Żeby pokazać jak bardzo niektórzy ludzie mają zjechaną psychikę. Zapewne znasz angielski - wiedziałeś co będzie w tym filmiku. Swoją drogą niesamowite jest to, że ludzie niekiedy zachowują się gorzej niż zwierzęta ...
nie oglądałem, ale z tekstu wynika że zabijała grupa 3 nastolatków z Ukrainy, zabili 21 osób, ulubionym narzędziem zbrodni był młotek, torturowali swoje ofiary, nagrywali video, zostali złapani i osądzeni.
Żeby pokazać jak bardzo niektórzy ludzie mają zjechaną psychikę. Zapewne znasz angielski - wiedziałeś co będzie w tym filmiku. Swoją drogą niesamowite jest to, że ludzie niekiedy zachowują się gorzej niż zwierzęta ...
Skoro nie znalazłeś odpowiedniego tematu więc sam widzisz że nikt nie ma ochoty oglądać takich rzeczy tu na forum. Nie wiem czy to jakaś "chora" moda wrzucanie takich i podobnych rzeczy czyt: przemoc do sieci , jedno jest pewne - życie ludzkie nie ma żadnej wartości w dzisiejszym totalnie zj....m świecie.
Nadal nie palę Bez ściemy czy wypity czy trzeźwy prawie wcale nie ciągnie, tylko czasem z nudów. A na dodatek mieszkam z paroma ludźmi co większość pali w pokoju i jakoś jeszcze się nie skusiłem jeszcze, a dym w koło. A paliłem z ponad 7lat..