jaki wałek w Australii ... sędzia taki ch..j ,ze u nas są bardziej dyskretni , nie podyktował 3 karnych dla Melbourne , a wskazuje wapno z kapelusza dla NQF , dwa razy w życiu widziałem podobne numery ale mimo wszystko chyba nie aż tak bezczelne
jaki wałek w Australii ... sędzia taki ch..j ,ze u nas są bardziej dyskretni , nie podyktował 3 karnych dla Melbourne , a wskazuje wapno z kapelusza dla NQF , dwa razy w życiu widziałem podobne numery ale mimo wszystko chyba nie aż tak bezczelne
NQF w 9 tkę
no jakby nie pokazał red po tym jak bambo podbiegł z łapami i pchnął zawodnika Melbourne to nawet ci spokojni fani by go chyba zlinczowali
Oglądam skróty wczorajszych spotkań i ten karny dla Arki to jakieś jajca , sędzia magister farmacji niezły
no niestety... z drugiej strony zabrzanie w ogole nie protestowali - chyba treneiro tak nakazal, zeby grac a niee dyskutowac. Poza tym Gornik sam sobie winien... Zahor sam na sam spartolil, a mogl jeszcze do Gierczaka podac
ogolnie sedzia dobrze prowadzil zaowdy, tylko ten karnyyy i to tuz przed przerwa
no dobra, cos tam gornicy protestowali, ale myslalem ze jak protestowac beda to predzej sedziemy jebna z liscia... komentatorzy nawet nie wiedzieli 'O CO KAMAN'
no dobra, cos tam gornicy protestowali, ale myslalem ze jak protestowac beda to predzej sedziemy jebna z liscia... komentatorzy nawet nie wiedzieli 'O CO KAMAN'
Jak mi ktoś wytłumaczy za co ten karty to będę wdzięczny .BO osobiście to ja tam nic nie widziałem