|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sorry ale pomieszalem troche. Prawde mowiac juz zapomnialem co tam sie dzialo  Film jak dla mnie po obejrzeniu sie podobal, cos innego. Dlatego tak go ocenilem 10/10. Co nieco sobie juz przypomnialem  Fakt, nie chcial bym zoabczyc takiego samego rezyserstwa w innym filmie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzial ktos "Niezniszczalnych" ?
koniecznie do obejrzenia w kinie, czy na kompie wystarczy ? bo widze, ze dvdscr juz sa
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
ktoś wie kiedy będzie nowy sezon OTH ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktoś wie kiedy będzie nowy sezon OTH ? 14/Sep/10 Season 8, Episode 1
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
dzięki bo na tv.com nie było info jeszcze w czwartek...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
koniecznie do obejrzenia w kinie, czy na kompie wystarczy ? bo widze, ze dvdscr juz sa czy koniecznie w kinie to nie wiem... ogólna rozpierducha, efekty jakieś tam są ale nic powalającego na tyle żebyś musiał iść do kina... wystarczy moim zdaniem dobra kopia...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
koniecznie do obejrzenia w kinie, czy na kompie wystarczy ? bo widze, ze dvdscr juz sa czy koniecznie w kinie to nie wiem... ogólna rozpierducha, efekty jakieś tam są ale nic powalającego na tyle żebyś musiał iść do kina... wystarczy moim zdaniem dobra kopia... ok, dzieki  w takim razie chyba obejrze w domu... dzięki bo na tv.com nie było info jeszcze w czwartek... imdb.com chyba lepsze do info o serialach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piecia ja korzystam ze strony http://epguides.com/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Death note ten film a wlasciwie dwie jego czesci ogladalem z 2 lata temu , akurat dzis sobie o nim przypomnialem i obejrzalem jeszcze raz:) film jak dla mnie rewelka mimo ze nie przepadam za azjatyckim kinem
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
INHALE (2010) [ Linked Image] Dobry i ciekawy film o facecie starającym się ratować swoją córkę i szukającym dla niej płuca do przeszczepu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Expendables 3/10Nie wiem skąd oceny rzędu >7.3 dla tego filmu, obsada iście gwiazdorska, budżet ogromny - całość - przeciętna. Akcja co prawda jest szybka jednak fabuła, a zwłaszcza dialogi - są na bardzo mizernym poziomie (szczególnie scena w Kosciele - Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stalone - wtf ? Co to miało być - bardziej naturalna jest Bożena Dykiel w reklamach płynu do zmywania  ) Ogólnie bardzo się zawiodłem. Nie polecam.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sierota (2009)
Moja ocena 8/10 - Ciekawy film jak z życia wzięty, dramat psychologiczny coś w tym rodzaju.Ja osobiście polecam.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Czarny Łabędź [ filmweb.pl] Czy ktoś ma dojście do tego? Grają tam 3 konkretne laski. Natalka, łajona i.... Mila z szalonych lat 70tych 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czarny Łabędź [ filmweb.pl] Czy ktoś ma dojście do tego? Grają tam 3 konkretne laski. Natalka, łajona i.... Mila z szalonych lat 70tych  moze byc dobre ale premiera dopiero w grudniu w USA, we wrzesniu zostanie pokazany tylko na jakims festivalu w Kanadzie i tyle...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a bedzie tez na festivaly w Wenecji mozes sie tam wybrac 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Też czekam na ten film, ale nie przesadzaj. Przecież dzisiaj dopiero światowa premiera  Póki co na półkach internetowych wypożyczalni pojawiły się m.in. Robin Hood i ta sieczka ze Stalowym Sylwkiem. "Niezniszczalni" albo jakoś tak.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
koniecznie do obejrzenia w kinie, czy na kompie wystarczy ? bo widze, ze dvdscr juz sa czy koniecznie w kinie to nie wiem... ogólna rozpierducha, efekty jakieś tam są ale nic powalającego na tyle żebyś musiał iść do kina... wystarczy moim zdaniem dobra kopia... dla wychowanych na Rambo i Comando film "Niezniszczalni" to pozycja obowiązkowa....reszta nigdy tego nie pojmie.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Tak teraz patrzę na recenzje tego filmu na amerykańskich stronach i... są one... jakby to napisać.
Od umiarkowanego zachwytu do pełnego zachwytu. Gdzieś tak mieszczą się w tej skali.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Mam na myśli oczywiście Black Swan 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
koniecznie do obejrzenia w kinie, czy na kompie wystarczy ? bo widze, ze dvdscr juz sa czy koniecznie w kinie to nie wiem... ogólna rozpierducha, efekty jakieś tam są ale nic powalającego na tyle żebyś musiał iść do kina... wystarczy moim zdaniem dobra kopia... dla wychowanych na Rambo i Comando film "Niezniszczalni" to pozycja obowiązkowa....reszta nigdy tego nie pojmie.  dobrze że spojrzałem ze ten film w GW tylko do dziś. Bo bym w kinie nie obejrzał.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|