co by poobalać moje wątpliwości  , co myślicie o Troickim?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
dzis wszyscy jacys tacy nierozgadani , co jest z Wami ? zrobmy tu dziki szal  bo te mecze takie niby wszystko fajnie ale nie do końca, po kolei: drakula - forumowa peffa; ale ostatnio marna forma, z kolei polansky wczoraj zagrał dobry mecz kolja - kurs marny, seta moze przehandlowac juźny - dla mnie fajnie wygląda, najchętniej wziąłbym under 21,5, ale to ruski, kto wie czy seta nie sprzeda pierwszego i wygra 2:1 ? Murray- mecz wygra, ale kurs marny a hc 4-4,5 na styk Nalbandian - gdzie nie spojrzec owczy pęd na niego, ale Tommy ładnie wczoraj pograł, a kto wie czy David dziś nie zechce odpocząć ?  De Bakker - niby dog, ale cięzko znaleźć kogos kto gra Francuza, a takie popularne dogi rzadko siadają i tak można w koło  co do robredo to widziales jak grał czy sugerujesz sie wynikiem? po drugie. z tego co ja slyszalem to melzer grał tragicznie a nie polanski swietnie. Melzer tragedia - zgadza się 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
po drugie. z tego co ja slyszalem to melzer grał tragicznie a nie polanski swietnie. Melzer swoje wyrzucil, ale wnuk Romana zagral bardzo dobry mecz, jeden z najlepszych w karierze
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
Witam na bet365 byl mecz Di Mauro... co z nim? Patrze na pogode i wzór we Włoszech
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Danielsan nas zgasil , juz nawet nie ma co dyskutowac  e tam, chciałem pobudzić do dyskusji, co by poobalać moje wątpliwości  , co myślicie o Troickim? Filipek go powienien pyknąć  Troicki słabo od dłuższego czasu, kiedy on zagrała jakiś dobry mecz ? Cilic to z trudem dogrywał, a i tak wydawało się, że jeszcze zdolny Viktor da radę przegrać. Tylko Filipa dawno nie widziałem.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
tak, mecz Trevisana z Di Bukiem byl, ale zniknal, moze ktorys z nich kontuzje zlapal lub cos, odsylam do mtf albo ciierpliwie czekac
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|