witam, ogladal ktos wczoraj ten hit lata w bydgoszczy na tvp2? potrzebuje nazwy ostatniej piosenki jaka spiewala Sophie Ellis-Bextor. Jesli sie ktos orientuje co to za piosenka bylbym wdzieczny za pomoc.
witam, ogladal ktos wczoraj ten hit lata w bydgoszczy na tvp2? potrzebuje nazwy ostatniej piosenki jaka spiewala Sophie Ellis-Bextor. Jesli sie ktos orientuje co to za piosenka bylbym wdzieczny za pomoc.
Lecę autem z instalacją gazową w okolice Wenecji (przez Niemcy, Austrię). Jak to wygląda z dostępnością LPG na stacjach? Trzeba jakoś specjalnie planować podróż? Należy przejmować się przejściówkami? Do tej pory jeździłem na benzynie..
Lecę autem z instalacją gazową w okolice Wenecji (przez Niemcy, Austrię). Jak to wygląda z dostępnością LPG na stacjach? Trzeba jakoś specjalnie planować podróż? Należy przejmować się przejściówkami? Do tej pory jeździłem na benzynie..
Pomoge tylko w kwesti przejsciówki, tylko jako ze jezdzilem do Holandii to wiem ze w Niemczech maja inne koncowki i potrzebujesz przejsciowki co do Austrii to nie wiem ale to chyba jest uniwersalna na zachod bo taka sama mieli w Holandii, a co do reszty nie stety nie pomoge
Witam. Studiuje dziennikarstwo i komunikacje spol. w KrK.Jestem po 2 roku.Ale aby go zaliczyc musze miec zaliczone praktyki za I i II rok a na dzien dzisiejszy nie mam zadnych:(.Jest ktos w stanie mi pomoc?? Moze pracuje ktos w jakiejs gazecie albo na portalu ktory moze mi podbic ze zaliczylem u nich praktyki. Musze to do konca wrzesnia zalatwic. Oczywiscie wynagrodze finansowo osobe ktora pomoze mi rozwiazac moj problem.Prosze o pomoc i kontakt w razie checi pomocy. Z gory dziekuje i pozdrawiam;)
zrobione powodzenia załóż tymczasowo osobny temat w dziale To i Owo, tak jak inni potrzebujący podobnej pomocy, to więcej głosów zbierzesz... tutaj to jest troszkę mało widoczne
Witam Poszukuje transportu.... chodzi o transport ciezarowy, Kamienna Gora - Dolny Slask do Luton. Chcialbym wynajac cala powierzchnie ladunkowa. Jesli ktos zna jakas godna i niedroga firme prosze o kontakt. Podziekowal;)
Mam nadzieję, że nie łamię regulaminu forum, zwracając się do forumowiczów o pomoc. Poszukuję osoby dysponującą wolnym czasem i chęcią pomocy mojej skromniej osobie w wypełnianiu skryptu obliczającego Yield. Do rzeczy. Od 17 września br. testuję program wspomagający typowanie. Muszę przyznać, że wyniki jak do tej pory są bardzo dobre. Sam jestem zaskoczony skutecznością programu. Chcę sprawdzić program w dłuższym okresie czasu, dlatego też, proszę o pomoc osobę która chciałaby do końca roku wypełniać skrypt. Typów czasami jest zbyt dużo, bym to wszystko ogarnoł sam. W tym miejscu, chcę powiedzieć, że nie promuję nikogo ani niczego. Nie biorę za to żadnych pieniędzy. Jeżeli w dłuższym okresie, program okaże się na tyle dobry jak do tej pory, wszystko z czasem wyjaśnię. Wszelkie zapytania, śledzenie wyników, informacje i dowody pod adresem: ...no właśnie...chyba na pw... skoro nie można podać adresu: www.
czy ktos pracuje w BlackRedWhite/ma znajomego tam/ ma dojscia ? Potrzebuje paczki z akcesorami do montazu mebla tongue /ponawiam
i dodatkowo: ktos moze mi pokazac aukcje allegro z kablem ktory moglbym wykorzystac do przedluzenia zasiegu glosnikow ? chodzi mi o taki kabelek ktory wpinam w zatrzaski w wieży i ktory wpinam do glosnikow i smiga
i dodatkowo: ktos moze mi pokazac aukcje allegro z kablem ktory moglbym wykorzystac do przedluzenia zasiegu glosnikow ? chodzi mi o taki kabelek ktory wpinam w zatrzaski w wieży i ktory wpinam do glosnikow i smiga