|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juve, City, Salzburg, Lech  maks 1pkt w grupie  No i po co takie gdybanie? Mogę się z Tobą założyć, że zdobędą więcej niż 1 pkt... To nie jest gdybanie tylko rzeczywistosc. Oczywiscie chciałbym aby Lech cos ugrał, no ale sory Juve i City poza zasięgiem, z Salzburgiem moze u siebie troszeczke pograją ale tez nie jestem przekonany. Kazdy ma prawo do własnego zdania i ja takowe wyraziłem. Nie musisz czytac moich postów jeżeli nie chcesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A lepiej chyba obejrzec mecze z Juve czy City po 0:6 w plecy niz kompromitacje z BATE Wczoraj ładnie w dupę na Dnipro, co ?  Boli ?  Wczoraj nie bardzo. Tydzien temu owszem
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
grupa E najłatwiejsza na moje oko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juve, City, Salzburg, Lech  maks 1pkt w grupie  tak samo jak pisales ze dnipro rozgromi lecha... zobaczymy jak bedzie,wszystko jest mozliwe jak juz sie przekonales zobacz gdzie sa twoi ulubieńcy to nie sa moi ulubiency. ale takie glupie gadanie ze zdobeda maks 1 punkt. mecze sie zaczynaja za 3 tygodnie, nie wiadomo kto bedzie wtedy w jakiej formie. zobacz sobie co pisaliscie przed pierwszym meczem z dnipro i co po nim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie piszcie o pogromach 0-6. Jak Juve grało ze słabym Shamrock Rovers czy Szturmem Graz to jakoś nie widziałem 6-0 tak samo City nie widziałem jakichś pogromów, Salzburg z kolei mocno odbiega od Juve czy City i odpadli z pucharów z jakimś Hapoelem czyli są jak najbardziej do pokonania co nie zmienia faktu że dla polskiego klubu każda grupa byłaby trudna, a ta to jest bardzo trudna.
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
|
|
|
Zysk Daje Ryzyko
|
|
Zysk Daje Ryzyko
kibicowsko fajne wyjazdy dla Lecha
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od 2 kolejki wszystkie trybuny będą dostępne.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
FC Daugava Daugavpils - Skonto FC (Ile padnie goli?) Więcej niż 2,5 jeszcze takie cosik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juve, City, Salzburg, Lech  maks 1pkt w grupie  No i po co takie gdybanie? Mogę się z Tobą założyć, że zdobędą więcej niż 1 pkt... To nie jest gdybanie tylko rzeczywistosc. Oczywiscie chciałbym aby Lech cos ugrał, no ale sory Juve i City poza zasięgiem, z Salzburgiem moze u siebie troszeczke pograją ale tez nie jestem przekonany. Kazdy ma prawo do własnego zdania i ja takowe wyraziłem. Nie musisz czytac moich postów jeżeli nie chcesz  a pamietasz groclin-city? wtedy tez byla taka 'rzeczywistosc' jak teraz. a jednak sie udalo. rozumiem zeby pisac ze bedzie ciezko itp ale takie pisanie ze maks 1pkt i ze taka jest rzeczywistosc to mi przypomina gadanie dzieciaka w podstawowce podczas rozmowy z kumplami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juve, City, Salzburg, Lech  maks 1pkt w grupie  tak samo jak pisales ze dnipro rozgromi lecha... zobaczymy jak bedzie,wszystko jest mozliwe jak juz sie przekonales zobacz gdzie sa twoi ulubieńcy to nie sa moi ulubiency. ale takie glupie gadanie ze zdobeda maks 1 punkt. mecze sie zaczynaja za 3 tygodnie, nie wiadomo kto bedzie wtedy w jakiej formie. zobacz sobie co pisaliscie przed pierwszym meczem z dnipro i co po nim  Dobrze, przed meczem z Dnipro byłem przekonany ze bedzie kleska, stało sie jednak inaczej. Z jednej strony dobrze, bo chociaz na jesien obejrze 6meczy w LE  . No ale trafili najgorzej jak mogli i nie oszukujmy sie. Owszem nie wiadomo jaka forma bedzie poszczególnych ekip za 3tygodnie, lecz wstepnie na dzien dzisiejszy bedac obiektynym mozna wysunac wnioski jak te mecze moga sie potoczyc. Dlatego napisałem ze dla mnie maks 1pkt na dzien dzisiejszy  .
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
druga liga litewska, tam gra kaunas na 16 meczy 16 wygranych: bramki 63:10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co wy się tak sracie, że taką niby trudną grupę trafili? Obojętnie kogo by trafili to i tak murowane ostatnie miejsce...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co wy się tak sracie, że taką niby trudną grupę trafili? Obojętnie kogo by trafili to i tak murowane ostatnie miejsce... jeszcze lepsze podejscie 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Co wy się tak sracie, że taką niby trudną grupę trafili? Obojętnie kogo by trafili to i tak murowane ostatnie miejsce... jeszcze lepsze podejscie  Ale jakby nie patrzeć to najbardziej trafne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co wy się tak sracie, że taką niby trudną grupę trafili? Obojętnie kogo by trafili to i tak murowane ostatnie miejsce... jeszcze lepsze podejscie  
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
nie ma co sie załamywać, fajne mecze się szykują, a jak będzie to się okaże, ważne, że graja z dobrymi rywalami, zdobędą trochę doświadczenia i bardziej ich to zmotywuje niż gdy graja z Kazachami, Azerami itp
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
Co wy się tak sracie, że taką niby trudną grupę trafili? Obojętnie kogo by trafili to i tak murowane ostatnie miejsce... w murowanej piwnicy tańcowali zbójnicy 
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
wg. mnie Salzburg jak najbardziej w zasięgu i z szansami na 4 punkty...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie bede sie tutaj z nikim kłócił i sprzeczał bo nie ma najmniejszego sensu. Wyraziłem swoje zdanie na temat losowania i przeciwników i tyle. Nie było to jakos prowokacyjne tylko poprostu teoretycznie i realistycznie podeszłem do przeciwników jakich ma Lech i tyle. Huge 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|