|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a może lepszy typ to- penney over 23,5? nie mam zwyczaju grac takich zakladow wiec nie podpowiem  moim zdaniem lepiej kostka porzucac niz probowac zarabiac na takim czymsnie no pewnie, lepiej pograć u-16 kobiet.. yyy... dziewczynek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a może lepszy typ to- penney over 23,5? nie mam zwyczaju grac takich zakladow wiec nie podpowiem  moim zdaniem lepiej kostka porzucac niz probowac zarabiac na takim czymsnie no pewnie, lepiej pograć u-16 kobiet.. yyy... dziewczynek  zebys wiedział 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tzn. wiesz kazdy mierzy swoja miara, tobie pewniejsze i bardziej dochodowe jest ilosc pkt w mecz, grasz to i tyle, dla mnie mlodziezowka jest ok. nie narzekam, wrecz przeciwnie, nie wierzysz to popytaj tych co brali typy ode mnie np. Arturos8. Nie ma sensu sie sprzeczac o pierdoly, kazdy gra to co uwaza za stosownei bardziej dochodowe, Tobie jest to ilosc pkt, dla mnie mlodziezowka, nie ma o czym dyskutowac. Pozdrawiam i milego dnia, no i oczywiscie udanych dochodowych typów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co Panowie gracie?? Polak sędziuje w NZ
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co Panowie gracie?? Polak sędziuje w NZ tzn. ze wynik znany przed meczem 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Pograłem over za 10tys. W końcu jak wygram to wygram, a jak wtopa to Finanz zobowiązał się zwrócić Poważniej dałem spokój z tym meczem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grecja - Kebaby under jak w masło dzisiaj ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pograłem over za 10tys. W końcu jak wygram to wygram, a jak wtopa to Finanz zobowiązał się zwrócić Poważniej dałem spokój z tym meczem. i to bez żadnego ale  ale tak miedzy wierszem to czuje ze sobie porzucaja az miło ale... równiez nie zagralem tego 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Zobaczymy, tymczasem uciekam.
Powodzenia panowie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tzn. wiesz kazdy mierzy swoja miara, tobie pewniejsze i bardziej dochodowe jest ilosc pkt w mecz, grasz to i tyle, dla mnie mlodziezowka jest ok. nie narzekam, wrecz przeciwnie, nie wierzysz to popytaj tych co brali typy ode mnie np. Arturos8. Nie ma sensu sie sprzeczac o pierdoly, kazdy gra to co uwaza za stosownei bardziej dochodowe, Tobie jest to ilosc pkt, dla mnie mlodziezowka, nie ma o czym dyskutowac. Pozdrawiam i milego dnia, no i oczywiscie udanych dochodowych typów  Tak czytam tą dyskusję Panowie i czuję się wręcz w obowiązku potwierdzić słowa Finanza  Typy brałem , grałem i jestem do przodu  i dalej jeśli można to chętnie będę korzystał z dobrych rad Finanza w dziale koszykówka tak jak myślę wielu z nas . Pozdrawiam i Trafionych przez Duże T typów wszystkim życzę . 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monya i Penney 0 punktow overy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monya i Penney 0 punktow overy  a o to juz mecz skonczony czy grales na 1 kwarte  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tzn. wiesz kazdy mierzy swoja miara, tobie pewniejsze i bardziej dochodowe jest ilosc pkt w mecz, grasz to i tyle, dla mnie mlodziezowka jest ok. nie narzekam, wrecz przeciwnie, nie wierzysz to popytaj tych co brali typy ode mnie np. Arturos8. Nie ma sensu sie sprzeczac o pierdoly, kazdy gra to co uwaza za stosownei bardziej dochodowe, Tobie jest to ilosc pkt, dla mnie mlodziezowka, nie ma o czym dyskutowac. Pozdrawiam i milego dnia, no i oczywiscie udanych dochodowych typów  Tak czytam tą dyskusję Panowie i czuję się wręcz w obowiązku potwierdzić słowa Finanza  Typy brałem , grałem i jestem do przodu  i dalej jeśli można to chętnie będę korzystał z dobrych rad Finanza w dziale koszykówka tak jak myślę wielu z nas . Pozdrawiam i Trafionych przez Duże T typów wszystkim życzę .  1. napisałem 8 słów więc dyskusja trudno to nazwać 2. dobrych rad Finanza w dziale koszykówka w dziale koszykówka to ja chyba jeszcze ani jednej analizy nie widziałem 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Sborna odjeżdzać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tzn. wiesz kazdy mierzy swoja miara, tobie pewniejsze i bardziej dochodowe jest ilosc pkt w mecz, grasz to i tyle, dla mnie mlodziezowka jest ok. nie narzekam, wrecz przeciwnie, nie wierzysz to popytaj tych co brali typy ode mnie np. Arturos8. Nie ma sensu sie sprzeczac o pierdoly, kazdy gra to co uwaza za stosownei bardziej dochodowe, Tobie jest to ilosc pkt, dla mnie mlodziezowka, nie ma o czym dyskutowac. Pozdrawiam i milego dnia, no i oczywiscie udanych dochodowych typów  Tak czytam tą dyskusję Panowie i czuję się wręcz w obowiązku potwierdzić słowa Finanza  Typy brałem , grałem i jestem do przodu  i dalej jeśli można to chętnie będę korzystał z dobrych rad Finanza w dziale koszykówka tak jak myślę wielu z nas . Pozdrawiam i Trafionych przez Duże T typów wszystkim życzę .  1. napisałem 8 słów więc dyskusja trudno to nazwać 2. dobrych rad Finanza w dziale koszykówka w dziale koszykówka to ja chyba jeszcze ani jednej analizy nie widziałem  i nie zobaczysz 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wybrzeze trzymac -19 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiem, bo analizę to trzeba umieć napisać, mieć jakieś argumenty, nie wystarczy napisać, ze "ktoś wygrał z tamtymi tyloma, tamci są słabi a ci wydają mi się dobrzy"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wybrzeze trzymac -19  mogą nie wygrać 20stoma rodacy Drogby.. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
etam Big Ben czepiasz sie  . jasnym jest ze chodzi o to zeby ruscy nie wygrali 20 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|