|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Mitul a te Puławy to ot tak czy warte polecenia ? maxxey poleca w prywatnym topicu a jesli idzie o polską reczna to dla mnie guru... aczkolwiek gra niską stawką więc ja tez nie szaleję - idelany kurs do dubelka jak dla mnie ;P dzieki  to moze cos czytne i sprubujemy do jakiegos tripla
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JCF i Gasquet ( ale chyba za nisko juz spadlo ) chyba jedynie warci uwagi dzisiaj z ATP
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
@Mitul a te Puławy to ot tak czy warte polecenia ? maxxey poleca w prywatnym topicu a jesli idzie o polską reczna to dla mnie guru... aczkolwiek gra niską stawką więc ja tez nie szaleję - idelany kurs do dubelka jak dla mnie ;P dzieki  to moze cos czytne i sprubujemy do jakiegos tripla Wpis gościa z działu piłki ręcznej: "DZisiaj Puławy wpizde duzo kolegow kontuzjowanych a nalezy rowniez dodac kto jest trenerem B.Kowalczyk czyli wpizde na treningach mocno a co za tym idzie przeciązenia są ogromne co i idzie kontuzje.Mysle ze z handi na Głogow to smiało mozna"
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
ja tam chetnie uderze przeciw Cibulkovej  choc trzeba przyznac ze miala szczescie w losowaniu....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jurgena chcecie do domu odesłać 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
no i Wickamyer, wiem ze grala lipe ostatnio ale ona broni punktow za polfinal i wydaje mi sie ze naprawde dobrze do tego jest przygotowana, to 3-6 1-6 z Bacsinszky w New Heaven przemyslane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@NiUNIU skoncz piepszyc  nie tylko my ale nikt w Polsce Resovii za najstarszy klub nie uwaza NAJSTARSZA W POLSCE JEST CRACOVIA - JUZ NA ZAWSZE PIERWSZA I jak tu sie dziwic temu co sie wyprawia na polskkich stadionach ... kiedy to nawet wymiana zdan o tym ktory klub byl pierwszy podnosi adrenaline   nie lubie strasznie tych historii science fictiow z Rzeszowa  to czego dzis jest mecz o 13:00 jak by to nie byla prawda nie bylo by zadnego jubeliuszu .... prawda w oczy kole taka prawa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@NiUNIU skoncz piepszyc  nie tylko my ale nikt w Polsce Resovii za najstarszy klub nie uwaza NAJSTARSZA W POLSCE JEST CRACOVIA - JUZ NA ZAWSZE PIERWSZA I jak tu sie dziwic temu co sie wyprawia na polskkich stadionach ... kiedy to nawet wymiana zdan o tym ktory klub byl pierwszy podnosi adrenaline   nie lubie strasznie tych historii science fictiow z Rzeszowa  to czego dzis jest mecz o 13:00 jak by to nie byla prawda nie bylo by zadnego jubeliuszu .... prawda w oczy kole taka prawa hehe to jak sobie tak wymyslilscie i ustaliliscie to wasza sprwa, pewnie kazda gazeta i telewizja bedzie tak samo duzo o tym mowila jak o jubileuszu 100-lecia Cracovii, aaaaa zapomnialem nikt w 2005 nawet nie wspomnial o 100-leciu Reski  ani pol dokumentu nie macie na to a chcecie byc traktowani powaznie no nic zyjcie w tym swiecie sobie i trwajcie, ale nikt o Was nigdy nie powie, ze jestescie najstarsi w Polsce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra koniec tematu, udanej imprezy z sasiadka zza Błoń 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja myslalem o Tipsarevicu ale jak zobacyzlem,ze jest faworytem spotkania to odpuscilem bo on w najmniej oczekiwanym momencie lubi zrobic walka
z Rodem gral chyba najlepszy mecz w tym roku, wszystko mu siedzialo i sporo asow tez sadzil,tradycyjnie duzo biegal i w podskokach uderzal te pilki ( niektore wchodzily w kort jak rakiety ) za to Monfils zupelnie mnie nie przekonuje ale ja goscia nie pojmuje i na hardzie nigdy mi sie jego gra nie podoba, nie moge go rozgryzc Dzień dobry!  Dobra analiza Tipsa zaniżony i nie warto już go grać. Dzisiejsza porcja value betów ode mnie: Soda - De Bakker 1,19-1,2? Strasznie zaniżone, moim zdaniem powinno być 1,25-1,26. Montanes dogiem? 2,26? Jak najbardziej do wzięcia, kursy powinny być rozłożone 50-50. Kei owszem pokonał Cilicia, który ostatniego seta grał z kontuzją,a i tak miał z nim problemy. Do tego dzisiaj Montanes będzie trzymał piłkę w korcie,a Japończyk regularnością nie grzeszy. Peng - Petkovic. Jeżeli Peng zagra to co z Agą powinna wygrać z ciągle łamiącą się Petkovic. Tylko czy zagra na takim poziomie? Mimo wszystko kursy powyżej >2,5 uważam za duże value. Gasquet pewnie wygra, gra bardzo dobrze, ale 1,41 to mało. Jeżeli Kevin będzie pierwszy serwował powinno dać się złapać 1,47. Teraz deser: Fish - Clement. Widziałem obu Panów w turnieju i kompletnie nie rozumiem kursów. Mardy słabiej niż w poprzednich turniejach. Natomiast Francuz jak zwykle na poziomie. Fakt,że bardzo mi się podoba tenis Clement, ale to nie zmienia faktu,że 1,14-1,15 na Fisha to zdecydowanie za mało. Gasquet 
Last edited by Platini; 04/09/2010 19:38.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
JCF i Gasquet ( ale chyba za nisko juz spadlo ) chyba jedynie warci uwagi dzisiaj z ATP Na Kaszkieta szkoda, że aż tak spadlo.. craax, wydaje mi się, że wszystko może się wg Ciebie wydarzyć. Byle tylko pokazać, że Twój klub jest naj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra koniec tematu, udanej imprezy z sasiadka zza Błoń  spoko nie ma co rozgrzebywac.. ale na swoj rozum jesli by nie byla to prawda to nie piali by na lewo i prawo cos w tym musi byc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to zapytanie o Gasquet na końcu, można wyciąć z mojego posta 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
z tym Montanesem wariujecie, zobaczcie co on przez całą kariere gra na hardzie, mial szczescie trafi na przysieznego, ktory jak by mial glowe ok, bez problemow odeslal by go do domu i Balla ktory jednak nie bez przyczyny w karierze troche trwajacej nie byl jeszcze w setce w rankingu i tak to wyglada. Nishikori przeszedł kwalifikacje, pokonał Cilica, wyglada ze jest w formie, dla mnie poradzi sobie z Hiszopanem choc tak jak pisalem po takim kursie nie zagram...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JCF i Gasquet ( ale chyba za nisko juz spadlo ) chyba jedynie warci uwagi dzisiaj z ATP Na Kaszkieta szkoda, że aż tak spadlo.. craax, wydaje mi się, że wszystko może się wg Ciebie wydarzyć. Byle tylko pokazać, że Twój klub jest naj  NAJslabszy bo ostatni w lidze, ale NAJstarszy to na pewno 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
to zapytanie o Gasquet na końcu, można wyciąć z mojego posta  Troszkę zmieniłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z tym Montanesem wariujecie, zobaczcie co on przez całą kariere gra na hardzie, mial szczescie trafi na przysieznego, ktory jak by mial glowe ok, bez problemow odeslal by go do domu i Balla ktory jednak nie bez przyczyny w karierze troche trwajacej nie byl jeszcze w setce w rankingu i tak to wyglada. Nishikori przeszedł kwalifikacje, pokonał Cilica, wyglada ze jest w formie, dla mnie poradzi sobie z Hiszopanem choc tak jak pisalem po takim kursie nie zagram... 2008 Montanes-Nishikori 7-5, 6-2 inna sprawa, japonczyk duzo gra, kwale musial grac, 5 setow z Cilicem i w czwartym juz Kei mial sztywne nogi, Montanes go dzis zameczy i odprawi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurde Panowie już sam nie wiem co dziś grać
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
craax, wydaje mi się, że wszystko może się wg Ciebie wydarzyć. Byle tylko pokazać, że Twój klub jest naj  bo tak jest po prostu 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
JCF i Gasquet ( ale chyba za nisko juz spadlo ) chyba jedynie warci uwagi dzisiaj z ATP Na Kaszkieta szkoda, że aż tak spadlo.. craax, wydaje mi się, że wszystko może się wg Ciebie wydarzyć. Byle tylko pokazać, że Twój klub jest naj  NAJslabszy bo ostatni w lidze, ale NAJstarszy to na pewno  Ja nie bede sie spieral kto co NAJ  Bo tego nie lubię. A najsłabszy raczej w lidze nie jest, tabela kłamie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|