Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 26 1 2 3 4 5 25 26
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale jak przyjedzie Widzew ,Lech na Legie w komplecie tj 1100 bodajze to wchodzic beda z 4 godziny , stadion piekny , organizacja taka jak byla , DNO I METR MULU , dwoch gosci z listami papierowymi stoi i wpuszczaja

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dobra , czas spojrzec na oferte , ktos cos wymyslil ? niskie te kursy , predzej bym sie sklanial do jakis '2' 'x2'

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by craax
Originally Posted by Platini
craax - ale czemu okradl ? wink Bo zdecydował się zagwizdać ?
Sam jestem lekko zdziwiony takim obrotem sprawy ale co zrobisz ..

Pajaca macie w bramce i tyle smile
tak bo zdecydowal sie zagwizdac , bramkarz Legii dwukrotnie tez cos takiego zrobil jak gwizdamy to gwizdajmy kur.. wszystko , po drugie wolny powinien byc powtorzony bo pilka nie zrobila pelnego obrotu przy pierwszym dotknieciu , boli kur.. boli bo przy 1-1 czulem niedosyt a tu takie cos blush

Rozumiem co czujesz, Cracovia była lepsza ale przegrała. Wolny był prawidłowy, ale wykonanie już faktycznie nie...piłka nie zrobiła obrotu!

Ja kiedyś doświadczyłem z Widzewem 2:3 gdzie Legia dominowała, przy 2:0 miała słupek i jeszcze parę setek, potem nagle błąd sędziego z wolnym (mało kto o tym pamięta), Widzew ;szybko rozegrał i tylko 2:1...potem już nie muszę pisać co było frown
Przez tydzień nie mogłem dojść do siebie...

taka jest piłka, czasami okrutna...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pier jedno co mnie cieszy , to nauczy Cracovie cwaniactwa i bedzie to bardzo dobre doswiadczenie na przyszlosc , dwa mecze w obu prowadzimy oba przegrywamy bo nie wykorzystujemy sytuacji , limit pecha sie skonczy nam szybko wink dorwiemy Wisle za iles tam kolejek na Kałuży i powetujemy wszystkie niepowodzenia

M
Krecik
Krecik
M Offline
Craax piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
młody masz cos z LM dzisiaj ? nie podchodza mi wogole te mecze , Niculescu mam tylko narazie bo wstalem godzine temu wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Platini
craax - ale czemu okradl ? wink Bo zdecydował się zagwizdać ?
Sam jestem lekko zdziwiony takim obrotem sprawy ale co zrobisz ..

Pajaca macie w bramce i tyle smile
tak bo zdecydowal sie zagwizdac , bramkarz Legii dwukrotnie tez cos takiego zrobil jak gwizdamy to gwizdajmy kur.. wszystko , po drugie wolny powinien byc powtorzony bo pilka nie zrobila pelnego obrotu przy pierwszym dotknieciu , boli kur.. boli bo przy 1-1 czulem niedosyt a tu takie cos blush

Odnośnie tego "pełnego obrotu" - z gazety.pl

"Jednak... Już po meczu na forach internetowych i blogach rozgorzała dyskusja, czy rzut wolny dla Legii powinien zostać powtórzony. Vrdoljak przed strzałem Iwańskiego trącił piłkę tak, że zrobiła ćwierć obrotu. "Piłka musi po podaniu przekroczyć odległość równą swoją obwodowi" - brzmiały przepisy z zeszłego roku.

Tyle, że przepisy się zmieniły i tegoroczne mówią wyraźnie, że teraz piłkę wystarczy dotknąć. Zatem gol dla Legii zdobyty został prawidłowo."

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale lipton z golami u japoncow

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pier jedno co mnie cieszy , to nauczy Cracovie cwaniactwa i bedzie to bardzo dobre doswiadczenie na przyszlosc , dwa mecze w obu prowadzimy oba przegrywamy bo nie wykorzystujemy sytuacji , limit pecha sie skonczy nam szybko wink dorwiemy Wisle za iles tam kolejek na Kałuży i powetujemy wszystkie niepowodzenia

No widzę, że dochodzisz do siebie piwo
tego ci życzę co napisałeś i twoim pasom

M
Krecik
Krecik
M Offline
myślę o kolejnym składaku na awanse, ostatnio było blado. Tak na czysto to pierwsze mecze trudno grać, wolę tenis i kosza wink

Widzę, że doping zrobił i na Tobie wrażenie wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by cybi
Originally Posted by ssaczu
Rosenborg to powinien wgrac u siebie. Kopenhaga cieniutka jest.

Ajax owszem over @2.0 ladnie wyglada, a do tego Zenit i Tottenham. Sparty to ja nie ruszam bo nie wiem jak to ugryzc smile Jesli juz to X2 @2,20 mozna probowac.
kontrowales wczoraj stachowskiego ?

Niestety tak. Rozsadek wzial gore. Jak szedlem spac po 1 secie to bylem happy, ze poszla kontra. Jak wstalem rano juz tak ciekawie nie bylo laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by młody gniewny
myślę o kolejnym składaku na awanse, ostatnio było blado. Tak na czysto to pierwsze mecze trudno grać, wolę tenis i kosza wink

Widzę, że doping zrobił i na Tobie wrażenie wink
na awanse tez ciezko sie zdecydowac , te pary takie 'wydziwiane' i zle wylosowane heh

najglosniej w kraju bez dwoch zdan , zobaczymy co zaproponuje Lech przy pelnym stadionie ale u Was akustyka jest rewelacyjna , musielismy czekac na chwilke ciszy jub cichszego spiewy zeby cos krzyknac

Porucznik
Porucznik
Oglądałem powtórki i doping naprawdę cool

craax może nie będziesz zły ale nie mogę nie napisać wink
Wspomniałeś o cwaniactwie. Chcesz by Twoja ekipa jeszcze bardziej kozaczyła? A kto padał jak porażony nie wiem czym z byle powodu ? tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zamknijcie już temat wczorajszego meczu może smile

Speedway Liga
Speedway Liga
Albirex 1
jeszcze 2 smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
albirex 1

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie nie , na nastepny raz Cabaj wyrzuci pilke z rak i bedzie czekal smile

M
Krecik
Krecik
M Offline
o właśnie, właśnie te padania budziły straszną irytację, chyba Dudzic to najpierw machał do sędziego, a jak zobaczył, że idzie kontra Legii to zaczął leżeć jakby umierał z bólu. Tak się nie robi tongue

Zabrakło Wam jednak tego cwaniactwa pod bramką wink z Saidi byśmy przegrali, bo skoro Dudzice i Sachy kręcą naszymi to czarny by nas chyba ośmieszał. Podobał mi sie też Klich, inteligetny zawodnik, dużo widzi.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Urawa po WIN boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by młody gniewny
o właśnie, właśnie te padania budziły straszną irytację, chyba Dudzic to najpierw machał do sędziego, a jak zobaczył, że idzie kontra Legii to zaczął leżeć jakby umierał z bólu. Tak się nie robi tongue

Zabrakło Wam jednak tego cwaniactwa pod bramką wink z Saidi byśmy przegrali, bo skoro Dudzice i Sachy kręcą naszymi to czarny by nas chyba ośmieszał. Podobał mi sie też Klich, inteligetny zawodnik, dużo widzi.

ale momentami ten sedzia przechodzil bariere debilizmu , albo ma duze problemy ze wzrokiem , po drugie młody tak sie nie powinno robic ale tak sie robi wszedzie , czy to Hiszpania , Barcelona czy inne , przykre lecz prawdziwe

jakby Saidi gral to by jezdzil z Waszymi niesamowicie , przed Skorza duzo pracy zeby zrobic cos z tej druzyny , ten z kucykiem szybki , ale nie tak jak Saidi heh wink ale co Dudzic waszym uciekal to nie do wiary a nie lapal sie do 18-ki meczowej za Oresta

zwariowalem jak w ochronie zobaczylem Skrzecza grin

Strona 3 z 26 1 2 3 4 5 25 26

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, rafal08, poozon, Górnik_Wałbrzych), 3,112 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,309
Posty5,841,209
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026