Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 15 1 2 4 5 6 7 8 14 15
C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
Originally Posted by Piecia
Wspomniany film jest super i jak ktoś go nie oglądał to też gorąco polecam bo musi go obejrzeć grin

Wczoraj obejrzałem film Różyczka, ten film jest wart zainteresowania i trzeba koniecznie obejrzeć, pewnie pamiętacie soundtrack z tego filmu, który został wykorzystany w czasie katastrofy Smoleńskiej... gorąco polecam wszystkim

już widzę po zwiastunie, że "aktorka" Boczarska jak zwykle pokazuje w tym filmie du.pę bo nic innego chyba nie potrafi, ale film pewnie obejrzę

Bonus: Unibet
I see dead people
I see dead people
Originally Posted by cassapian
Originally Posted by Piecia
Wspomniany film jest super i jak ktoś go nie oglądał to też gorąco polecam bo musi go obejrzeć grin

Wczoraj obejrzałem film Różyczka, ten film jest wart zainteresowania i trzeba koniecznie obejrzeć, pewnie pamiętacie soundtrack z tego filmu, który został wykorzystany w czasie katastrofy Smoleńskiej... gorąco polecam wszystkim

już widzę po zwiastunie, że "aktorka" Boczarska jak zwykle pokazuje w tym filmie du.pę bo nic innego chyba nie potrafi, ale film pewnie obejrzę

Już wolę oglądać dupę Boczarskiej, niż dupę Więckiewicza laugh albo Seweryna nurek

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pytanie. Używa ktoś czegoś podobnego do Rapidshare? Mam premium ale wQrwia mnie ze od pewnego czasu wszystkie linki są usuwane mad jest jakiś inny Sharing(coś tam) albo megaupload który tego jeszcze nie robi? Ludzie też chyba sie wyjebali na RSa i coraz mniej linków z RSa

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
a filmy nie wygodniej z torrenta sciagac? tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lucart
pytanie. Używa ktoś czegoś podobnego do Rapidshare? Mam premium ale wQrwia mnie ze od pewnego czasu wszystkie linki są usuwane mad jest jakiś inny Sharing(coś tam) albo megaupload który tego jeszcze nie robi? Ludzie też chyba sie wyjebali na RSa i coraz mniej linków z RSa

Ja używam, polecam forum peb.pl - do każdego filmu masz inne mirrory. Netload/hotfile/fileserve/turbobit/sharingmatrix. Kolejność od najszybszego do najwolniejszego - przynajmniej u mnie. Rapid spadł na dno - nie polecam.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
http://www.torrentday.com/

Z tego co wiem to nie trzeba zaproszeń ani nic. Żeby się utrzymać na stronie musisz mieć ratio 1.0. Nie musisz seedować torrenta np. przez tam 48 godz jak jest na innych serwerach. Za kazda godzine seedowanie dostajesz punkty które właśnie wymieniasz na upload. Wszystkie duże paczki są jako freelech. Krótko mówiąc nie ma bata byś miał ratio na poziomie 1.0. Jeśli chodzi o ściąganie to mi cały czas leci moim maxem

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by lucart

www.darkwarez.pl [darkwarez.pl] - tam sie pojawia wszystko najpierw a potem dzieci neo przerzucaja na peba i inne fora.

Jak nie ma rapida do danego filmu czy serialu to na pewno bedzie z hotfile. I z tych ssij.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzięki dzięki ale gdzie mam sobie konto premium kupić? smirk
wcześniej najbardziej popularne było RS a teraz?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
No mowie przeciez, ze na hotfile.com. 35$ na pol roku kosztuje.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Najpierw to się pojawiają ,,piraty'' na www.exsite.pl [exsite.pl] i jest tam większy porządek niż na pebach czy darkwarezach laugh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
o 22.45 na jedynce green street hooligans

Blade Runner
Blade Runner
Whip It (2009)

Reżyseria: Drew Barrymore
Obsada: Ellen Page, Marcia Gay Harden, Juliette Lewis, Drew Barrymore
Produkcja: USA

Po opisie spodziewałem się kolejnej strasznie głupiutkiej amerykańskiej komedyjki, ale na szczęście nie było tak źle.
Mamy więc ucieczkę nastolatki za własnymi pragnieniami, wbrew woli apodyktycznej matki, która narzuca córce wszystko to, co jej się w życiu nie udało. Gdzieś po drodze miłość, przyjaźń wystawiona na próbę i moralniak.

Na szczęście nie było to tak sztampowe i banalne jak to zwykle bywa, dlatego da się obejrzeć. No i końcówka lepsza niż się spodziewałem.

Aktorsko też daje radę. Niezła rola Ellen Page, która jako jedyna z całego występującego tam towarzystwa ma szansę grywać w lepszych filmach. Co też - mam nadzieję - po Incepcji nastąpi.
Jeszcze słówko o Juliette Lewis. Aktorce przeciętnej i tak charakterystycznej, że z własnej szufladki już nigdy się nie wyrwie. Zawsze jak widzę ją w kolejnym filmie to jestem pełen podziwu dla Lasse Halmstroma. Za to, że kiedyś dał jej zupełnie inną rolę i tak ją poprowadził, że jej nie zmarnowała.

Można obejrzeć. Mimo, że sport tam przedstawiony jest głupiutki i chyba raczej dość kiepsko pokazany.

5/10

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ssaczu
No mowie przeciez, ze na hotfile.com. 35$ na pol roku kosztuje.

thx. Wiem to są grosze RS też jakieś 30$ za 6miechów.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by xqwzts
a filmy nie wygodniej z torrenta sciagac? tongue
Może i wygodniej ale nielegalnie...

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
no masz racje, na to nie zwrocilem uwagi. Ale i tak to kradziez wzgledem prawa z powodu jednoczesnego udostepniania, wzgledem samego siebie jest to kradziesz taka sama jak z serwerow typu radipdshare wink
wiec jak ktos nie musi sie martwic o wjazd panow w mundurkach to torrent jest najlepszym rozwiazaniem tongue wink

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Mam zamiar zacząć oglądać serial NUMB3RS, ktoś oglądał ? ;P

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak, ja pół odcinka. Nie wytrzymałem więcej, ale to pewnie dlatego, że kończyłem matmę...

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Leci na jednym z kanalow serialowych (axn crime?), poogladac mozna, calkiem ok.

Lecial jakis czas temu tez na tvp bodajze, nie wiem czy nadal nadaja

R
The worm
The worm
R Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Jest to drugi film, na który czekam z niecierpliwością by go oglądnąć w tym roku(pierwszym była "Incepcja" Nolana). "Black Swan" ma być filmem otwarcia w Venecji, mam nadzieje że szybko po tym trafi do kin grin

Strona 6 z 15 1 2 4 5 6 7 8 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, JelineK, Sensei, aker, forty, kamel, 11kera11, haczyk, Szuman), 2,936 gości, oraz 22 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,887
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025