Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 26 z 51 1 2 24 25 26 27 28 50 51
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by huge
Originally Posted by mankiet
Witam.Czy ktos spotkal sie z zakladami finansowymi do gry tak jak ma bet365??
na Ladbrokes tez takie cos mozna znalezc
to wiem.Ale chodzi o podobny system czyli mozliwosc obstawiania co jeden punkt w 5 minutowych zakladach

Bonus: Unibet
S
S Offline
Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu Astarta przekroczy 70 i na stałe zagości w przedziale 70+ smile.
Oprócz Astarty jeszcze mam Lotos.

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Originally Posted by ELDORADO
dzisiejsze bardzo złe dane od usrakow nakazuja ostroznosc
krotko stawiam na to ze beda znowu drukowac zielenine tylko po co....
dolar mimo ze teraz rosnie , oslabnie przez to , euro , problemy sie nie skonczyly , dług długiem pogania...rozwazam zakup franka , choc wydaje sie teraz juz drogi i patrze na złoto
s/l na akcje , jutro korekcimy , oczywiscie cieszy astrata ,ale jesli S@P500 zawita na wsparciu 1040 i nie daj Boze na na 1000 , trzeba bedzie sie chyba ewakuowac z giełdy na jakis czas

POZDRO
ELDO

Pozdrowienia Słonko z deszczowej Francji...łopatka do złota kupiona i miejsce w ogródku narychtowane ...? ooo

Joker
Joker
Originally Posted by onda
dzisiejsze bardzo złe dane od usrakow nakazuja ostroznosc
krotko stawiam na to ze beda znowu drukowac zielenine tylko po co....
dolar mimo ze teraz rosnie , oslabnie przez to , euro , problemy sie nie skonczyly , dług długiem pogania...rozwazam zakup franka , choc wydaje sie teraz juz drogi i patrze na złoto
s/l na akcje , jutro korekcimy , oczywiscie cieszy astrata ,ale jesli S@P500 zawita na wsparciu 1040 i nie daj Boze na na 1000 , trzeba bedzie sie chyba ewakuowac z giełdy na jakis czas

POZDRO
ELDO

Jeszcze nie czas S@P500 wczoraj wyraznie odbil sie od przepasci ,ale widze ze brandy juz zakopales........ uwaga
Pozdrowienia Słonko z deszczowej Francji...łopatka do złota kupiona i miejsce w ogródku narychtowane ...? ooo

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Lenistwo słonko z tym płynem - nie było kiedy nadać tej flaszeczki ( kazali jeździć po Ukrainach i "Trzęsidupach" ).
W przyszłym tygodniu jestem w Breslau to ci osobiście wręczę i będzie święty spokój...
A propos kopania...nie długo to asortyment może się zwiększyć...boniaki i inne piździaki stają się coraz bardziej agresywne (jak manko się zwiększa to i nerwowość kierownika sklepu również...).
Dokupuję Kernela bo wyjątkowo ładnie mi spadł do tego typu operacji.
Pozdrowił!

Joker
Joker
Tauron cierpliwi są juz wynagradzani , a to dopiero poczatek smile
portfel uzupełniony o pkobp , reszta bez zmian
ogolnie jestem optymista , jedziemy na nowe szczyty w tym roku wig20 ok 2900-3000 , potem jakis porzadny zjazd , ale to tylko moje wrozenia , poki co to jestem dumny ze swego portfela ,zadnych wydmuszek tylko solidne fundamenty
POZDRO
ELDO

Joker
Joker
ASTARTA ooo cool hura piwo kasa
jestem spokojny kierunek 80 na razie ooo

C
enthusiast
enthusiast
C Offline
eldo powiem tak
gdyby tak kolo mnie przelatywaly te wszystkie grzance monari boryszewy czy inne optimusy to bym chyba chodzil po scianach z wscieklosci na mojego slimaka, ktory rosnie zlotowke na tydzien
a ty papierosik,piwko itp
krotko PO DZI WIAM smile

T
old hand
old hand
T Offline
Tauron cierpliwi są juz wynagradzani , a to dopiero poczatek smile
portfel uzupełniony o pkobp , reszta bez zmian
ogolnie jestem optymista , jedziemy na nowe szczyty w tym roku wig20 ok 2900-3000 , potem jakis porzadny zjazd , ale to tylko moje wrozenia , poki co to jestem dumny ze swego portfela ,zadnych wydmuszek tylko solidne fundamenty
POZDRO
ELDO

Polnoc to wlasciwy kierunek na jesien. Przynajmniej do listopadowych wyborow w USA . Drukarze zielonych raczej postaraja sie zebrac zniwo swej dzialalnosci. LLLLLLLLLLLL hura

Joker
Joker
ASTARTA piwo hura kolejny dzien słodkiego karnawału sie zapowiada , nie bede sie juz zastanawiał przy 80 tylko poczekam sobie na 100 ooo

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
aplauz no Eldo czapki z głów przed tobą za Astarte piwo oby tak dalej smile

P.S
Gdybyś tak jeszcze przewidział np. Boryszew, czy Karen to by był człowiek bogaty wink

P
stranger
stranger
P Offline
Witam, jaki fundusz akcyjny doradzili byście mi na dzień dzisiejszy, horyzont czasowy 15 lat. Myślałem nad DWS top 25 małych spólek, lub CU małych spółek. Czy nie mam zamiaru kupić tego za późno bo nieźle radza sobie od jakiegos czasu? W ogóle to chciałem spytać czy najlepiej teraz nabywać fundusze małych spółek, czy europy wschodniej czy jeszcze inne. Czy szykuje sie zjazdowa jesień zima i przetrzymac na lokacie ? Wybaczcie laickie pytania, ale chyba lepiej zrobię inwesujac w fundusze w długim horyzoncie czasowym niż trzymać 15 lat w banku. Chciałem jeszcze spytac co sadzicie o Investor FIZ, kupiłem go bo to cos na wzor hedgingowego, mam go od 2 lat i jest totalna kapa, kiedyś robili po 5% na mieciac bardzo regularne wzrosty a od ponad 2 lat jak go mam to mały zjazd w dół i miesiące totalnie w kratke (wycena co miesiac). Oczywiście okres 15 lat dotyczacy wspomnianych funduszy małych spółek jest docelowy, ale zakładam ewentualna sprzedaż prędzej gdyby nastapił duzy skok do góry by bezpiecznie zrealizowac zysk i zainwestowac w coś nowego (oby taka sytuacja miala miejsce). Liczę na szczerą odpowiedź, pozdrawiam.

S
S Offline
Astarta w tym tygodniu spisała się na medal smile. Zadecydowała końcówka sesji czwartkowej, gdzie spółka przebiła barierę 70 no i oczywiście piątek, kiedy to mocno poszybowała w górę. Oby tak dalej, bo ta spółka jest dla mnie priorytetem(2/3 kasy przeznaczonej na giełdę).
Lotos mam nadzieję, że też jeszcze trochę wzrośnie i sprzedam go z niewielkim zyskiem.

Zastanawiam się jednak co kupić:
1. Astarty po takich wzrostach już raczej nie dokupię, choć liczę, że jeszcze ładnie podskoczy wink.
2. Kernel to już chyba nigdy się nie wybije i cieszę się, że go sprzedałem.
3. BBZ podobno ma jakieś tam problemy.
4. Karen to ogromne ryzyko, zresztą nastąpiło już odbicie i cuda się tam dzieją. Jeśli już to kiedyś może za niewielką kasę zaryzykuję.
5. Bioton na dłużej zapewne też w najbliższym czasie nie wzrośnie.
6. Boryszew za duże wzrosty odnotował i korekta może przyjść lada chwila. Za duże ryzyko.
7. Nad Tauronem się zastanawiam.
8. W20 zbliża się do 2500, więc jest spora szansa na to, że znów pójdzie trochę w dół...

ELDORADO, na tym PKOPB liczysz na jakieś konkretne wzrosty? Lepiej zainwestować w Taurona czy w PKOBP?

C
enthusiast
enthusiast
C Offline
Originally Posted by psychol
Witam, jaki fundusz akcyjny doradzili byście mi na dzień dzisiejszy,

Ja zdecydowałem się na IDEA Stabilnego wzrostu. Nie jest to co prawda fundusz akcyjny, o który pytasz, ale wyniki osiąga podobne.Ciężko coś wybrać z tylu dostępnych funduszy - ja pokierowałem się opiniami innych użytkowników, którzy zachwalali zarząd funduszu. Fundusz ten traktuję jako świnkę skarbonkę na emeryturę:) Czy wybór słuszny....czas pokaże.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline

saturas - ja niedawno miałem podobny dylemat do Twojego.Posłuchałem się Eldorado i kupiłem Astartę po 43,00 zł.Na poziomie 59,00 zł Astarta miała zadyszkę to natychmiast ją sprzedałem.No i oczywiście jak sprzedałem,Astarta ruszyła do góry,ale już bez mojego udziału.Globus i Eldorado wytłumaczyli mi,zebym zapomniał o tej transakcji i spojrzał na to od nowa.Kupiłem Astartę,ale już po 63,00 zł i trzymam ją do dzisiaj.Może i Ty przemyśl to sobie jeszcze raz ? Chociaż z licznych zamieszczonych w tym temacie analiz,Astarta na poziomie 80,00 zł może mieć b.silny opór.Pozdrówka/jaja/

B
newbie
newbie
B Offline
Statystycznie zawsze lepiej jest kupic firme ,ktora ustanowila maksimum niz minimum .

Joker
Joker
ASTARTA piwo hura kolejny dzien słodkiego karnawału sie zapowiada , nie bede sie juz zastanawiał przy 80 tylko poczekam sobie na 100 ooo

tu 100 wkrótce bedzie tez tanio piwo hura grin ooo kasa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Piękny dzień dzisiaj
IDM +13%
Krezus +5%

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
idm, kuda ty idiosz?

S
S Offline
Nasza słodka spółka wymiata- prawie 3% na plusie, przy czym to było minimum sesji wink. Byli już grubo ponad 80, ale inwestorzy przestraszyli się tak wysokiego poziomu i zaczęli wyprzedawać.
Liczę na to, że w tym tygodniu poziom 80 zostanie na stałe przekroczony, a do końca miesiąca setka pęknie, choć to już jest bardzo optymistyczny wariant tongue.

Strona 26 z 51 1 2 24 25 26 27 28 50 51

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, $-man, betowiec, forty, rafal08, burbon), 2,243 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,542
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025