|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szwajcarzy to mają istne talenty na zapleczu Sadecky, Bossel, Valent czy Ehrat tylko czekać jak wybiją się jak Chiudinelli z siódmej setki.
Szkoda mi dziadka Bastla bo zamiasta grać to sę stał teraz kortowym celebrytą Valent fakt co mam go przyjemność oglądać to zastanawiam się co on tak nisko robi, tłumaczę to fatalnym serwisem. No, najbardziej go lubie z tego zaplecza. Ale cos ostatatnio dlugo nie gra, myslalem ze wbije sie na alternatywy do kwali USO ale jednak nie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam co z tego wyrzucić: Mattek Kvitova Dent Lacko Marchenko Zeballos Stepanek Brown stepanek, brown radzio trochę nie ograny i nad nim się zastanawiam ale raczej odpuszczę, a czemu browna wyrzucić ? brown w istanbule gral kaszanke takze ja bym odpuscil
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sadecky dzisiaj powalczy, kurs fajny na gospodarza, Belyaev jakoś mi pasuje tylko na hard i to nie rewelacja, a więc gospodarz, lepsze umiejętności gry na ziemi, kurs 1,83 , Sadecky po win
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sadecky dzisiaj powalczy, kurs fajny na gospodarza, Belyaev jakoś mi pasuje tylko na hard i to nie rewelacja, a więc gospodarz, lepsze umiejętności gry na ziemi, kurs 1,83 , Sadecky po win Mam też go na taśmie ; )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rudnev vs moser znacie wynik???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam co z tego wyrzucić: Mattek Kvitova Dent Lacko Marchenko Zeballos Stepanek Brown stepanek, brown radzio trochę nie ograny i nad nim się zastanawiam ale raczej odpuszczę, a czemu browna wyrzucić ? radek wygra bez problemu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam co z tego wyrzucić: Mattek Kvitova Dent Lacko Marchenko Zeballos Stepanek Brown stepanek, brown radzio trochę nie ograny i nad nim się zastanawiam ale raczej odpuszczę, a czemu browna wyrzucić ? brown w istanbule gral kaszanke takze ja bym odpuscil widziales ten mecz by sie wypowiadac czy suchy wynik ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A nie wiecie czy Betsson wystawia kursy na kwale do Szlemow?
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Mayer, równa walka z Istominem i Andersonem ale jednak odpadał w pierwszych rundach, Piotrek rozegra swój pierwszy mecz na hardzie po europejskich challengerowych wojażach, myślę że czas na pierwsze zwycięstwo Mayera w 4 turnieju w USA laugh
do tego Brands ze swoim stylem gry, zdecydowanie powinien poradzić sobie z Łukaszem
jeszcze Lacko wygląda na solidny typ na dzisiaj ale... hmmm...
jutro moze przeciw Wickmayer???, może odpuści sobie ten turniej mając na uwadze obronę potężnej ilości punktów od przyszłego tygodnia. do tego Bacsinszky w jakiejś tam formie jest, pokonała pewnie Wozniak i powalczyła z Kuznetsovą. Wickmayer jakoś super nie gra ostatnio, porażka z Szavay, można spróbować...
jak to widzicie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sadecky dzisiaj powalczy, kurs fajny na gospodarza, Belyaev jakoś mi pasuje tylko na hard i to nie rewelacja, a więc gospodarz, lepsze umiejętności gry na ziemi, kurs 1,83 , Sadecky po win Mam też go na taśmie ; ) a co masz jeszcze na tej taśmie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A nie wiecie czy Betsson wystawia kursy na kwale do Szlemow? nie wystawia
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Sadecky dzisiaj powalczy, kurs fajny na gospodarza, Belyaev jakoś mi pasuje tylko na hard i to nie rewelacja, a więc gospodarz, lepsze umiejętności gry na ziemi, kurs 1,83 , Sadecky po win Ale pierd... za przeproszeniem. Oczywiście do typu nie mam zastrzeżeń, ale argumentacja to bzdura. Sprawdzałeś gdzie panowie grywali ostatnio? Sadecky u siebie i zwykle cegły to on unika, bo jest na niej zwyczajnie słaby (beznadziejny bilans w tym roku), a Belyaev od kwietnia z jednym wyjątkiem gra tylko na cegle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sadecky dzisiaj powalczy, kurs fajny na gospodarza, Belyaev jakoś mi pasuje tylko na hard i to nie rewelacja, a więc gospodarz, lepsze umiejętności gry na ziemi, kurs 1,83 , Sadecky po win Mam też go na taśmie ; ) a co masz jeszcze na tej taśmie ?  JBlocka, Browna, Radka, Bossela A na innej Younga, Serre i Koroljewa
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
mnie najbardziej dziwi, że nikt nie mówi o Gabie, już dawno pograny po 1.75. Obecnie to chyba maks 1.60
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sadecky dzisiaj powalczy, kurs fajny na gospodarza, Belyaev jakoś mi pasuje tylko na hard i to nie rewelacja, a więc gospodarz, lepsze umiejętności gry na ziemi, kurs 1,83 , Sadecky po win Ale pierd... za przeproszeniem. Oczywiście do typu nie mam zastrzeżeń, ale argumentacja to bzdura. Sprawdzałeś gdzie panowie grywali ostatnio? Sadecky u siebie i zwykle cegły to on unika, bo jest na niej zwyczajnie słaby (beznadziejny bilans w tym roku), a Belyaev od kwietnia z jednym wyjątkiem gra tylko na cegle. słusznie Piostar. Na stronie ATP: Sadecky 193 cm wzrostu, ulubione uderzenie - serwis, ulubiona nawierzchnia - trawa. ale na mecz.pl zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć, tutaj nawet Ivo może zostać przestawiony jako gracz z dużym wachlarzem zagrań na mączce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sadecky dzisiaj powalczy, kurs fajny na gospodarza, Belyaev jakoś mi pasuje tylko na hard i to nie rewelacja, a więc gospodarz, lepsze umiejętności gry na ziemi, kurs 1,83 , Sadecky po win Ale pierd... za przeproszeniem. Oczywiście do typu nie mam zastrzeżeń, ale argumentacja to bzdura. Sprawdzałeś gdzie panowie grywali ostatnio? Sadecky u siebie i zwykle cegły to on unika, bo jest na niej zwyczajnie słaby (beznadziejny bilans w tym roku), a Belyaev od kwietnia z jednym wyjątkiem gra tylko na cegle. słusznie Piostar. Na stronie ATP: Sadecky 193 cm wzrostu, ulubione uderzenie - serwis, ulubiona nawierzchnia - trawa. ale na mecz.pl zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć, tutaj nawet Ivo może zostać przestawiony jako gracz z dużym wachlarzem zagrań na mączce  bywa i tak  a pozniej rzygowniy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sadecky dzisiaj powalczy, kurs fajny na gospodarza, Belyaev jakoś mi pasuje tylko na hard i to nie rewelacja, a więc gospodarz, lepsze umiejętności gry na ziemi, kurs 1,83 , Sadecky po win Ale pierd... za przeproszeniem. Oczywiście do typu nie mam zastrzeżeń, ale argumentacja to bzdura. Sprawdzałeś gdzie panowie grywali ostatnio? Sadecky u siebie i zwykle cegły to on unika, bo jest na niej zwyczajnie słaby (beznadziejny bilans w tym roku), a Belyaev od kwietnia z jednym wyjątkiem gra tylko na cegle. widziałem gdzie grali, Sadecky jako gospodarz gstaad nie uniknął i genewy też nie unika, pograł w miarę równo z generałem, a Belayev w tym roku chyba żadnego meczu nie wygrał na clay w turnieju głównym, dlatego napisałem że bardziej mi pasuje do gry na hardzie, ogólnie straszny ogórek z niego musi być na tym clayu, dzisiaj będzie stream i możliwość ocenienia jego umiejętności, bo nie widziałem go na żywo
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Zgadza się nie unika Szwajcarii bo i po co? Tutaj zawsze ściany mogą pomóc, dlatego napisałem że do typu nic nie mam, tylko argumentacja była do dupy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ostatni raz z rana tu zagldam, niedojebane te analizy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadza się nie unika Szwajcarii bo i po co? Tutaj zawsze ściany mogą pomóc, dlatego napisałem że do typu nic nie mam, tylko argumentacja była do dupy  oj od razu do dupy, nie napisałem że to super gracz na ziemię a tylko że ma lepsze umiejętności, pewnie na wyrost, nie widząc w akcji Belayeva, tylko patrząc na jego wyniki, koniec rozkminki idzie singiel na Sadeckego i już
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|