|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a sam nic nie napisałeś o żadnym becie  Ja chętnie podejmę temat. Np. nie poruszany był bet na Jarkę, dziwne, bo kurs spory biorąc pod uwagę formę Any, która pewnie wygrała tylko dlatego, że Aza zaczęła ciskać rakietą i strzelać fochy. A Jarka ograła ostatnio ładnie Petrovą, co prawda Nadia poleciała z z McHale, ale jednak wydaje się być w formie jako takiej, więc ogólnie dziwię się kursom. A np. u Panów to dobre duchy (  ) mówią, że korty są w mare wolne i Fognini może odprawić Denkę. rzucając okiem na zestawienia drugiej rundy, rzeczywiście pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to mecz Any i nie patrząc jeszcze na kursy rzuciłem, że Jarka odprawi ją z kwitkiem... poprzednia runda i psi swąd sprawił, że Ana znalazła się w kolejnej - jak dla mnie prezentuje nierówną formę (tudzież zmienną siłę psychiki), która (o ile był to wzrost formy Any, a nie spadek Azarenki) nie pozwoli jej przejść do kolejnej rundy... a Denko jak to Denko - wielki znak zapytania, ale pograłem go lekko na taśmie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze mi ktos podsyłac wyniki meczów na li, wickmayer i jużnego na plusa z bramki http://www1.plus.pl/bsm/ na numer 661506981 prosze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze mi ktos podsyłac wyniki meczów na li, wickmayer i jużnego na plusa z bramki http://www1.plus.pl/bsm/ na numer 661506981 prosze. ok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze mi ktos podsyłac wyniki meczów na li, wickmayer i jużnego na plusa z bramki http://www1.plus.pl/bsm/ na numer 661506981 prosze. ok w końcu, będzie święty spokój 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze mi ktos podsyłac wyniki meczów na li, wickmayer i jużnego na plusa z bramki http://www1.plus.pl/bsm/ na numer 661506981 prosze. ok w końcu, będzie święty spokój  dokladnie 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
No właśnie z Jarką miałem podobnie, ale jakoś odpuściłem zupełnie. Dobra zaraz pojawią się "bokserzy" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zagrajcie sobie li i wickmayer lokata 56% 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze mi ktos podsyłac wyniki meczów na li, wickmayer i jużnego na plusa z bramki http://www1.plus.pl/bsm/ na numer 661506981 prosze. ok w końcu, będzie święty spokój  dokladnie  ale za karę, że nie wrzucił znaku zapytania, nie wysyłaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze 20 dni i us open 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
zagrajcie sobie li i wickmayer lokata 56%  jakoś nikt nie mówi o Penneccie jako pewniaków, dziwne, przecież Rumunka to bardzo mierna zawodniczka, do drugiej rundy weszła tylko dlatego, że po drugiej stronie Lisicki po kontuzji, której siły starczyło na trzy gemy, ale "udawaczka" po takim kursie to jednak byłaby głupota, chociaż każdy inny wynik niż 2-0 zdziwi mnie bardzo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Farah - Baker 6-3 6-3 jeśli kogoś by ten wynik interesował
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
W komedii pomyłek 1 set dla Bradleya 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj byłem puścić ako u ziemniaka.Blondyna nabiła punkty , które zgodnie z prawem pezysługiwały mi na kartę jakiegoś miejscowego frajera.Nie mam założonej karty gracza bo nie zależy mi na darmowych ulotkach ,plecakach i kubkach z logiem firmy,poza tym gram niskie kursy za duże stawki.I teraz się was pytam jak nazwać nabijanie punktów które przysługiwały mi za moje pieniądze komuś innemu ? Szczyt bezczelności kurwa galopującej!Nie wiem czy to odpuścić(bo zauważyłem to dopiero w domu) czy nastepnym razem (bo to był już drugi raz)zjebać ją jak psa,jak myślicie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zagrajcie sobie li i wickmayer lokata 56%  jakoś nikt nie mówi o Penneccie jako pewniaków, dziwne, przecież Rumunka to bardzo mierna zawodniczka, do drugiej rundy weszła tylko dlatego, że po drugiej stronie Lisicki po kontuzji, której siły starczyło na trzy gemy, ale "udawaczka" po takim kursie to jednak byłaby głupota, chociaż każdy inny wynik niż 2-0 zdziwi mnie bardzo. kurs 1.1 i nie nalezy do "walczakow"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj byłem puścić ako u ziemniaka.Blondyna nabiła punkty , które zgodnie z prawem pezysługiwały mi na kartę jakiegoś miejscowego frajera.Nie mam założonej karty gracza bo nie zależy mi na darmowych ulotkach ,plecakach i kubkach z logiem firmy,poza tym gram niskie kursy za duże stawki.I teraz się was pytam jak nazwać nabijanie punktów które przysługiwały mi za moje pieniądze komuś innemu ? Szczyt bezczelności kurwa galopującej!Nie wiem czy to odpuścić(bo zauważyłem to dopiero w domu) czy nastepnym razem (bo to był już drugi raz)zjebać ją jak psa,jak myślicie? Ale urwał! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj byłem puścić ako u ziemniaka.Blondyna nabiła punkty , które zgodnie z prawem pezysługiwały mi na kartę jakiegoś miejscowego frajera.Nie mam założonej karty gracza bo nie zależy mi na darmowych ulotkach ,plecakach i kubkach z logiem firmy,poza tym gram niskie kursy za duże stawki.I teraz się was pytam jak nazwać nabijanie punktów które przysługiwały mi za moje pieniądze komuś innemu ? Szczyt bezczelności kurwa galopującej!Nie wiem czy to odpuścić(bo zauważyłem to dopiero w domu) czy nastepnym razem (bo to był już drugi raz)zjebać ją jak psa,jak myślicie? oczywiscie, ja nawet moglbym Cie posadzic o kradziez portfelu z kuponami 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
W toto ? Mnie się czasem pytają czy mogą sobie nabić, nikt na chama nigdy nie brał ukradkiem. Zawsze możesz zadzwonić do centrali i zrobić awanturę, może nawet wyciągną konsekwencje, ale warto się szarpać. Niech ta hołota ma chociaż te punkty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj byłem puścić ako u ziemniaka.Blondyna nabiła punkty , które zgodnie z prawem pezysługiwały mi na kartę jakiegoś miejscowego frajera.Nie mam założonej karty gracza bo nie zależy mi na darmowych ulotkach ,plecakach i kubkach z logiem firmy,poza tym gram niskie kursy za duże stawki.I teraz się was pytam jak nazwać nabijanie punktów które przysługiwały mi za moje pieniądze komuś innemu ? Szczyt bezczelności kurwa galopującej!Nie wiem czy to odpuścić(bo zauważyłem to dopiero w domu) czy nastepnym razem (bo to był już drugi raz)zjebać ją jak psa,jak myślicie? zjebać jak psa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|