|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
Korver... jasne ze zadowolona, w koncu od 6 lat ma mnie , czego moze chciec wiecej kobita 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JEdyny sensowny gracz w drużynie to raz. A dwa to gorzej nie mógł wybrać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ku!rwa. Jak bardzo wkurwiac moze niekompetencja sklepow, tudziez pracownikow.
Dzwonilem 11 sierpnia do sklepu zapytac sie o materac "mamy mamy, 470zl i relizujemy zamowienie" no to mysle luzik. Kase zaksiegowalo w czwartek 12 sierpnia no ale wysylka najwczesniej bedzie w przyszly poniedzialek-o czym mnie poinformowano. No mysle co jak mus to mus, zle nie jest w srode bede mial.
Dzwonie dzisiaj(czyli wspomniana srode) okazuje sie, ze wysylka dopiero w piatek albo w przyszly, kurwa jego mac, poniedzialek. No co za tepa cipa z tej babki. Jak ja zapytalem dlaczego mowila, ze wysylka bedzie 16stego to nie potrafila nawet slowa z siebie wydusic. Meble mam, lozko rozjebane w pokoju, a nawet dwa i zyj czlowieku w takim syfie. aaaaaaaaaaaaaaaakurwaa no.
Chyba jeszcze raz zadzwonie, zjebie po raz drugi a na koniec niech da mi numer do szefa. pizda ;]
artbi3.pl, nie zachecam.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Pewnie sprzedają coś, czego nie mają. To na allegro częsta praktyka. Wystawiają towar, ale pod ręką go nie mają. Jak ktoś wylicytuje, to dopiero wtedy ściągają od producenta. A jak to w handlu bywa. Przed chwilą miał, dziś już nie. Sklep wtedy mydli, kombinuje i przeprasza.
Kupuję filmy to też kilka takich sytuacji miałem. Sklep wystawia film oznaczony jako "produkt dostępny - wysyłka 3-5 dni". Wtedy oczywistym jest, że nie mają go na stanie tylko będą dopiero skądś ściągać. I kilka razy były sytuacje, że nie ściągnęli więc przepraszali i oddawali pieniądze.
Normalka na allegro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jako kibic Madryckiego klubu, identyfikując się z setkami tysięcy innych kibiców Realu na świecie...w którym miejscu słowa "Nam" nie pasuje?  ale co tam kolejny post nabity...  co nie... czy;i +3 do respectu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jako kibic Madryckiego klubu, identyfikując się z setkami tysięcy innych kibiców Realu na świecie...w którym miejscu słowa "Nam" nie pasuje?  ale co tam kolejny post nabity...  co nie... czy;i +3 do respectu Tak serio, to wczoraj napisałem identyczny post jak Pettersen, ale go w końcu nie wysłałem. Nie dziw się, że pisząc w takim tonie post, niektórzy reagują tak :  . Te "nam" mnie wczoraj rozbroiło na łopatki Co mnie wkurza? Baby! Same nie wiedzą czego chcą, niby mają 30 lat, a mają rozgrywki jak 15-latki...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bzyku wlasnie problem w tym, ze to sklep ktory sprzedaje rowniez przez swoja wlasna strone www. Rozumiem, kiedy powiedziala by ze wysylka bedzie wtedy i wtedy no to luz, albo kupuje i czekam albo szukam, a ta mi mowi ze jest i wysylka lada moment :[
ps. maja strone na allegro i w opisach meterace w ciagu 48h, jak ja #$) zaluje ze nie kupilem u nich na allegro, przynajmniej moglbym im wstawic soczystego negatywa.
Kusi mnie zeby kupic taki materac na allegro, nie placic i miec w dupie ale wystawic komentarz za transakcje z ich strony www.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] 4:0 w tb  jedyny plus to bez straty i kolejna nauczka żeby siurować na obie strony 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ehh kupilem kabl hdmi (najtanszy jak mi radzono ze nie ma duzych roznic) okazalo sie z cyfra + tv cos szwankuje bo po chwili sie wylacza, no to kombionowanie az wkoncu wymienilem kabel, dalje to samo to wymienilem dekoder i k...a dalej to samo. Dzis juz mi sie chce kombinowac jutro bede szukac innego kabla i mam nadzieje ze to kabel a nie tv bo wymieniac jego mi sie nie chce
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
bossmedia k.... 10 s&g lost 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierd**one Polski Towarzystwo Ubezpieczeń miałem stłuczke na początku miesiąca i byłem poszkodowany. Gość zawitał dopiero w poniedziałek 09.09 zrobił oględziny popisał coś i spierdolił powiedział ze wycena bedzie w piątek, dzis jest piątek ale Kur*a tydzień później czyli tydzień po terminie a co kur*a najlepsze to wycena leży już w systemie od wtorku ( a miał być od piątku) czyli spóźnienie a teraz jak dzwonie to te głupie kozy w supporcie nic nie mogą zrobić tylko wysyłają interwencje do jakiegoś pajaca który powinien wysłać mi to ale UJ 6 telefonów w ciagu tygodnia i juz tracę nerwy.  bo pajac nie może mi wysłać pierd**onego emaila a jak nie bede miał decyzji to nie moge zedydowac czy biore kase czy oddaje do warsztatu.  i dokumenty ktore mam wysłać leżą 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
bet365 jak chcę zagrać in-play nie mogę  na jutro mogę zagrać mecze ..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sasiedzi, dokladniej mlodziaki z pietra wyzej!!!
pseudo raperzy !!!
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
grałeś na obronie? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najebałem się wczoraj i się z matulą nie pożegnałem, a za granice wyjechała 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
chyba nie widziales nigdy jak gra Ozil dla mnie tez szkoda ze przyszedl do tych strzaskanych na braz nazelowanych panienek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkurza mnie to, że jedna osoba potrafi wywołać we mnie wszystkie rodzaje emocji jednocześnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|