|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Toruń wygrana 2-13pkt - jedzie z Zielona Toruń wygrana 14pkt i wiecej - jedzie z Lesznem Ostatecznie 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Jedyny termin na odjechanie tego meczu to środa. Jutro anglia,wtorek szwecja, sroda wolna,, czwartek anglia,piatek trening w gorican,sobota gp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najwer nie spij 
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
I tu wychodzi właśnie jaki mądry jest regulamin w naszej lidze, żenada poprostu żenada, każdy sobie kombinować może teraz do woli, a cały sezon na marne, najbardziej mi szkoda Gorzowa któremu miejsce w czołowej czwórce obok Leszna należał się bez gadania, ale co tam jedna kontuzja przekreśla wszystko, brawo dla twórcy regulaminu i tego całego cyrku bo inaczej tego nazwać nie można, to nie jest już sport tylko cyrk.
A w 1 lidze też już wiadomo kto chcę awansować a kto na to nie ma piniędzy, jest mi strasznie smutno po dzisiejszej kolejce gdzie duch sportu przegrał z układami i pieprzonymi pieniędzmi, może to naiwne ale miałem nadzieję że play off będzie świętem sportu dla fanów czarnego sportu ale najwyrazniej teraz liczy sie tylko kasa.
Zdrowia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten mecz to będzie jedno wielkie kombinowanie  Nikt nie będzie chciał Leszna  A Gorzów za burtą tak jak czułem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tu wychodzi właśnie jaki mądry jest regulamin w naszej lidze, żenada poprostu żenada, każdy sobie kombinować może teraz do woli, a cały sezon na marne, najbardziej mi szkoda Gorzowa któremu miejsce w czołowej czwórce obok Leszna należał się bez gadania, ale co tam jedna kontuzja przekreśla wszystko, brawo dla twórcy regulaminu i tego całego cyrku bo inaczej tego nazwać nie można, to nie jest już sport tylko cyrk.
A w 1 lidze też już wiadomo kto chcę awansować a kto na to nie ma piniędzy, jest mi strasznie smutno po dzisiejszej kolejce gdzie duch sportu przegrał z układami i pieprzonymi pieniędzmi, może to naiwne ale miałem nadzieję że play off będzie świętem sportu dla fanów czarnego sportu ale najwyrazniej teraz liczy sie tylko kasa.
Zdrowia a co ma kontuzja do regulaminu ? Każdemu co sezon zdarza się kontuzja... a to że Gorzowianom należał się start dalej to inna sprawa. Tak samo można gdybać że Polonia by teraz walczyła dalej a kontuzja Emila im zbiła wszystkie cele. Regulamin jest do dupy , ale że ma coś do tego kontuzja Nickiego ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
panowie moze ktos kojarzy czy byl w betsafe zaklad Hampel-Adams po 1.85 na obu. bo coś mi sie wydaje ,że kręcą mnie z rozliczeniem kuponu?
|
|
|
Link skopiowany do schowka