Miałbym bliżej to bym był na tej imprezce u Ciebie ale może się kiedyś browarka napijemy
mam do Chrzanowa jakies 35 km
wyszlem z 4-lapem i tesco zachaczylem dlatego dopiero teraz odpisuje no bedzie grubo nie bede siedzial na mecz gdy nalbi bedzie cioral ljuba jutro wolne wiec moge odespac do 13-14 wstac isc po kase naziemne niestety browar? czemu nie zgadamy sie
panowie z innej beki jak widze adamek-grant 1,1-4.5 to mi sie scyzoryk otwiera ok adamek jest mega dobry jest polakiem i potrafi walczyc ale grant ma 2metry zasieg jak 2x adamek bilans tez swietny a ci 1.1 paranoja zaryzykuje talzena na granta ciekawe jaki kurs wystawili by kliczko -adamek 1.1-7?
Miałbym bliżej to bym był na tej imprezce u Ciebie ale może się kiedyś browarka napijemy
mam do Chrzanowa jakies 35 km
wyszlem z 4-lapem i tesco zachaczylem dlatego dopiero teraz odpisuje no bedzie grubo nie bede siedzial na mecz gdy nalbi bedzie cioral ljuba jutro wolne wiec moge odespac do 13-14 wstac isc po kase naziemne niestety browar? czemu nie zgadamy sie
No to trzeba się będzie kiedyś zgadać na browca Panowie
A jutro Werder z "dziurą" po żabie Ozilu przeciw Sampie - X2 i Sevilla "powiezie" Bragę.
na Sampe bym uwazal lepiej grac bramki za. to widze Anderlecht, Partizan w obronie dziura jak w Wisle prawie a do tego kontuzje i chodz maja apetyty na awans to nie ta jakos co.1-2lata temu(maja tylko ciut lepszy atak teraz)
A jutro Werder z "dziurą" po żabie Ozilu przeciw Sampie - X2 i Sevilla "powiezie" Bragę.
na Sampe bym uwazal lepiej grac bramki za. to widze Anderlecht, Partizan w obronie dziura jak w Wisle prawie a do tego kontuzje i chodz maja apetyty na awans to nie ta jakos co.1-2lata temu(maja tylko ciut lepszy atak teraz)
Nooo. Przejrzałem przed chwilą ostatnie wyniki Sampy sparingach. Do tego Werder bez "żaby". Zmieniam typ na UNDER 2.5. Kurs tez lepszy. Ale Sewilli, którą darzę wielką sympatią, się trzymam. Niech będzie remis w Bradze a na Sanchez Pizjuan, ich "rozjadą" Niezły dubelek wychodzi. Do tego jekieś dwa tenisy i AKO ok. 3.6 mnie zadowala.