|
|
old hand
|
|
old hand
Jezeli zlecilem wypłate w niedziele na MB to kiedy sie jej moge spodziewać?
Nigdy nie grałem w tym buku, ale z tego co widze powyzej, to pewnie za dlugo nie pogram ze wzgledu na limity.
W kazdym badz razie gra ktos tam jeszcze u nich i nie bedzie z wyplata zadnych problemów?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś jak grałem w Fonbet, to w trakcie dnia na MB wypłacili mi w ciągu 15 minut - bez żadnych weryfikacji itd. Podejrzewam, że jeżeli jeszcze nie dostałeś kasy, to przed ok. 14 powinieneś mieć ją u siebie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eng. 10 games. Home teams - Away teams will be win in 3 or more
o co chodzi w tym zakładzie? grał ktoś juz coś takiego. Można to grac tylko w ligacha angielskie, wloskiej, hiszp, francuskiej i niemieckiej.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
pewnie za dlugo nie pogram ze wzgledu na limity Limitują zwykle po pierwszej wypłacie. Widocznie sprawdzają wtedy konto bardziej i widzą że ktoś robi na nich pieniądze... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Orientuje sie ktos czy zamierzaja wprowadzic polska walute? Strona po polskiemu juz jest, a pln'ow nie ma. Za to sa inne ruskopodobne - m.in ukrainskie i kazachskie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pytanie czy od nich można wypłacić tylko na MB czy wypłacał ktoś na kartę bądź konto bankowe. Pytam gdyż mimo, że widzę taką opcje to jest ona tj nie aktywna. Konto zostało założone niecały tydzień temu(wpłata karta) a odnośnie wypłaty na karte mam komunikat: "Nie ma możliwości aby wypłacić bezpośrednio do twojej karty kredytowej. Zamiast tego proszę wykorzystać Przekaz bankowy i użyj koordynatów konta bankowego do którego została wydana karta. "
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odnośnie wypłat na kartę kredytową to: MASTERCARD- żaden buk nie wypłaci na tę kartę VISA- można wypłacać
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
gembol - wplata była VISA i na nią chce tez wypłacić ale nie mogę, pytanie dlaczego? Czy muszę przejść jakąś weryfikacje czy to coś innego? Co w tym momecie najlepiej zrobić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, jak wyplacic stad kase? najlepeiej na karte, jak sie nie da to moneybookers lub przelew. Robie wg instrukcji ale nie laduje sie strona.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra, poszlo, ciekawe ile to potrwa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i kicha, chcialem wyplacic na moneybookers to mi napisali, zebym uzyl do wyplaty tej samej karty z ktorej wplacalem, chcialbym tak zrobic, dla mnie nawet wygodniej ale oni nie maja takiej opcji. Jesli ktos przez to przechodzil, prosze o rade.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i kicha, chcialem wyplacic na moneybookers to mi napisali, zebym uzyl do wyplaty tej samej karty z ktorej wplacalem, chcialbym tak zrobic, dla mnie nawet wygodniej ale oni nie maja takiej opcji. Jesli ktos przez to przechodzil, prosze o rade. zrobilem tak,moze sie komus przyda to wklejam: * Make a withdrawal: In order to withdraw funds please make a request (My account >>> Requests >>> New request >>> Make a withdrawal Bank Wire transfer ) Please fill in all the fields in Request page * Execution time: 3 banking days from the moment of request * Minimal amount: 200 USD (or equal in your currency) * Transfer Charge: 21 €. Please notice that bank transfers are executed with double convertation of currency: your currency at Fonbet - US Dollars (according to Russia Central Bank exchange rate) and US Dollars - your currency in your bank (your bank exchange rate). In this case it is possible that withdrawed amount and amount refunded to your bank may be slightly different.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3.09 wpłacałem pieniądze do fonbetu, policzyli mi euro po kursie 4,05. Wczoraj wypłaciłem część środków i policzyli po kursie 3,82. Skąd taka rozbieżność na przestrzeni 2 dni? Czy fonbet robi 'podwójne przewalutowanie' tak jak to jest bodajże w gamebookers?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy miał ktoś problemy z tym bukiem? Na przestrzeni 4-5 miesięcy współpraca przebiegała wzorowo, ostatnio jednak podejrzanie 'zniknęła' mi opcja wypłaty przez moneybookers (dostępne tylko przez przelew bankowy). Na moje pytania support odpowiada jakby nie wiedział o co chodzi, wklejając mi instrukcje wypłat przez mb. Co ciekawe problem ten pojawił się w tym samym czasie co fakt, iż konto zostało zlimitowane do kilku euro na beta... Kwota na koncie zebrała się ładna, stąd po prostu nie chciałbym narażać swojego konta bankowego na takie ryzyko (wiadomo Kapica i jego ekipa  ... ). Po drugie na stronie jest informacja, że przy przelewaniu na konto dochodzi do utraty sporej części kasy przez przewalutowania (z EUR -> USD -> PLN). Ktoś miał taką sytuację albo ma jakiś pomysł jak to rozwiązać? Bo na pomoc z supportu niestety liczyć nie mogę...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zrób moze minimalny depozyt przez mb. Może to uaktywni ponownie kanał wypłaty. Odnosnie kapicy i jego ekipy, chyba przeceniasz ich rozeznanie w biznesie. Sprawdzac to oni będą bwiny expekty i inne tobety. Fonbet to dla 90% graczy egzotyka, a co dopiero dla nich
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też wpadłem na pomysł ponownego depozytu, niestety nie pomogło, ale dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Ile sie czeka na wyplate na moneybookers? Zlecilem wczoraj wieczorem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś było nawet do 30 minut w ciągu dnia , zazwyczaj bardzo szybko . Warto zawsze napisać maila z konta do ich obsługi.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
wyslalem maila na [email protected] ale z tego co czytam to z supportem mailowym u nich fatalnie wiec pozostaje czekac :-(
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie , na ten adres nie pisz bo nie ma odzewu , w koncie masz zakładke żeby wysłać email , odpisują po 20 minutach
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|