|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
no to jak jestes pewny heniutek to graj na adamsa - powodzenia.
mecz będzie pokazywany na tvp sport
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
a te pedaly z Czewy odwolali mecz
Smierdzialo juz wtedy kiedy kibicow nie chcieli wpuscic na stadion - cyrk na kolkach Hagi ja juz czytałem o 11, że mecz odwołany i jada w środę. Czekali tylko na sędziego żeby było oficjalnie.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
a z kibiców którzy przyszli na stadion nie wiedząc o niczym jaja sobie zrobili, ot jak się traktuje Polskiego kibica ....
|
|
|
|
|
member
|
|
member
kolesia kolego znajdz sobie gdzie indziej, bana prosze rowniez dla speca hagiego ktory szafuje tu okreslaniami w stylu pedal, najpierw sobie zerknij kto zaczal dyskusje a pozniej komentuj, jak oczywiscie nie musisz czasem gnoju na wschodzie Polski poprzerzucac
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a te pedaly z Czewy odwolali mecz
Smierdzialo juz wtedy kiedy kibicow nie chcieli wpuscic na stadion - cyrk na kolkach Hagi ja juz czytałem o 11, że mecz odwołany i jada w środę. Czekali tylko na sędziego żeby było oficjalnie. pokaz mi jakies info, ze o 11 pisali, ze mecz odwolany Padac padalo, zdjecia pokazywaly, ze tragicznie nie jest - aktualnie od dobrego czasu nie pada, jest duzy wiatr - spokojnie by objechali dlatego takie zachowanie to istna szopka Niech juz sie tak ugadaja aby kazdy jechal w optymalnych skladach i wygra lepszy, a nie takie kombinacje smieszne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolesia kolego znajdz sobie gdzie indziej, bana prosze rowniez dla speca hagiego ktory szafuje tu okreslaniami w stylu pedal, najpierw sobie zerknij kto zaczal dyskusje a pozniej komentuj, jak oczywiscie nie musisz czasem gnoju na wschodzie Polski poprzerzucac Ty tu nic sensownego nie napisales wiec chlopie ode mnie z daleka
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A te pedaly z bydgoszczy myslaly ze po tygodniu ciaglych opadow i bez Davidssona, Woffindena i Bridgera mecz sie odbedzie. Chyva by sie w Czewie z nimi na mozgi musieli wymienic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A te pedaly z bydgoszczy myslaly ze po tygodniu ciaglych opadow i bez Davidssona, Woffindena i Bridgera mecz sie odbedzie. Chyva by sie w Czewie z nimi na mozgi musieli wymienic. chlopie mnie to gowno interesuje kto bez kogo jedzie, jak juz ustalaja inny termin to niech go objada, a nie cyrki odwalaja Niech ustala taki termin zeby pojechali w pelnych skladach i niech wygra lepszy
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
niezłe mają tempo w Rye House 2 serie - 2 godziny, chyba się szykują rekordowo długie zawody  Sprawdź kto sędziuje i wszystko będzie jasne. Pozostały komentarz zbędny.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Teraz przerwa już trwa chyba ponad 20 minut :| Parodia
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jako, że po 3 serii zazwyczaj jest najdłuższa, można na piwo wyskoczyć swobodnie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Emil ostatnio na Motoarenie notuje bardzo dobre występy i nie zdziwię się jak dziś walnie dwucyfrówkę, a Jurica więcej jak 4 punktów w Toruniu jeszcze nie zrobił.... Także kto złapał 1.95 na Emila będzie szczęśliwy  Ja bym uwazal na ten typ , gdyz Emil na kim ma te pkt. robic? Na Hampelu , Kolodzieju itd.W dodatku pewnie pojedzie Ward(M.J.Jensen jedzie dzisiaj w druzynowce) i po przetestowaniu sprzetu w Z.L.Juniorow, to on moze wystapic zamiast Emila w pozniejszej fazie zawodow.Niemniej zycze powodzenia!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
chłop to cie zrobil gdzies w stodole pewnie na wschodzie, bawcie sie tu dalej swoimi przemysleniami fachowcy i masowo grajcie niespodzianki w stylu Gniezna powodzenia pogromcy wlasnych kieszeni
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a w Betsafe znowu cyrki z limitami  trzeba buka zmienić, Tobet wydaje sie dużo lepszy skoro jesteście przekonani co do Emila to nie pozostało mi nic innego jak zagrać na niego, co właśnie uczyniłem ale już tylko po kursie 1.6
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i jezdzcy z Bydgoszczy chcieli jechac, nie widzieli problemu aby tor lekko ubic i bloto sciagnac i daloby sie smigac na lajcie Pogoda do jazdy idealna, kibicow nie wpuscili, media wyprosili - za takie zachowanie to kary jak cholera powinny sie posypac Walka o utrzymanie w lidze, a tu taki kabater Teraz beda sie tlumaczyc, ze tor nie nadawal sie i pewnie jeszcze beda wkrecac, ze Czewe zalalo 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
chłop to cie zrobil gdzies w stodole pewnie na wschodzie, bawcie sie tu dalej swoimi przemysleniami fachowcy i masowo grajcie niespodzianki w stylu Gniezna powodzenia pogromcy wlasnych kieszeni Ale cie pocisnelo chyba to gniezno po kieszonce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chłop to cie zrobil gdzies w stodole pewnie na wschodzie, bawcie sie tu dalej swoimi przemysleniami fachowcy i masowo grajcie niespodzianki w stylu Gniezna powodzenia pogromcy wlasnych kieszeni jesli wg Ciebie Bydgoszcz to wioska to sorry, ale z burzuazem nie bede dyskutowal bo Ci do piet nie dorastam  Lepiej za lektury sie bierz bo inteligencja nie grzeszysz, a kiedys Ci sie napewno przyda jak troszke podrosniesz.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
A Jurica na kim ma robic punkty? Miedziskim Jagusiu Holderze czy Hansie? po 1.95 opLacało się grać na pewno na gospodarza
|
|
|
|
|
member
|
|
member
nie pocisnelo nie martw sie kursow w stylu 1.10 nie ruszam akurat jablonski under 12 wszedl, smiesza mnie po prostu pewki w stylu wygranej Gniezna
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|