|
|
veteran
|
|
veteran
Nalba+Roger+Kim, tak mi na dziś na razie się widzi
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Nie sądzicie, że Pavluczenkowa po wczorajszych 3h gry może być dziś nie do końca świeża!?  mi tu wychodzi Wicky izi Wickamyer grała chyba jeszcze dłużej. Dla mnie loteria, Rosjanka dobrze serwuje, ale jednak męczyła się z Peer, która popełniła dużo błędów przy serwisie, więc bym odpuścił.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam , przepraszam za off topic, ile idzie kasa z bwin na moneybookers?? bywa,ze 2-3 dni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam , przepraszam za off topic, ile idzie kasa z bwin na moneybookers?? bywa,ze 2-3 dni jak dostaniesz maila że polecenie wypłaty jest realizowane to nastepnego dnia będzie kasa, najdłużej trwa u nich ta weryfikacja polecenia wypłaty czasem 2 dni+ jeden dzień na przelew, a czasmi następnego dnia jest kasa na koncie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie sądzicie, że Pavluczenkowa po wczorajszych 3h gry może być dziś nie do końca świeża!?  mi tu wychodzi Wicky izi Wickamyer grała chyba jeszcze dłużej. Dla mnie loteria, Rosjanka dobrze serwuje, ale jednak męczyła się z Peer, która popełniła dużo błędów przy serwisie, więc bym odpuścił. Mi tu nos mówi Wicky, ale argumenty twoje i Azarela bardzo logiczne 
|
|
|
|
|
1
|
|
1
Murray dzisiaj do pogrania ? Ogladal ktos mecze Murray i Nalbandiana? Jak Murray zagra podobnie jak wczoraj gdzie popełniał dużo błędów a Nalbandian będzie chciał dłużej odpocząć przed pojedynkiem z Nadalem to może być nawet under w gemach Mam nadzieję że dojdzie do pojedynku Nalbandian - Nadal.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nalbi dzis juz nie wygra cos czuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kravchuk chyba powinien powalczyć z Kukushinem? A kursy w meczu Ryży-Gruby to  myślałem że max 1.50 na Panicza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Murray dzisiaj do pogrania ? Ogladal ktos mecze Murray i Nalbandiana? Jak Murray zagra podobnie jak wczoraj gdzie popełniał dużo błędów a Nalbandian będzie chciał dłużej odpocząć przed pojedynkiem z Nadalem to może być nawet under w gemach Mam nadzieję że dojdzie do pojedynku Nalbandian - Nadal. panicz pierwszego seta zagrał naprawde rewelacyjnie, Nalbi troche za dużo szans bp daje, to mnie niepokoi, bo w wymianach panicz jest mocniejszy niż Soda. ja tego nie ruszam ale chyba jedynie overek w tym meczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kravchuk chyba powinien powalczyć z Kukushinem? A kursy w meczu Ryży-Gruby to  myślałem że max 1.50 na Panicza po tym co wczoraj pokazał, to nawet za niskie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kravchuk chyba powinien powalczyć z Kukushinem? A kursy w meczu Ryży-Gruby to  myślałem że max 1.50 na Panicza po tym co wczoraj pokazał, to nawet za niskie wiesz, jakby jeden mecz miał o wszystkim decydować to na Feda wczoraj z Jądrami byłoby pewnie z 1.50. Dla mnie po takim kursie do mocnej gry Panicz, Nalbi już zmęczony troche, ponadto styl Murego nie będzie mu pasował. Nie mówiąc już że przy całej antypatii do Ryżego to na hardzie to on grać potrafi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
grzybobranie udane  teraz zwarty i gotowy do typow , trzeba podtrzymac dobra passe
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
grzybobranie udane  teraz zwarty i gotowy do typow , trzeba podtrzymac dobra passe I jak tam dużo nazbierales bo ja mialem sie wybrac ale kolega mi odradzil bo mowil ze byl i jest w lesie sucho i nic nie ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
grzybobranie udane  teraz zwarty i gotowy do typow , trzeba podtrzymac dobra passe I jak tam dużo nazbierales bo ja mialem sie wybrac ale kolega mi odradzil bo mowil ze byl i jest w lesie sucho i nic nie ma  sucho w lesie ? nie wierz w takie cos , lasy namokniete w malopolskim dosc porzadnie , nie bylo szalu ale nazbierane dosc sporo pierwszy rzut to Murray ,szukamy dalej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kravchuk chyba powinien powalczyć z Kukushinem? A kursy w meczu Ryży-Gruby to  myślałem że max 1.50 na Panicza po tym co wczoraj pokazał, to nawet za niskie wiesz, jakby jeden mecz miał o wszystkim decydować to na Feda wczoraj z Jądrami byłoby pewnie z 1.50. Dla mnie po takim kursie do mocnej gry Panicz, Nalbi już zmęczony troche, ponadto styl Murego nie będzie mu pasował. Nie mówiąc już że przy całej antypatii do Ryżego to na hardzie to on grać potrafi Andy zdecydowanie nie zachwyca, z pewnością nie jest w optymalnej formie. Argument zmęczenia pojawiał się już tu już pare razy przy poprzednich meczach Nalba, wg mnie to on dopiero wchodzi na obroty  A czy jego styl nie będzie pasował Nalbiemu...uważam że wręcz przeciwnie!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kim 1,3 nadal 1,07 łącznie kurs: 1,39 za 300zł do wyjęcia 417 czyli 117 na czysto.
co myślicie? nie za duże ryzyko
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
jak cenie Panicza tak moim zdaniem się dziś pakuje, może kurs kuszący, ale czuje powtórkę z Very. Po prostu widać brak odpowiedniej formy, na postrzelonego Murzyna to może wystarczyło, ale dziś wątpię.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie dobry bet dzisiaj to AMANMURADOVA+4,5. Ana nawet jeśli miala by wygrac w dwoch setach to wiecej niz dwa razy Uzbekistanki z dobrym serwisem nie przelamia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurde młody ale Nalbi wczoraj jakiegos szalenstwa tez nie pokazal , Soda wyrzucal w pizdu pilek a serwis Davida pozal sie Boze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nalbiego grać nie będe na pewno. W mojej opinie zbyt niepewny przy swoim serwisie. Ponadto zacięte mecze z przebijaczamy typu Simon czy Ferrer dają do zrozumienia że woli grać z mnie regularnymi zawodnikami.
Amanmuradova dzisiaj chyba znowu do gry. Dziwi mnie tylko taki wysoki kurs. Taki krus powinien być 2 lata temu a nie dzisiaj jak piękna Ana daleka od swojej optymalnej formy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|