|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
p.s. bardzo to zabawne - najpierw wszyscy przeciwko Lisickiej w pierwszej rundzie, wygrała gładko to dziś parcie na nią, że niby taki dog  widział ktoś Zvonkę z Kucową? Ona dziś zje Lisicką w godzinę nie ma parcia na Lisicka, 2-3 osoby moze zagraly w tym jedna +5.5, a widziales Lisicka bo jakis punkt odniesienia musisz miec do Very ? jak bedzie jej serwis siedzial to Zvona bedzie miala problem, a juz po takim kursie to grac ... ( zeby nie bylo trzymam kciuki za Vere bo to jedna z moich ulubienic )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oby zjadla i nie zmeczyla sie Vera bo jakis polfinal moze czeka  ale kursIK malutenki
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Schwank - młodszy, pokonał Ginepriego czyli forma jest niezła, Clement 5-setowka - ciezko sie zregenerowac dla 33-latka K. Bondarenko - zaimponowala z Na Li, zwyżka formy juz w New Haven widoczna - bliski mecz z Demi; Cibulkova nic specjalnego ostatnio Schnyder - gładko przeszla 1za runde, lepsze przygotowania do hard'u, MJMS gdyby nie słaba przeciwniczka, to prawdopodobnie poleciałaby juz w 1szej rundzie - po Wimbledonie praktycznie zero hard'u Arvidsson - wydaje mi sie, ze duzo bardziej na hard przystosowana, Dulgheru raczej typowo na clay (chociaz bardzo lubie ta zawodniczke, to wydaje mi sie, ze odpadnie) K. Anderson - Bellucci raz, ze forma srednia, a dwa, ze tutaj na szybkim hardzie mocny serwis Andersona powinien dac rade. Bellucci ostatnio wtopa z Lacko... nic specjalnego obecnie tak w telegraficznym skrocie.. czy moze sie ktos ustosunkowac? thx 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moja peffka: CARSTEN Pilka  na pelnejjj kopanej kurrr... Miałem atakować mocniej ale jak Ojro to gra to  .. co to za spotkanie? bo niemoge odszukac ;[
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Schwank - młodszy, pokonał Ginepriego czyli forma jest niezła, Clement 5-setowka - ciezko sie zregenerowac dla 33-latka K. Bondarenko - zaimponowala z Na Li, zwyżka formy juz w New Haven widoczna - bliski mecz z Demi; Cibulkova nic specjalnego ostatnio Schnyder - gładko przeszla 1za runde, lepsze przygotowania do hard'u, MJMS gdyby nie słaba przeciwniczka, to prawdopodobnie poleciałaby juz w 1szej rundzie - po Wimbledonie praktycznie zero hard'u Arvidsson - wydaje mi sie, ze duzo bardziej na hard przystosowana, Dulgheru raczej typowo na clay (chociaz bardzo lubie ta zawodniczke, to wydaje mi sie, ze odpadnie) K. Anderson - Bellucci raz, ze forma srednia, a dwa, ze tutaj na szybkim hardzie mocny serwis Andersona powinien dac rade. Bellucci ostatnio wtopa z Lacko... nic specjalnego obecnie tak w telegraficznym skrocie.. czy moze sie ktos ustosunkowac? thx   100% dokladnie tych meczy mam zagrane na 2 kuponach, trafiles co do jednego, niesamowite  wiec nic nie dodaje ani nie ujmuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Schwank - młodszy, pokonał Ginepriego czyli forma jest niezła, Clement 5-setowka - ciezko sie zregenerowac dla 33-latka K. Bondarenko - zaimponowala z Na Li, zwyżka formy juz w New Haven widoczna - bliski mecz z Demi; Cibulkova nic specjalnego ostatnio Schnyder - gładko przeszla 1za runde, lepsze przygotowania do hard'u, MJMS gdyby nie słaba przeciwniczka, to prawdopodobnie poleciałaby juz w 1szej rundzie - po Wimbledonie praktycznie zero hard'u Arvidsson - wydaje mi sie, ze duzo bardziej na hard przystosowana, Dulgheru raczej typowo na clay (chociaz bardzo lubie ta zawodniczke, to wydaje mi sie, ze odpadnie) K. Anderson - Bellucci raz, ze forma srednia, a dwa, ze tutaj na szybkim hardzie mocny serwis Andersona powinien dac rade. Bellucci ostatnio wtopa z Lacko... nic specjalnego obecnie tak w telegraficznym skrocie.. czy moze sie ktos ustosunkowac? thx  ja z tych spotkan pobieram chyba K. Bondarenko
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Platini - dziś Polansky i Gasquet 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Schwank - młodszy, pokonał Ginepriego czyli forma jest niezła, Clement 5-setowka - ciezko sie zregenerowac dla 33-latka K. Bondarenko - zaimponowala z Na Li, zwyżka formy juz w New Haven widoczna - bliski mecz z Demi; Cibulkova nic specjalnego ostatnio Schnyder - gładko przeszla 1za runde, lepsze przygotowania do hard'u, MJMS gdyby nie słaba przeciwniczka, to prawdopodobnie poleciałaby juz w 1szej rundzie - po Wimbledonie praktycznie zero hard'u Arvidsson - wydaje mi sie, ze duzo bardziej na hard przystosowana, Dulgheru raczej typowo na clay (chociaz bardzo lubie ta zawodniczke, to wydaje mi sie, ze odpadnie) K. Anderson - Bellucci raz, ze forma srednia, a dwa, ze tutaj na szybkim hardzie mocny serwis Andersona powinien dac rade. Bellucci ostatnio wtopa z Lacko... nic specjalnego obecnie tak w telegraficznym skrocie.. czy moze sie ktos ustosunkowac? thx   100% dokladnie tych meczy mam zagrane na 2 kuponach, trafiles co do jednego, niesamowite  wiec nic nie dodaje ani nie ujmuje własnie miałem pytać o sądzicie o 2/3 Arvidsson, Patty, Bondarenko , niepewność była , dzięki za posta, upewniłem się co do wyboru 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
moja peffka: CARSTEN Pilka  na pelnejjj kopanej kurrr... Miałem atakować mocniej ale jak Ojro to gra to  .. co to za spotkanie? bo niemoge odszukac ;[ Men's Singles - 2nd Round Albert Montanes(ESP)[21] vs. Carsten Ball(AUS) 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Platini - dziś Polansky i Gasquet  O tym samym myślę  wczoraj za młodego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj pisano o Nadalu, że bez formy. Nadal jest w formie, jestem świeżo po meczu z Gabą i Teimur miał dzień konia, grał niesamowicie, do wszystkiego biegał, siła uderzeń wysoka, pewność przy siatce. Nadal zagrał bardzo dobry pojedynek, z nielicznymi błędami, wynikającymi głównie ze znakomitej gry Gaby. obydwaj po ok. 30 ue zrobili, co przy tak wysokim poziomie meczu jest dopuszczalne  wczoraj również pisano,że Nadal zagrał bardzo dobry mecz Jeżeli ktoś liczy,że Istomin coś ugra to jest w błędzie, będzie 3:0 dla Rafy, ale kursy nie zachęcają do gry.
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Dobryyyy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heheheh zaspany jestem jeszcze i nie skojarzylem ze Ojro piszac Pilka mial na mysli Ball ^^. musze sie obudzic  ide po sniadanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodig, Gasquet i z ATP chyba tyle bo czuje, ze jednak Blake dzis pokaze, ze ma jaja ( jesli doslownie to mam nadz, ze na eurosport nie bedzie transmisji )
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
heheheh zaspany jestem jeszcze i nie skojarzylem ze Ojro piszac Pilka mial na mysli Ball ^^. musze sie obudzic  ide po sniadanie  hehe, ja podobnie. Chyba o tym myślał Ojro choć nie wiem do końca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiscie pisze o jakims tasmowym dogowym kuponie dodatkowym, bo glowne dawno pograne bo kursy jeszcze pospadaja dzisiaj cos czuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzień dobry  Już 6 stron nastukaliście  teraz muszę to wszystko przeczytać..
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Schwank - młodszy, pokonał Ginepriego czyli forma jest niezła, Clement 5-setowka - ciezko sie zregenerowac dla 33-latka K. Bondarenko - zaimponowala z Na Li, zwyżka formy juz w New Haven widoczna - bliski mecz z Demi; Cibulkova nic specjalnego ostatnio Schnyder - gładko przeszla 1za runde, lepsze przygotowania do hard'u, MJMS gdyby nie słaba przeciwniczka, to prawdopodobnie poleciałaby juz w 1szej rundzie - po Wimbledonie praktycznie zero hard'u Arvidsson - wydaje mi sie, ze duzo bardziej na hard przystosowana, Dulgheru raczej typowo na clay (chociaz bardzo lubie ta zawodniczke, to wydaje mi sie, ze odpadnie) K. Anderson - Bellucci raz, ze forma srednia, a dwa, ze tutaj na szybkim hardzie mocny serwis Andersona powinien dac rade. Bellucci ostatnio wtopa z Lacko... nic specjalnego obecnie tak w telegraficznym skrocie.. czy moze sie ktos ustosunkowac? thx  najtrudniejsze z tych mecz to Arvidsson i Schwank i tych nie ruszam, reszta wygląda fajnie Clement niby 32lata i 5 setow, ale ograł Bagietę w pierwszej rundzie i momentami pogrywał nieźle, ba, w 5 secie dalej wyglądał w miarę świeżo; z kolei Schwanka na hardzie nie ruszam juz z samej definicji, ograł Ginepriego i zrobil niespodziankę, on 3 rundzie to byłaby już duża niespodzinka; choc tak btw to kto by się tu spodziewał pary Schwank vs Clement 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzieliscie morde tej hiszpanki co gra z ula na slam trackerze 
|
|