|
|
old hand
|
|
old hand
Tak z ciekawości. Może ktoś wie jak bukmacher potraktuje zakład, że bramka padnie do 28 minuty, jeżeli np. kibice przerwą mecz zaraz po gwizdku sędziego kibice przerwą mecz na piętnaście minut alb pół godziny? Doliczy przerwy?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Raczej nie, w protokole meczowym będzie minuta zdobycia bramki i ta minuta będzie się liczyć bez względu na przerwy wynikające z wtargnięcia kibiców.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raczej nie, w protokole meczowym będzie minuta zdobycia bramki i ta minuta będzie się liczyć bez względu na przerwy wynikające z wtargnięcia kibiców. Widziałeś kiedyś protokół meczowy z meczu piłki nożnej?? 
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Witam
Chciałem opisać sytuację w której zostałem zrobiony w ch*** w firmie Tobet. Do rzeczy - wczoraj zagrałem zakład live wyścig 11 w meczu Wrocław - Toruń - zagrałem na gości po kursie 4.00, ale w tym biegu doszło do zmiany w meijsce Jeleniewskiego pojechał Anderson i zawsze w sytuacji gdy jest zmiana w danym biegu jest zwrot stawki - tak bylo zawsze w tej firmie, ale dziś/wczoraj po rozmowach z supportem odmówili mi zwrotu stawki co ewidentnie jest OSZUSTWEM.
Zwracam się do banika aby załatwił tą sprawę jak się należy i do formy Tobet o oddanie MOICH piniędzy.
Poniżej treść maila: Witamy serdecznie!
Uprzejmie informujemy że w biegu 11 nastąpiła zmiana ale była to zwykła zmiana a nie rezerwa taktyczna. Zakład zawarty na to zdarzenie został prawidłowo rozliczony jako przegrany.
Życzymy miłego wieczoru!
SKANDAL
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zawsze znajda wytlumaczenie i dogodny dobor slow do zdarzenia w ten sposob by wyszlo na ich, wg mnie te firmy w taki sposob dobieraja slowa , w taki sposob czytaja regulamin by jak tylko mozna zawsze ma wyjsc na swoja korzysc dla mnie to nic nowego kazdy bukmacher nie tylko tobet jak chce to tak wlasnie zrobi , niestety to oni moga zrobic wiele my raczej malo , a tak i zawsze odpisza ze zgadzales sie na regulamin i tyle
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
To wiem, ale ile razy grałem u nich na live poszczególne biegi i była zmiana zawodnika w danym biegu ZAWSZE był zwrot!! Nie dawajmy się robić w ch*** Ale mi podnieśli ciśnienie tym mailem wrrr
|
|
|
|
|
member
|
|
member
no i dlatego wlasnie dzieki takim zagranią oni maja duzy wachlarz mozliwosci rozliczenia kuponu wyobraz sobie ze jednym rozliczaja jako przegrany a innym robia zwrot, ja mialem taki przypadek , nie w tobet ale mialem bo tak sie zlozylo ze ja zagralem inny wynik niz moj kupmel na swoim koncie , jemu zrobili zwrot i oddali stawke za zaklad ktory wszedl by a mi jako zaklad przegrany bo postawilem inaczej niz moj koleszka bo byl przegrany, hehe ciekawe czemu nie odwrotnie :):) to sie nazywa perwer
|
|
|
|
|
member
|
|
member
i takim przypadku tym co przegrali to zabrali stawki , a tym ktorzy powinny wyplacic kase zrobili zwrot , i w ten sposob zarobili sporo kasy
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
ni chuja ja tak tego nie zostawie nie bede mnie robic w balona w bialy dzien !!!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
co chcesz zrobic ? Banik ci raczej nei pomoze
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Własnie co zrobic by odzyskac swoje pienieadze, moze miał ktoś taki przypadek i wie jak pomóc. Moze jednak banik cos pomoże...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wiesz tobet by zrobic sobie za darmo reklame dal znac ze ktos zarobil niesamowite pieniadze na poprawnym wytypowaniu ze trenerm wisly bedzie henio kasperczak do mediow , Tobie nic nie da ze dasz znac do gazeta.pl czy tvn24 ale napisz im to co tu ze we wczesniejszych zakladach jak byla zmiana zawodniow to rozliczali inaczej niz w tym wczorajszym przypadku a jesli ci i Banik nie pomoze to sam nie wiem , pewnie jest jakas instutucja ktora jest ponad tobet i ja nadzoruje...............
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
przeciez tak nie moze by jawnie sobie z ludzi jaja robili nie moge tak tego zostawic, no ale czekam moze odpsize banik cos
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wiem ze tak byc nie moze ale zycie jak widzisz pokazuje inaczej , sam pamietam jak bylem zagotowany jak mnie wyru......w powietrze tamtym zakladem , daj znac co banik zadziała ale on przy podpisaniu umowy o prace zarzekal sie ze nei bedzie dzialal na szkode firmy ......:) trzymam kciuki
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
mi sie wydaje ze ten banik nic nie znaczy w tobecie  i nie ma nic do gadania chyba nikomu tu jeszcze nie pomogl ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje sie ktos czy mozna grac w tobet awanse na Lige Europejska i je laczyc ???
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Można. Niezłe ako skleiłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można. Niezłe ako skleiłem  dzieki juz poszlo :-) ale ten support dziwny bo mi nie umieli odpowiedziec czy sie da tak zagrac (chodzi o zrobienie AKO z awansow)...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak to wyglada teraz w praktyce przy PIERWSZEJ wyplacie? czy wymagaja czegos wiecej niz scan dowodu ?
dzieki
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
U mnie było bez weryfikacji, ale ja tam wplacałem niedługo po powstaniu buka. teraz nie wiem czy jest weryfikacja nowych użytkownikow
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|