|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nawet 1pkt Lech nie zdobedzie....z czym do ludzi hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja powiem tylko tyle że skoro taki Shamrock Rovers przegrał z Juve dwa razy tylko 0-1 to tym bardziej Lech może zawalczyć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie drużyna, która w meczu u siebie nie oddaje ani jednego celnego strzału na bramke nie powinna grać wyżej jak liga okręgowa. Po takim meczu to powinni opierdziel dostać w szatni a widze, że wielki zachwyt z powodu awansu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja powiem tylko tyle że skoro taki Shamrock Rovers przegrał z Juve dwa razy tylko 0-1 to tym bardziej Lech może zawalczyć haha co to za porownanie wogole..... Salzburg ich zmiecie ,jak i reszta. Lech nie wyjdzie z grupy:stawka MAKSYMALNA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech nie wyjdzie z grupy:stawka MAKSYMALNA Aha. Czyli typujesz, że Lech nie będzie wyżej niż Juventus albo Manchester City. Niezły hardkor.
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
Ja powiem tylko tyle że skoro taki Shamrock Rovers przegrał z Juve dwa razy tylko 0-1 to tym bardziej Lech może zawalczyć haha co to za porownanie wogole..... Salzburg ich zmiecie ,jak i reszta. Lech nie wyjdzie z grupy:stawka MAKSYMALNA pewnie nie wyjdzie :), to idź zastawić dom  , kurs żenada, więc raczej się nie opłaca. Śmieszą mnie to całe jechanie po Lechu, nie oddali strzału itd...żal d... ściska. Ja się cieszę z tego, że jesienią będzie co oglądać na Bułgarskiej, na co inne polskie drużyny muszą poczekać co najmniej rok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja powiem tylko tyle że skoro taki Shamrock Rovers przegrał z Juve dwa razy tylko 0-1 to tym bardziej Lech może zawalczyć haha co to za porownanie wogole..... Salzburg ich zmiecie ,jak i reszta. Lech nie wyjdzie z grupy:stawka MAKSYMALNA pewnie nie wyjdzie :), to idź zastawić dom  , kurs żenada, więc raczej się nie opłaca. Śmieszą mnie to całe jechanie po Lechu, nie oddali strzału itd...żal d... ściska. Ja się cieszę z tego, że jesienią będzie co oglądać na Bułgarskiej, na co inne polskie drużyny muszą poczekać co najmniej rok a mnie śmieszy, że po tak słabych spotkańiach jakie rozegrał mistrz Polski sa ludzi, których przypadkowy awans do LE cieszy. Jak będziemy się zadowalać takimi "sukcesami" to ja nie mam pytań. Nigdy nie osiągniemy LM z takim podejściem
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ja powiem tylko tyle że skoro taki Shamrock Rovers przegrał z Juve dwa razy tylko 0-1 to tym bardziej Lech może zawalczyć haha co to za porownanie wogole..... Salzburg ich zmiecie ,jak i reszta. Lech nie wyjdzie z grupy:stawka MAKSYMALNA pewnie nie wyjdzie :), to idź zastawić dom  , kurs żenada, więc raczej się nie opłaca. Śmieszą mnie to całe jechanie po Lechu, nie oddali strzału itd...żal d... ściska. Ja się cieszę z tego, że jesienią będzie co oglądać na Bułgarskiej, na co inne polskie drużyny muszą poczekać co najmniej rok Nikomu tu nic nie ściska  Ja bardzo się cieszę że Lech awansował, mimo że nie jest to LM to i tak mamy powody do zadowolenia. Może styl w jakim awansowali nie jest jakiś powalający ale kto na to dzisiaj zwraca uwagę ? raczej nikt ! i bardzo dobrze. Może jedynie ekspertów Kowalczyka i Tomaszewskiego będzie ściskać że nie wykrzyczą mordy w kamery (choć pewnie i tak to zrobią  ). Ale jak dla mnie lepsza LE na jesień niż kolejne zastanawianie się jak głęboki jest ten muł w którym babra się polska piłka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety ale na tak niskim poziomie jest polska piłka że nawet fuksiarski awans jednej drużyny do grupy LE to duży sukces
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Możliwe 2 komplety -> ponad 40 000 w Poznaniu  Marketingowo OK, 'trochę' zarobią. A co do tematu, dziś też gram Legię. Brak przedmeczowego zgrupowania, a w konsekwencji granie meczu zaraz po wyjściu z autokaru to błąd panowie włodarze  . Jak szukać oszczędności to nie tu ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie drużyna, która w meczu u siebie nie oddaje ani jednego celnego strzału na bramke nie powinna grać wyżej jak liga okręgowa. Po takim meczu to powinni opierdziel dostać w szatni a widze, że wielki zachwyt z powodu awansu. to oni tam grali na ilosc strzalow celnych czy o awans do nastepnej rundy? popraw mnie jesli sie nie znam  juz byla taka druzyna co byla najlepsza w ilosci rogow a przegrywala nie pamietacie? 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
wlasnie przykulalem sie na chate... Lech z Juve, ManC i Salzburgiem  gruuubo nonono... faktycznie 40 tys x2 powinno byc iziii no i mysle ze nawet x3 z Salzburgiem. Marketingowo Lech SUPERRR ale i Polsat wygral. Przeciez powinni znalezc sie kibice w polsce ktorzy chcieliby ogladac polska druzyne vs. Anglia/Wlochy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możliwe 2 komplety -> ponad 40 000 w Poznaniu  Marketingowo OK, 'trochę' zarobią. A co do tematu, dziś też gram Legię. Brak przedmeczowego zgrupowania, a w konsekwencji granie meczu zaraz po wyjściu z autokaru to błąd panowie włodarze  . Jak szukać oszczędności to nie tu ... Myslisz, ze Salzburg przyciągnie 40 tys? Szkoda, ze nie przyjezdza Juve lub City.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myśąłem że oni grają 6 meczy, czyli też rewanże
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myśąłem że oni grają 6 meczy, czyli też rewanże no bo graja 16 września, Juventus Turyn - Lech Poznań 30 września, Lech Poznań - FC Salzburg 21 października, Manchester City - Lech Poznań 4 listopada, Lech Poznań - Manchester City 1 grudnia, Lech Poznań - Juventus Turyn 16 grudnia, FC Salzburg - Lech Poznań
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest tylko po 1 spotkaniu, nie wiem na jakiej zasadzie wybieraja gospodarzy. Kicha,ze aby Salzburg zagra w Poznaniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki, to nie wiem o czym Marcin pisał 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Grają mecz i rewanż, więc do Poznania zawitają Juve, City i Salzburg.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to juz sam nie wiem, kiedys bylo inaczej chyba ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|