|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zobaczymy craax, zobaczymy  Mecze z Rafą są dla Djoka łatwiejsze niż z Rogerem, jestem optymistycznie nastawiony  ja sie nie myle, w tym problem  Zvona ogra Karolinke izi, Kim ogra Venus izi, dzis Zvona ogra Kim a jutro Nadal bierze wszystko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tfu, myle sie, co do druzyny ktorej oddalem serce 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Kim 6:2 6:3 Rafa 6:2 7:6 6:3 i to by bylo na tyle z FM  wazne ze tytul pojedzie do MANACORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do meczu to szacun dla Djoko za to co grał przy mb Dla obu Panów należy się  za mecz! Powoli możemy przejść do jutrzejszego finału. Niestety nie widzę w nim za dużych szans dla Djoka. Co prawda kurs będzie zaniżony i tylko tu upatruję szansy zarobku, ale trudno mi sobie wyobrazić, że Nadal straci jutro więcej niż 1 set. Jest za regularny dla Serba i moim zdaniem po prostu zajedzie go na korcie. Argument h2h na hardzie kompletnie do mnie nie przemawia - to nie jest ten sam Nadal co kiedyś, który prędzej czy później na hardzie przegrywał. Do tego jutro stanie przed szansą ziszczenia chyba jednego z największych marzeń życiowych, a jaki z niego fighter to każdy wie. Jutro niestety czuję demolkę. Nole nigdy nie będzie numerem 1, choć niewątpliwie jest wielkim tenisistą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak tak tak, tak samo jak Wawrinka darmowe $$$$$$ i Karolina wygrywa US OPEN
mam nadzieje ze Zvona sie nie spali to wygra dzisiaj, choc moze byc tak ze niestety Verka nie wytrzyma presji
co do Nadala to niestety wygra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verka czy się spali czy też nie...to i tak przegra. Po prostu nie ta liga.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Kim 6:2 6:3 Rafa 6:2 7:6 6:3 i to by bylo na tyle z FM  wazne ze tytul pojedzie do MANACORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr Djokovic sie przeprowadzil pyszalku czy co ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verka czy się spali czy też nie...to i tak przegra. Po prostu nie ta liga. nie prawda, po czym wnosisz ?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Verka czy się spali czy też nie...to i tak przegra. Po prostu nie ta liga. nie zgodzę się, to jest świetna tenisistka i po uspokojeniu się jest na swoim miejscu w abaolutnym topie. Jeszcze niedawno była po za 20 i nawet wtedy mówiłem o Niej, że jest świetna. Myślę, że stoi przed ogromną szansą, chociaż jest chyba jednak w gorszej formie niż podczas ostatniego finału.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Kim 6:2 6:3 Rafa 6:2 7:6 6:3 i to by bylo na tyle z FM  wazne ze tytul pojedzie do MANACORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr Djokovic sie przeprowadzil pyszalku czy co ? A kto to jest Djokovic dziecko ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jest sezon Very i nie ustepuje niczym Kim w obecnej formie
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
wow nawet....no no, nie żeby już Vera kilka lat temu nie była mocno w czołowej 10 na swiecie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to nie jest ten sam Nadal co kiedyś jakieś argumenty? Poprawił serwis - to fakt. Niestety tak się składa, że Djoko miażdży returnem i tu upatruję jego siły. Poprawił agresywność - troszeczkę. Problem w tym, że oglądając Rokera w meczu z Sodą myślałem sobie, że "z tą agresywnością Djoko będzie miał ogromne problemy". No i owszem, zdarzały się akcje kiedy Roger szedł zdecydowanie do przodu i na tym wygrywał, ale zdarzało się również, że został za to skarcony. Poza tym dla mnie jeden i najważniejszy argument. Nie tak dawno po porażce w żenującym stylu z Murrayem wszyscy na qc skreślali Rafę mówiąc, że na tym hardzie to z niego nic nie będzie. Tymczasem przechodzi przez turniej nie rozgrywając żadnego miarodajnego pojedynku (Lopez? Verdasco? Jużny? sami oddali mu mecze) i w tej chwili widzę hurraoptymizm. Troszkę to dla mnie dziwne, choć zdaję sobie sprawę, że jutro Rafa staje przed szansą realizacji tego o czym marzył od dawna i da z siebie wszystko. Ale czy Djoko nie da?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kim 6:2 6:3 Rafa 6:2 7:6 6:3 i to by bylo na tyle z FM  wazne ze tytul pojedzie do MANACORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr Djokovic sie przeprowadzil pyszalku czy co ? Mamo Amira!!! zabierz synkowi kabel od internetu i klawiature... pewnie cała w spermie od ciągłego onanizowania się przy zdjęciu "najlepszego tensisity na świecie" 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
wow nawet....no no, nie żeby już Vera kilka lat temu nie była mocno w czołowej 10 na swiecie  dobra, nie lubię patrzenia na ranking. Bo jak tak to Wozniacki jest numer 2. Ale kłóciłem się tu jeszcze nie tak dawno z Mario na jej temat i wtedy była nisko. Przykładowo rzuciłem. Zresztą ranking to żaden wyznacznik, czasem się zdarzają przypadkowe wyskoki do topu i szybkie spadki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jimmy, Djoko da z siebie wszystko ale niestety to nie wystarczy, naprawde niestety...
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Po za tym Skiper nie widzisz różnicy między obecną Verą, a tą która tutaj rok temu miała 6 mp z Pennettą, a potem przegrała do 0 w trzecim ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po za tym Skiper nie widzisz różnicy między obecną Verą, a tą która tutaj rok temu miała 6 mp z Pennettą, a potem przegrała do 0 w trzecim ? ja widzę. do fazy półfinałowej  też myślałem nad Verką ale MagiK wybił mi ją z głowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
marzano skusiles sie na ta szwajcarie z hoka czy jednak odpusciles ?
dziwie sie, ze wszyscy zyja Vera sprzed lat, niepojete
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodzi mi o to,że dla mnie w pierwszej lidze tenisa są powiedzmy siostry Williams, Clijsters, Henin, może Szarapova. Zvonareva to jest bardzo dobra zawodniczka i pewnego poziomu moim zdaniem nie przeskoczy, a jak dziś przegra to będzie oczywiście,że nie wytrzymała presji. Ja się pytam jakiej presji? Kim jest faworytką, broni tytułu - to od niej wszyscy oczekują zwycięstwa. To jest pierwszy finał GS dla Very? Też nie. Dlatego pytam komu ma tu presja przeszkadzać?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|