|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Otóż przymierzam się do kupna nowego telefonu. Nie chcę wydawać dużych sum, gdyż telefon ma mi służyć do podstawowych rzeczy. Czasami jak potrzeba sprawdzić net itd  Cena - 300 zł chyba max. W grę wchodzi Nokia. Kolega ma 2700 i mówi, że jest bardzo zadowolony. Pytałem jednego z gości, który ma pojęcie niby o telefonach i mówił, że ten model jest bardzo dobry. Jakieś wasze propozycje lub opinie o 2700?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam ten telefon, i polecam! żadnych problemów bateria bite 5dni trzyma
jeden minus telefon w miarę cichy...lub inaczej mówiąc nie za głośny
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Tzn co masz na myśli pisząc 'w miarę cichy'  ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dorzuć stówke, wiem wiem 300pln max:)i zastanów się nad Nokią 5230, posiada duży ekran dotykowy- bardzo pomocne przy przeglądaniu netu,HSDPA-szybsze połaczenie z netem, GPS, jakość odbioru mp3 na wyższym poziomie niż ten "golas" 2700
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Dzięki style  W takim razie pomyślę ale z tego co widzę to 450 będę musiał za niego dać. Wygląda fajnie, jak się spisuje ten dotykowy ekran?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tzn co masz na myśli pisząc 'w miarę cichy'  ? mam na myśli to że głośnik jest za tyłu telefonu i jak położysz go na czym miękkim w co się wpasuje np: kołdra lub koc to słabo go słychać jak ktoś dzwoni... poza tym nie ma wad...
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Używa ktoś może Samsunga S8300 bądź S7220 i może coś powiedzieć o jakimś modelu?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam takie drobne pytanie. jak odroznic iphona 3G od iphona 3GS? slyszalem ze na 3G nie mozna wysylac MMSÓW a na nowszej wersji juz mamy taka mozliwosc ale czy to jedyna roznica? pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam takie drobne pytanie. jak odroznic iphona 3G od iphona 3GS? slyszalem ze na 3G nie mozna wysylac MMSÓW a na nowszej wersji juz mamy taka mozliwosc ale czy to jedyna roznica? pozdrawiam Na jednym i drugim możesz wysyłać mmsy---potrzebny jest jailbreak.GS ma więcej ramu co ma znaczenie przy aktualizacji oprogramowania do wersji powyżej 4.0 i złamaniu telefonu. Iphone 3G po aktualizacji do oprogramowania powyżej 4.0 i zrobieniu jailbreaka jest strasznie wolny ale jeśli nie zamierzasz łamać telefonu to 3G jest rewelacyjny:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z forum myapple: cyt"3GS ma wbudowany kompas oraz nagrywanie wideo a tak ze jak przytrzymasz przycisk home w 3GS powinna włączyć sie opcja wybierania głosowego " Tył iphona 3GS ma srebrne,odbijające się napisy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rożnica to więcej ramy, kompas oraz nagrywanie filmików... i tyle :-) Co do MMSów to bujda, żadnego jailbreaka nie trzeba robić, normalnie można wysyłać MMSy ze zwykłego 3g bez żadnych magicznych sztuczek.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Panowie przejrzalem kilkanaście podstron i nie moge znaleźć żadnej ciekawej strony z grami do SE Yari i Xperia. Help plz!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie ktos ma cos do powiedzenia apropos HTC ktoregokolwiek?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam Htc HD, mialem HTC Blueangel. Ogolnie dla mnie najlepsza firma produkujaca telefony (obecnie jeszcze jedynie Samsung robi porzadne sprzety), z wad mozna wymienic slabe baterie (codzienne ladowanie, ale przy dyzych wyswietlaczach to nie dziwi) i ze posiadaja windowsa a nie androida. Jeszcze w czasach HTC Blueangela windows byl ulepszany i tworzono na niego mase programow. Obecnie windows umarl, a windows 7 to porazka (przez rozne zabezpieczenia itd - mozna sobie wygooglowac).
Jakiego bys nie wzial Htc z androidem bedzie to dobry wybor. Ewentualnie pomysl o jakims Samsungu z androidem.
Nie okresliles wymagan, ani ceny wiec ciezko cos napisac.
Ps. Moj przyszly tel to tez bedzie HTC, no ewentualnie Samsung.
|
|
|
|
|
|
|
Samsung z androidem,bardzo fajna zabawka,szczególnie w połączeniu z pakietem internetowym w play (1 giga @ 25 zł)baterie nie specjalne,no ale może dlatego ,że dość intensywnie ten internet eksploatuję
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie znam tego fona, ale SE w dotykach sie narazie nie sprawdza zbytnio.
W podobnej cenie dotyk+qwerty masz swietna Motorolke Milestone (jak ktos mial uraz do Motoroli, moze i slusznie, to poczytajcie troche o tym fonie, wlasnie dzieki niemu Motka powraca do gry).
Dotyk+qwerty masz jeszcze Htc Touch Pro 2, ale wolalbym Motke (tym bardziej, ze ma Androida).
Jesli nie musisz miec qwerty to wybor bedzie o wiele wiele ciekawszy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w takim razie co mozesz mi polecic bez klawiatury?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeśli chodzi o HTC to swego czasu (nie tak dawno) byłem posiadaczem HTC Wildfire i powiem krótko, że nie miałem powodów do narzekań. Telefon się nie wieszał, android super sprawa - masa aplikacji. Bateria przy średnim użytkowaniu sprawowała się przez około 3dni. Aparat robił dobre zdjęcia, GPS działał bez zarzutów szybko łapiąc fixa. Cena również atrakcyjna, więc śmiało mógłbym go polecić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie zalezy mi tez na fotkach a stad se ze uzywam od dawna tych telefonow, zawsze bylem zadowolony a aparatem biły na glowe inne modele jak i podejrzewam w przypadku u8i
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|