|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
k***wa... ja rozumiem, że można nie lubić Legii ale chłopaki walczyli o te zwycięstwo przez cały mecz... Nie grali i jeszcze długo nie będą grać jak Barca czy Arsenal ale bez przesady... walczyli o te zwycięstwo i wywalczyli... brawa dla Cracovii za walkę ale tym razem szczęście było po stronie Legii... A wyzywanie sędziów od drukarzy bo wygrywa drużyna, której "nie lubię" to dziecinada... "kolego" gembol... No te zdanie to mnie rozbroiło  za poprawienie humoru  "długo" w tym zdaniu to bliżej nieokreślona przyszłość wyrażona w latach... świetlnych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
10 sekund regulaminowo? Sędzia 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sędziowe  Chyba Cabaj  Nie zna człowiek przepisów to ma za swoje.. Ciekawe gdzie takie rzeczy gwiżdżą  Nie jest takie rzadko spotykane, w tym sezonie piłkarskim widziałem to już dwa razy. Tutaj sytuacja była w 94. min, więc rozumiem oburzenie kibiców Cracovi, ale do sędziego nie można mieć większych zastrzeżeń.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cracovia od 5 min grała na czas... co chwilę aktorskie leżenie na murawie... to mają teraz za swoja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[q  uote=marzano]k***wa... ja rozumiem, że można nie lubić Legii ale chłopaki walczyli o te zwycięstwo przez cały mecz... Nie grali i jeszcze długo nie będą grać jak Barca czy Arsenal ale bez przesady... walczyli o te zwycięstwo i wywalczyli... brawa dla Cracovii za walkę ale tym razem szczęście było po stronie Legii... A wyzywanie sędziów od drukarzy bo wygrywa drużyna, której "nie lubię" to dziecinada... "kolego" gembol... [/quote] i będę ich wyzywał dalej, a Tobie nic do tego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[q  uote=marzano]k***wa... ja rozumiem, że można nie lubić Legii ale chłopaki walczyli o te zwycięstwo przez cały mecz... Nie grali i jeszcze długo nie będą grać jak Barca czy Arsenal ale bez przesady... walczyli o te zwycięstwo i wywalczyli... brawa dla Cracovii za walkę ale tym razem szczęście było po stronie Legii... A wyzywanie sędziów od drukarzy bo wygrywa drużyna, której "nie lubię" to dziecinada... "kolego" gembol... i będę ich wyzywał dalej, a Tobie nic do tego[/quote] a to już świadczy jak najbardziej pozytywnie o tobie i twojej kulturze... celowo z małej...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie was chyba poje*ało, od kiedy takie cos sie gwizdze? No ale Legia, nowy stadion, taka druzyna, ma byc mistrz... trzeba zrobic wygrana na inauguracje w Polsce nic sie nie zmienilo  Rozbawiles mnie...no ale kolega ze sluska wiec nienawisca az kipi..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cracovia od 5 min grała na czas... co chwilę aktorskie leżenie na murawie... to mają teraz za swoja  tak jak pisałem ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cabaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
manUtd raczej izi .. czy znowu stresik
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
nie poplaczcie sie nad ta polska kopaną
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
10 sekund regulaminowo? Sędzia  no jaja w tym naszym kraju sedziowie nawet nie znaja przepisow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie was chyba poje*ało, od kiedy takie cos sie gwizdze? No ale Legia, nowy stadion, taka druzyna, ma byc mistrz... trzeba zrobic wygrana na inauguracje w Polsce nic sie nie zmienilo  Rozbawiles mnie...no ale kolega ze sluska wiec nienawisca az kipi.. zamiast na mój profil popatrz sobie na tą sytuację i zapamiętaj nazwisko sędziego bo niedługo będzie międzynarodowym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[q  uote=marzano]k***wa... ja rozumiem, że można nie lubić Legii ale chłopaki walczyli o te zwycięstwo przez cały mecz... Nie grali i jeszcze długo nie będą grać jak Barca czy Arsenal ale bez przesady... walczyli o te zwycięstwo i wywalczyli... brawa dla Cracovii za walkę ale tym razem szczęście było po stronie Legii... A wyzywanie sędziów od drukarzy bo wygrywa drużyna, której "nie lubię" to dziecinada... "kolego" gembol... i będę ich wyzywał dalej, a Tobie nic do tego [/quote] Gdyby Cabaj nie dał mu pretekstu to sędzia by nic nie zrobił  Tak jak powiedział Matusiak w przerwie: dzisiaj zawodnicy Cracovii zostali frajerami dnia... Legia nie miała na nich pomysłu... Do 70 min to tu powinno być 0-3...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
macie jakis inny stream niz ten co podal kolega troche wczesniej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co to kur... jest ?:P jak długo oglądam mecze tak nie pamiętam wolnego za granie na czas
od kiedy takie coś jest ? Od zawsze. Bramkarz ma 6 sek od złapania do wyrzucenia, a tu było 12 sek! Zawsze taka decyzja, szczególnie w tej fazie meczu budzi kontrowersje. Tak czy siak, Cabaj sfrajerzył. Podpisuje je pod tym. Sam Cabaj dał okazje sedziemu do druku. Sedzia zachowal sie dziwnie a Cabej sie zfrajerzyl.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
newcastle wyjazd ... 5-47 tysięcy1 masakra1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zawsze mnie taka gra na czas frustrowała (vide Kotorowski). Co Cabajowi dało te parę sekund na poprawienie getrów? Ile chciał zyskać, 5 sekund? Po co?!
Cracovia w niedziele powalczy w Poznaniu. X2.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|