|
|
veteran
|
|
veteran
Z tego co mi wiadomo bet365.com kilkanaście tygodni temu szukało obsługiwaczy rynków live. W referencjach nie trzeba było podawać umiejętności analitycznych, czy jakichkolwiek związanych z matematyką. Jedyne wymagania to sprawny komputer i sprawne/szybkie łącze internetowe, bardzo dobra znajomość angielskiego i zalety typu obowiązkowość/poważne podejście do pracy 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ja się dopiero uczę tradingu i dużo mi brakuje do najlepszych na świecie. Ale wiedze mam sporą i mysle że w PL mógłbym zacząć szkolić graczy. Myślicie że to dobry pomysł? Poniżej mam taki mały POLSKI wstrząs na skale światową  pozdrawiam serdecznie. [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image]
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Serra - Garcia Lopez jedyna strata dziś się śmieje bo wystarczyło 10 sekund poczekać by było na +
34 / 1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, jaki jest Waszym zdaniem optymalny czas na wejscie w tradning przedmeczowy.Tak zeby nie wjesc na mine pt" zmiany w skladzie" itp. 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tak naprawde nie ma to wiekszego znaczenia czy godz czy dwie,wazniejsze sa ruchy kursowe wlasnie w 2 oststnich godzinach przed zdazeniem. Na podstawie pilki moge cię zapewnic ze w 95% zadnych zmian skladu sie nie robi a jesli juz cos ma sie zdazyc to albo wiadomo to wczesniej do godzin południowych albo jak juz to w ostatniej chwili i tak sie nie dowiesz takich rzeczy z info na zewnatrz. Wlasciwie pytanie tu powinno raczej brzmiec jak pewne zmienne' zdarzeń odbijaja sie na rynkach i jak to zaobserwowac...ale to juz troche inna bajka.
|
|
|
Link skopiowany do schowka