|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
amatorstwo pod wodza "wiecznie drugi" trenera Z drugiej strony - jaki przykład dał Griszczuk, który jeszcze przed wyjazdem do Portugalii zwolnił z pracy w sztabie szkoleniowym swojego asystenta Pawła Turkiewicza, aby ten mógł się przygotowywać do sezonu z Polpharmą Starogard? Jeśli Turkiewicz był Griszczukowi zbędny, to po co w ogóle pracował z kadrą? Jeśli był potrzebny, to dlaczego - do cholery! - selekcjoner dał mu wolne przed najważniejszymi meczami? I jakie wrażenie musiało to zrobić na zawodnikach
Reprezentanci Polski - większość jej zawodników - jest mentalnie niedojrzała. Świadczy o tym przypadek Adama Hrycaniuka z meczu Antwerpii - na pierwszy rzut oka nieistotny i wyolbrzymiony, ale moim zdaniem istotny. Zmiennik Marcina Gortata tuż po wejściu na boisku w podkoszowym zamieszaniu zgubił soczewkę i musiał zejść z boiska. Po chwili okazało się, że zapasowe zostawił w hotelu..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
amatorstwo pod wodza "wiecznie drugi" trenera Z drugiej strony - jaki przykład dał Griszczuk, który jeszcze przed wyjazdem do Portugalii zwolnił z pracy w sztabie szkoleniowym swojego asystenta Pawła Turkiewicza, aby ten mógł się przygotowywać do sezonu z Polpharmą Starogard? Jeśli Turkiewicz był Griszczukowi zbędny, to po co w ogóle pracował z kadrą? Jeśli był potrzebny, to dlaczego - do cholery! - selekcjoner dał mu wolne przed najważniejszymi meczami? I jakie wrażenie musiało to zrobić na zawodnikach
Reprezentanci Polski - większość jej zawodników - jest mentalnie niedojrzała. Świadczy o tym przypadek Adama Hrycaniuka z meczu Antwerpii - na pierwszy rzut oka nieistotny i wyolbrzymiony, ale moim zdaniem istotny. Zmiennik Marcina Gortata tuż po wejściu na boisku w podkoszowym zamieszaniu zgubił soczewkę i musiał zejść z boiska. Po chwili okazało się, że zapasowe zostawił w hotelu.. nie ma o czym mowic, brak słówi szkoda czasu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj miałem zagrać w milenium taki kupon :
USA - Słowenia - 1 Grecja - Portoryko - 1 Białoruś - Serbia (siatka) - 2 Jordania (-5,5) - Angola - 1
zapomniałem jednak,że milenium do 15 pojechałem szybko do sts i o 15:28 zdążyłem wysłać kupon
nie patrzyłem kto jest na pierwszej pozycji myślałem,że tak jak w milenium będzie Jordania a,że kurs taki sam na 1 i 2 więc ako się zgadzało. PO meczu Jordani załamany pojechałem z żoną i znajomymi do kina na Incepcje ( świetny film). Dzisiaj rano do żony mówię czy wyrzuciła kupony? Powiedziała,że jeszcze nie. Gdy wyciągała z torebki,chciałem je zobaczyć ostatni raz i ku mojemu zdziwieniu tam było odwrotnie
Angola (+5,5) - Jordania - 1
Żona mówi,że chciała kupony już wyrzucić w kinie.Teraz chce nagrodę pieniężną hehe. Zagrane było za sporą sumkę więc radość jest wielka hehe.
Czy spotkało was coś podobnego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
USA - Słowenia - 1 Grecja - Portoryko - 1 Białoruś - Serbia (siatka) - 2 Jordania (-5,5) - Angola - 1
zapomniałem jednak,że milenium do 15 pojechałem szybko do sts i o 15:28 zdążyłem wysłać kupon
nie patrzyłem kto jest na pierwszej pozycji myślałem,że tak jak w milenium będzie Jordania a,że kurs taki sam na 1 i 2 więc ako się zgadzało. PO meczu Jordani załamany pojechałem z żoną i znajomymi do kina na Incepcje ( świetny film). Dzisiaj rano do żony mówię czy wyrzuciła kupony? Powiedziała,że jeszcze nie. Gdy wyciągała z torebki,chciałem je zobaczyć ostatni raz i ku mojemu zdziwieniu tam było odwrotnie
Żona mówi,że chciała kupony już wyrzucić w kinie.Teraz chce nagrodę pieniężną hehe. Zagrane było za sporą sumkę więc radość jest wielka hehe.
Czy spotkało was coś podobnego. jaki z tego morał? nie dawaj żonie kuponów bo mozesz sie z nimi przedwczesnie pożegnać 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co sadzicie o meczu na 15:30 Cro - Sło ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja widze to tak
Kechrid z tunezji +11.5 pts
gra w meczu 32.5 minuty do tej pory zdobyl 24 pts, lecz tunesie grala z mocnymi rywalami brazylia i slowenia...
oraz
Daghles z Jordanii +8.5
srednio spedzil na parkiecie 34 minuty oddal 24 rzuty z gry , jesli poprawi skutecznosc to jego srednia wzrosnie z 7.5 pts do...?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy spotkało was coś podobnego. No to z fartem i to podwójnym gratulacje  twój Anioł Stróż czuwa 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam
potrzebuje linka do liv-a z statystykami poszeghólnych graczy?? nie moge znalesc tego na oficjalnej stronie...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ok juz mam 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Serbowie szybki odjazd  -12,5 do przerwy @ 1,75 :Boks:
|
|
|
|
|
member
|
|
member
podajcie linka prosze z liczba pkt wszystkich graczy bo to ważne dla mnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fiba.com i tam już sobie poradzisz  Trzeba się zarejestrować.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Słowenia po 1q -2.. Dawać 2q 
|
|