Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 42 1 2 6 7 8 9 10 41 42
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nawet 1pkt Lech nie zdobedzie....z czym do ludzi hehe

Bonus: Unibet
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Ja powiem tylko tyle że skoro taki Shamrock Rovers przegrał z Juve dwa razy tylko 0-1 to tym bardziej Lech może zawalczyć

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Jak dla mnie drużyna, która w meczu u siebie nie oddaje ani jednego celnego strzału na bramke nie powinna grać wyżej jak liga okręgowa. Po takim meczu to powinni opierdziel dostać w szatni a widze, że wielki zachwyt z powodu awansu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Max11
Ja powiem tylko tyle że skoro taki Shamrock Rovers przegrał z Juve dwa razy tylko 0-1 to tym bardziej Lech może zawalczyć

haha co to za porownanie wogole.....

Salzburg ich zmiecie ,jak i reszta.

Lech nie wyjdzie z grupy:stawka MAKSYMALNA

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by analityk

Aha. Czyli typujesz, że Lech nie będzie wyżej niż Juventus albo Manchester City.

Niezły hardkor.

K
Kania gostyń
Kania gostyń
K Offline

pewnie nie wyjdzie :), to idź zastawić dom tongue , kurs żenada, więc raczej się nie opłaca.

Śmieszą mnie to całe jechanie po Lechu, nie oddali strzału itd...żal d... ściska. Ja się cieszę z tego, że jesienią będzie co oglądać na Bułgarskiej, na co inne polskie drużyny muszą poczekać co najmniej rok

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by kaka85

pewnie nie wyjdzie :), to idź zastawić dom tongue , kurs żenada, więc raczej się nie opłaca.

Śmieszą mnie to całe jechanie po Lechu, nie oddali strzału itd...żal d... ściska. Ja się cieszę z tego, że jesienią będzie co oglądać na Bułgarskiej, na co inne polskie drużyny muszą poczekać co najmniej rok
a mnie śmieszy, że po tak słabych spotkańiach jakie rozegrał mistrz Polski sa ludzi, których przypadkowy awans do LE cieszy. Jak będziemy się zadowalać takimi "sukcesami" to ja nie mam pytań. Nigdy nie osiągniemy LM z takim podejściem

Io sono Interista
Io sono Interista
Originally Posted by kaka85

Nikomu tu nic nie ściska wink

Ja bardzo się cieszę że Lech awansował, mimo że nie jest to LM to i tak mamy powody do zadowolenia. Może styl w jakim awansowali nie jest jakiś powalający ale kto na to dzisiaj zwraca uwagę ? raczej nikt ! i bardzo dobrze. Może jedynie ekspertów Kowalczyka i Tomaszewskiego będzie ściskać że nie wykrzyczą mordy w kamery (choć pewnie i tak to zrobią wink ).

Ale jak dla mnie lepsza LE na jesień niż kolejne zastanawianie się jak głęboki jest ten muł w którym babra się polska piłka.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Niestety ale na tak niskim poziomie jest polska piłka że nawet fuksiarski awans jednej drużyny do grupy LE to duży sukces

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Możliwe 2 komplety -> ponad 40 000 w Poznaniu wink

Marketingowo OK, 'trochę' zarobią.

A co do tematu, dziś też gram Legię. Brak przedmeczowego zgrupowania, a w konsekwencji granie meczu zaraz po wyjściu z autokaru to błąd panowie włodarze blush . Jak szukać oszczędności to nie tu ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Skorpion BB
Jak dla mnie drużyna, która w meczu u siebie nie oddaje ani jednego celnego strzału na bramke nie powinna grać wyżej jak liga okręgowa. Po takim meczu to powinni opierdziel dostać w szatni a widze, że wielki zachwyt z powodu awansu.
to oni tam grali na ilosc strzalow celnych czy o awans do nastepnej rundy? popraw mnie jesli sie nie znam laugh
juz byla taka druzyna co byla najlepsza w ilosci rogow a przegrywala nie pamietacie? laugh

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
wlasnie przykulalem sie na chate... Lech z Juve, ManC i Salzburgiem shocked gruuubo

nonono... faktycznie 40 tys x2 powinno byc iziii no i mysle ze nawet x3 z Salzburgiem. Marketingowo Lech SUPERRR ale i Polsat wygral. Przeciez powinni znalezc sie kibice w polsce ktorzy chcieliby ogladac polska druzyne vs. Anglia/Wlochy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale wypas smile smile smile gogogoggoo Lech boks City na wyjezdzie-bieda Juve-minimalisci Salzburg-zydki ich pogonily, konkludujac Lech awans z 1 miejsca boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Luvstruck
Możliwe 2 komplety -> ponad 40 000 w Poznaniu wink

Marketingowo OK, 'trochę' zarobią.

A co do tematu, dziś też gram Legię. Brak przedmeczowego zgrupowania, a w konsekwencji granie meczu zaraz po wyjściu z autokaru to błąd panowie włodarze blush . Jak szukać oszczędności to nie tu ...
Myslisz, ze Salzburg przyciągnie 40 tys?
Szkoda, ze nie przyjezdza Juve lub City.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
myśąłem że oni grają 6 meczy, czyli też rewanże

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dragon
myśąłem że oni grają 6 meczy, czyli też rewanże

no bo graja

16 września, Juventus Turyn - Lech Poznań
30 września, Lech Poznań - FC Salzburg
21 października, Manchester City - Lech Poznań
4 listopada, Lech Poznań - Manchester City
1 grudnia, Lech Poznań - Juventus Turyn
16 grudnia, FC Salzburg - Lech Poznań

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jest tylko po 1 spotkaniu, nie wiem na jakiej zasadzie wybieraja gospodarzy. Kicha,ze aby Salzburg zagra w Poznaniu

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
dzieki, to nie wiem o czym Marcin pisał tongue

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Grają mecz i rewanż, więc do Poznania zawitają Juve, City i Salzburg.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to juz sam nie wiem, kiedys bylo inaczej chyba ?

Strona 8 z 42 1 2 6 7 8 9 10 41 42

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Lukasz111, Sensei, latajaca_holenderka, 11kera11), 1,749 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,566
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025