|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiśnia co za gęba 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Gvizdek na fotce to jest Wisnia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spokojnie w 90 minucie jakiś karny plus pośredni za długie przetrzymywanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zal jak widze ta legia, te same zapowiedzi, te same nadzieje przed kazdym sezonem, pąpowanie balonika, pseduo transfery, za kazdym razem to samo, dno dno dno, jak widze slowo Legia rwie mnie na wymioty, kiedy skonczy sie ta farsa z Legia, ktora co ropku daje dupy i jest ligowym sredniakiem na poziomie Jagielloni, Slaska czy Widzewa niestety czasy swietnosci tej "super hiper" druzyny dawno sie skoczyly i nie wiem ile ITI musi wpakowac w nia kasy zeby cos wkoncu ruszylo, dla mnie to banda kopaczy zarabiajacych krocie, pytam sie za co? chyba za zel na łbie, taki kopacz powinien miec niska podstawe i zapierd.... na premie za zwyciestw aa nie odwtronie ale to juz durna polityka klubow pilkarskich, skonczmy juz z ta pseudoLegia!!! szkoda tych kibicow i tegol stadionu, ci kopacze nie sa godni grac na takim obiekcie, a juz nie wiem dlaczego i po co jest chodzic na takie gowno jakim jest gra Legii...  obym doczekał czasów aż gowniarze spadną. na sama mysl o l... robi sie niedobrze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mówili już, ile głów na stadionie w Wawie? ale co? poleci po meczu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zal jak widze ta legia, te same zapowiedzi, te same nadzieje przed kazdym sezonem, pąpowanie balonika, pseduo transfery, za kazdym razem to samo, dno dno dno, jak widze slowo Legia rwie mnie na wymioty, kiedy skonczy sie ta farsa z Legia, ktora co ropku daje dupy i jest ligowym sredniakiem na poziomie Jagielloni, Slaska czy Widzewa niestety czasy swietnosci tej "super hiper" druzyny dawno sie skoczyly i nie wiem ile ITI musi wpakowac w nia kasy zeby cos wkoncu ruszylo, dla mnie to banda kopaczy zarabiajacych krocie, pytam sie za co? chyba za zel na łbie, taki kopacz powinien miec niska podstawe i zapierd.... na premie za zwyciestw aa nie odwtronie ale to juz durna polityka klubow pilkarskich, skonczmy juz z ta pseudoLegia!!! szkoda tych kibicow i tegol stadionu, ci kopacze nie sa godni grac na takim obiekcie, a juz nie wiem dlaczego i po co jest chodzic na takie gowno jakim jest gra Legii... No ponoc jakis klub dla Zewlakowa taka umowe zaproponowal,ale kolega niechcial i poszedl do Belchatowa.dzisiaj ma swoj dzien.....ale swiadczy to o podejsciu pilkarzy,lepiej troche mniej ale bez zapier......
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zal jak widze ta legia, te same zapowiedzi, te same nadzieje przed kazdym sezonem, pąpowanie balonika, pseduo transfery, za kazdym razem to samo, dno dno dno, jak widze slowo Legia rwie mnie na wymioty, kiedy skonczy sie ta farsa z Legia, ktora co ropku daje dupy i jest ligowym sredniakiem na poziomie Jagielloni, Slaska czy Widzewa niestety czasy swietnosci tej "super hiper" druzyny dawno sie skoczyly i nie wiem ile ITI musi wpakowac w nia kasy zeby cos wkoncu ruszylo, dla mnie to banda kopaczy zarabiajacych krocie, pytam sie za co? chyba za zel na łbie, taki kopacz powinien miec niska podstawe i zapierd.... na premie za zwyciestw aa nie odwtronie ale to juz durna polityka klubow pilkarskich, skonczmy juz z ta pseudoLegia!!! szkoda tych kibicow i tegol stadionu, ci kopacze nie sa godni grac na takim obiekcie, a juz nie wiem dlaczego i po co jest chodzic na takie gowno jakim jest gra Legii...  obym doczekał czasów aż gowniarze spadną. na sama mysl o l... robi sie niedobrze. mam nadzieje ze doczekam tych czasow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Inter ale piasek graja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia piach, Inter piach, Baya piach Faworyci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skorzinio tylko wargi zagryza
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Wiśnia co za gęba  hehe dobre tak na prawde bedzie ; p najtwardszy obronca ligii 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Wiśnia co za gęba  Wiśnia dostawał kuraki w Zabrzu za "piłkarza meczu"  Ojro na pewno potwierdzi. "Twardy" gracz z niego był, bo przecież nie piłkarz...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko kibice Legii zasluguja na ten stadion kopacze nie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taki doping, taki stadion...i taki piach na tym boisku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jest właśnie polityka "najlepszych" polskich ekip. Legia kupuje tylko takich by mieli efektowne nazwisko, zamiast zostawić to wypożycza takiego gracza jak Kosecki a ten szarpie w LKS ile może by się pokazać. Myślę ze Młoda Legia by więcej pokazała jak te pokraki haha
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
BTS @2,10 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Mówili już, ile głów na stadionie w Wawie? ale co? poleci po meczu? Widzów ogląda to mierne widowisko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko kibice Legii zasluguja na ten stadion kopacze nie kopacze na agrykole
|
|