|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mania i wlasnie kto  Ana gra bardzo dobrze ... jak na WTA mozna powiedziece ze sie nie mylila  ... spodziewalem sie troche wiekszego kursu na Kim ... W Toronto ... nie mam pomyslu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co tu taka cisza ?  jak widzicie dzis Ule a z pewniejszych typom mysle ze V.D.Merwe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Igor do Stambułu przyjechał po win, więc dzisiaj Adrian papa, wczoraj Ungur stoczył wyrównany pojedynek, w drugim secie miał 4:1, czyli Mannarino jest do złamania, liczę na 2:0 dla Igora, ale stawiam czysty win
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ajzak van der Merwe ;] no tak mysle ze tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nadal-Murray ktos rusza ? nie ogladalem wczoraj Murray , wynik dosc solidny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam No dziś wreszcie można sobie pograć  wreszcie weekendzik Schnyder i Soranka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nikt nic nie napisze o Nadal-Murray - trudno
grajus Schnyder cos czuje ,ze moze miec nielatwa przeprawe dzisiaj , na pierwszy rzut oka tez od razu chcialem ja brac ale jak sie przyjrzalem to juz tak rozowo to nie wyglada
Jovanovski sie nie boisz troche ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakis stream do stambułu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie do forumowych tenisistów ;P mam problem i liczę na to że mi pomożecie. Naciągałem wczoraj rakietę i w domu po odebraniu zauważyłem na niej przetarcia na niektórych strunach. Za tydzień mam turniej i boję się że mi może pójść naciąg. Mam pytanie czy to jest normalne że czasami występują takie otarcia? Naciągałem niby u specjalisty ale zdarzyło mi się to pierwszy raz.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nalba bardzoe pomagal Murreyowi wczoraj w sumie az za bardzo, popalnial takie bledy ktorych Nadal dzis popelniac nie bedzie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Vendetta grasz sobie amotorsko w turnieju i masz jedna rakiete ?? jak struna strzeli to bedzie krecz .. no chyba ze obstawiasz swoja przegrana 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak mam jedną ale za to zacną - babolata pure drive roddick gt  Tego turnieju nei da sie nigdzie obstawic a w najgorszym przypadku pozycze od kogos rakiete ale wiadomo ze to juz nie bedzie to samo co swoją. Pierwszy raz mi sie zdarzylo cos takiego. Zawsze naciagalem u tego samego dziadka i bylo ok a teraz mi taki numer wyciąl .... no ale moze to normalne te lekkie przetarcia strun? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nikt nic nie napisze o Nadal-Murray - trudno
grajus Schnyder cos czuje ,ze moze miec nielatwa przeprawe dzisiaj , na pierwszy rzut oka tez od razu chcialem ja brac ale jak sie przyjrzalem to juz tak rozowo to nie wyglada
Jovanovski sie nie boisz troche ? Było pisane wczoraj o meczu Nadala. Zgodnie z itim i młodym stwierdziliśmy, że Nadal pyknie Murraya  no ale moze to normalne te lekkie przetarcia strun?  Po to jest nowy naciąg żeby przetarć nie było 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Vendetta oczywiscie zartuje z tym obstawianiem  ale serwis musisz miec dobry skoro masz rakiete Roddicka (wszyscy wiedza ze to wina rakiety jak serw nie wchodzi  ) Nie znam sie na tym ale chyba po jakims czasie struny w rakiecie trzeba po prostu wymienic .. nic wieczne nie jest ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale ja własnei wczoraj wymienilem, ani razu nei zagralem i juz widze przetarcia na niektrych strunach  Dziadek chyba cos namieszal przy naciaganiu .........
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Igor do Stambułu przyjechał po win, więc dzisiaj Adrian papa, wczoraj Ungur stoczył wyrównany pojedynek, w drugim secie miał 4:1, czyli Mannarino jest do złamania, liczę na 2:0 dla Igora, ale stawiam czysty win narazie nic na to nie wskazuje...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie do forumowych tenisistów ;P mam problem i liczę na to że mi pomożecie. Naciągałem wczoraj rakietę i w domu po odebraniu zauważyłem na niej przetarcia na niektórych strunach. Za tydzień mam turniej i boję się że mi może pójść naciąg. Mam pytanie czy to jest normalne że czasami występują takie otarcia? Naciągałem niby u specjalisty ale zdarzyło mi się to pierwszy raz.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. ja tez tak mialem.ale gram juz ponad miesiac i nic sie nie dzieje. nadal sa lekkie przetarcia. chyba to normalne...chyba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o taką odopwoied zmi chodzilo bo juz sie wku....rzylem dzieki zari 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o taką odopwoied zmi chodzilo bo juz sie wku....rzylem dzieki zari  tak mi sie zdaje, ze moze troche mocniej Tobie naciagnal i dał inny naciag. masz inny naciag niz poprzednio?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|