|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam  Ivanovic - po takim kursie grzech nie spróbować Verdasco - szanse oceniam po równo więc biorę dużo wyższy kurs Do tego raczej Schiavone i Llodra ale jeszcze się waham. taaaaa jaki kurs takie szanse powiem ci ze czym wyzej kim grac bedzie coraz lepiej  iva nie ma szans kazde male zachwianie w secie bedzie wykorzystane na 100% przez kim  nie mowie ze bedzie 6-2 6-2 ale najpraw 2-0 w okolicach 6-4 7-5lub naodwrot
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
ivanowic gra tu calkiem niezle ale czy to starczy aby wygrywac sety z clijsters? uwazam ze ciezka misja w tym turnieju nie widzielismy jeszcze ivanowic jak jej przestaje isc a tutaj moze tak byc od poczatku bo kim to calkiem inna liga od tych zawodniczek z ktorymi ana na razie grala dla mnie win kim tu jednak chociaz nie wykluczone ze ana seta (pierwszego urwie)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
youzny - isner over 41.5 gema
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurde kusi Feliciano, Stachu powinien juz byc mega zmeczony, gdyby tylko Felek nie byl taka pusia  po takim kursie kusi cie pusiak ktory zazwyczaj jest obrazony na caly swiat w czasie gry i stoi sobie w 1 miejscu na korcie bo po co ma biegac? to chyba nie masz na co kasy wydawac mowta co chceta, ja biore pusiaka  Vamos 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale wczoraj JCF mnie wkurzyl, wszystkie pilki w polowe kortu, zero agresji. powinni wymazac to, ze byl kiedys No. 1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ale przyznaj, ze kursy powinny byc bardziej wyrównane a jak dają ponad 2 na shemale to mozna pobrac. Nie wiem, WTA rzadko gram. Schiavone od RG jakoś nie błyszczy, na trawie tragedia, a w ostatnich tygoniach porażki z Baltacha, Vesniną, Safiną. Ograła kogoś liczącego się obecnie w tym cyrku babskim? Anastasia na rozkładzie Wickmayer, Dementieva, Hantuchova, Peer, Domachowska. Wpadka tylko z Larsson po zmianie nawierzchni. Dodatkowo rozjechała Włoszke w Miami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
youzny - isner over 41.5 gema jakies przeciwskazania?
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Anastasia na rozkładzie Wickmayer, Dementieva, Hantuchova, Peer, Domachowska. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ivanowic gra tu calkiem niezle ale czy to starczy aby wygrywac sety z clijsters? uwazam ze ciezka misja w tym turnieju nie widzielismy jeszcze ivanowic jak jej przestaje isc a tutaj moze tak byc od poczatku bo kim to calkiem inna liga od tych zawodniczek z ktorymi ana na razie grala dla mnie win kim tu jednak chociaz nie wykluczone ze ana seta (pierwszego urwie) nic dodac nic ujac stary  sedno co napisales INNA LIGA i tego sie trzymajmy ostatni mecz gdzies sam niewiem myslami byla kim moze jeszcze w szatni i rozpoczela od 0-3 nagle 12-0 laduje takie pilki ze szanuje ivanovic za to ze jest naprawde dobra zawodniczka ale to liga europejska a kim niestety albo stety to champions league i to zawodniczka walczaca o najw cele i tyle w temacie mozecie owszem "fuksa"grac na ivanovic niemoge wam zabronic lecz doradzic. oby dali to na ojro 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
youzny - isner over 41.5 gema jakies przeciwskazania? nie wiadomo czy Isner przygotowany na batalie 5-setową, skręcenie nogi nie tak dawno...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeszedlem sie dzisiaj do naziemniaka... I oczywiście Zamiast VENUS WILLIAMS SAHAR PEER Handicap 5,5 na Peer, to dał mi Handicap 5,5 na Williams....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
youzny - isner over 41.5 gema jakies przeciwskazania? nie wiadomo czy Isner przygotowany na batalie 5-setową, skręcenie nogi nie tak dawno... lepiej miszkina pograc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
youzny - isner over 41.5 gema jakies przeciwskazania? nie wiadomo czy Isner przygotowany na batalie 5-setową, skręcenie nogi nie tak dawno... a po co ma być przygotowany na 5-setową batalię, skoro rozwali go 3-0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeszedlem sie dzisiaj do naziemniaka... I oczywiście Zamiast VENUS WILLIAMS SAHAR PEER Handicap 5,5 na Peer, to dał mi Handicap 5,5 na Williams.... nie martw sie w pkt chrzanowskim jest ten sam problem  ale izi bedzie 6-4 6-0
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam  Ivanovic - po takim kursie grzech nie spróbować Verdasco - szanse oceniam po równo więc biorę dużo wyższy kurs Do tego raczej Schiavone i Llodra ale jeszcze się waham. taaaaa jaki kurs takie szanse powiem ci ze czym wyzej kim grac bedzie coraz lepiej  iva nie ma szans kazde male zachwianie w secie bedzie wykorzystane na 100% przez kim  nie mowie ze bedzie 6-2 6-2 ale najpraw 2-0 w okolicach 6-4 7-5lub naodwrot Myślę, że masz 99% racji  .Ten jeden % zostawiam na 3 literki - WTA  Twój scenariusz jest bardzo prawdopodobny. Ja jednak mam nadzieję, że Kim będzie miała przestój tak jak w 1 meczu lub bardzo zły początek tak jak w trzecim. A wtedy mam nadzieję sprzedam kurs i zrobię greena 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ojjjj tito od razu ci mowie ze ona dwa razy identycznego bledu nie zrobi (start od 0-3) bedzie wrecz przeciwnie.... na dzien dobry 4-0 iva  "ROBIE WSIO JAK ZAWSZE" i na nia niestarcza i wtedy sie posypie iva 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sie nie wie w coś sie gra to sie gra jeden dwa
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ojjjj tito od razu ci mowie ze ona dwa razy identycznego bledu nie zrobi (start od 0-3) bedzie wrecz przeciwnie.... na dzien dobry 4-0 iva  "ROBIE WSIO JAK ZAWSZE" i na nia niestarcza i wtedy sie posypie iva  Skoro tak mówisz to się wstrzymam  i po paru pierwszych piłkach rzucę coś na live. Zobaczymy jak się potoczy. A tak poza tym to mam nadzieję, że Kim wygra USO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napenwno idzie pavlychenkova @1.76 venus 2:0 @1.57
i co dalej .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napenwno idzie pavlychenkova @1.76 venus 2:0 @1.57
i co dalej . CHyba nie doceniasz Schiavone - ona jest naprawde w kapitalnej formie i może grubaska troche pogonić po korcie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|